נכון שאני אדיוט ?

אז אמרת, נו ../images/Emo141.gif

בטח גם היא אמרה לך שאתה תותח, ושאחד כמוך לא היה לה אף פעם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נפלתי מהרצפה לכסא ענננננננננננננננננננננננק

ערסlight

New member
אשכרה אידיוט

אבל לא בגלל מה שאתה חושב. אמירה, כמו כל אמירה, מתיחסת לזמן בו היא נאמרה. אם הרגשת כך באותו רגע, אז אמרת. [כל עוד לא שיקרת] מחר יום חדש. לא סתם יש כאלה שרוצות הצהרה כזו כל יום מחדש. [הגברים, יש להם נטיה לחשוב שאם אמרו את זה פעם, זה כמו הוראת קבע] מה שמזכיר לי, אגב, שבזמנו כשהוציאו את נייר הטואלט הזה...3 שכבות. אתה יודע למה? כי... כל חרא היום, רוצה 2 העתקים.

יערית

New member
לא כל הגברים

יש כאלו שבכל יום ושעה אומרים "אני אוהב אותך",סתם בכדי לודא ששמעו אותם טוב.

שחר טל1

New member
גבר......זה לא יפה ,תחשוב לפני שאתה

כותב.....קצת כבוד לנשים ....ממש קצת לא יזיק...

Mastul4u

New member
יש לזה פתרון קל.......

תשאר מסטול כל הזמן..... זה מה שאני עושה.............

יערית

New member
אתה מבריק היום

טוב לא רק היום

אל דן

New member
בכלל לא אידיוט- נהפוך הוא!

אם היית בלי ברקסים, ואמרת משהו מהלב, אל תיבהל. יכול להיות שבשיגרה, "בלי תידלוקים", יותר קשה לך להביע דברים. כנראה שיש באישה הזאת הרבה ובעוצמות שהוציאו אותך מיזה, בעזרת משקה כמובן. סתם עוד כיוון מחשבה. בכל מיקרה, זה עדיך על הצהרות ואמירות אהבה ריקות מתוכן, פלסטיות וללא כוונה אמיתית.

R a c h e li

New member
ואני ממש תוהה...

אם אמרתה לה...למה לפעמים יותר עדיף לאמר מאשר סתם לקשקש רגשות... בלי לאמר אותן

לילה טוב לכל אנשי הפורום הנכבד../images/Emo29.gif

ליל מנוחה לכולם/ן חלומות נעימים והמון חיוכים ליל מנוחה שטוף חלומות נעימים והמון חיוכים ל... למזל לבת-אורן לפושפושית לדנה012 לדינה האינגליזית לאביטל לאריק לדנדי לננדו לבדד ליערית לאוריאנה לרות לאדמונית לגברת איקס ליאנס אפון אטיים לאור לבחור רגיל ליניב קרטר לונוס לאורנה לעקשנית לדגנית לניקיטה לחיפושית לשושן פרא לסולו ללימור לשלי לנוגה ללביאה לגיא לגיל לחיוכים לבלונדה לשיגוש לציפורה לשושן פרא לגלגלית ולכל מי ששכחתי

a n a t i 3 3

New member
הוא -../images/Emo89.gif

שם : מצב משפחתי: גר ב: אחר משפחה : מזל : גיל : 100 מין : זכר נרשמתי לתפוז ב: ינואר 2002

למעלה