נכון שאני אדיוט ?

נכון שאני אדיוט ?

אמש חזרנו מאירוע כאשר אני ספוג במשקאות חריפים ולא תאמינו איזה טעות עשיתי..... תוך כדי מה שמבוגרים בד"כ עושים אמרתי לה שאני אוהב אותה ועשיו שאני פיקח אני לא מבין איך יכלתי להיות כזה מטומטם..... אני לא אוהב אותהההה אני לא סובל אותהההה עכשיו בכלל נהייתי מסובך

רות 2

New member
מילא .... כתוב נכון...

אבל התיאור ..מה זה נכון דאאאאאאאאאאא כזה כזה

מקפיצים

New member
מהר לתקן את הרושם על ידי

אמירת ה"לא", אבל כדי שזה יקבל אותה משמעות חייב להיות בדיוק באותן נסיבות ... מקפיצה ...

ozzz64

New member
תרגע היא יודעת בדיוק

מה אתה חושב עליה,נשים תמיד אוהבות שאומרים להן את המילים האלו באמצע .

יערית מלא הכבוד למין הנשי .. זאת

לא היית כוונתי....אני אמנם גבר אבל אני די שבור מהמצב בבית עם אשתי העניין כאן הוא שבגלל שיכרותי אמרתי לה שאני אוהב אותה...והרי ברור שאני לא.....ועכשיו אין לי מושג איך אני יוצא מהבלגאן הזה... אני לא יכול לחיות איתה יותר

המשך - פשוט אשתי נכנסה לפתע

זה לא שרק אני בגלל שיכרותי רציתי לשכב זה גם בא ממנה...אבל זה לא הענין כאן....אלא המצב ביני לבינה לא היית כוונה להעליב

יערית

New member
לפעמים

אומרים דברים סתם בשביל להרגיש טוב עם עצמינו,לא תמיד הדברים שנאמרים עומדים שווה בשווה מול המציאות. אתה אכן בבעיה,לומר לך תרוץ להיתגרש?לא,אבל אומר לך שבדק בית עם עצמך ומולה יעזור בהחלט,ויפה שעה אחת קודם,בטרם הבאתם ילדים לעולם. המצוקה שלך גלויה לנו,האם גם לה?

יערית

New member
קפקא

זה בסדר לשפוך כאן את ליבך,אבל זה לא יקדם אותך לשום מקום. אם שניכם סובלים במערכת,תעצרו אותה כמו שני בוגרים.

a n a t i 3 3

New member
שכבת עם אישה שאתה לא סובל../images/Emo35.gif

רחמיי הכנים עליך
נו טוב.. גם עליה!

satin

New member
זה תלוי...

כשאני שתויה אפשר להוציא ממני את הסודות הכמוסים ביותר, אלו ששוכבים אצלי בבטן הרבה זמן - מייד הם נשפכים החוצה, אצלך זה הפוך ?

למעלה