נכון שאמילי לסבית?
ה הגינגי New member 18/3/03 #3 בר זה לא יעלה על הדעת את רוצה את אמילי אז את הופכת אותה ללסבית על מנת לממש את הפנטזיות הכי קמוסות שלך? בר את לסבית.
בר זה לא יעלה על הדעת את רוצה את אמילי אז את הופכת אותה ללסבית על מנת לממש את הפנטזיות הכי קמוסות שלך? בר את לסבית.
A Alexco New member 20/3/03 #11 ועכשיו ברצינות - לכל אדם זכות ההגדרה העצמית שלו. אם אמילי אומרת שהיא לא לסבית, היא לא לסבית - פונקט. (כנ"ל לגבי בר)
ועכשיו ברצינות - לכל אדם זכות ההגדרה העצמית שלו. אם אמילי אומרת שהיא לא לסבית, היא לא לסבית - פונקט. (כנ"ל לגבי בר)
L Let The Sunshine In New member 20/3/03 #10 לא יודע../images/Emo13.gif ניראה לי. לא זוכר. אוח. "אני לא לסבית!" (בליינד דייט, ביפ)
M Mai Haktana New member 20/3/03 #13 אני? אני בכל לא לסבית...... לסביות זה איכככככככככס! ופדופילית זה עניין של גישה...
A Amichay Spivak New member 20/3/03 #17 אמילי, כולם יודעים כבר... שאת טרנסווסטית או איך שלא אמרת את זה היו בנוסף לעוד כל מיני דברים משעשעים... "נראה לי..." ואיך אני מוסיף לעצמי גם קטע משיר למטה?? כל פעם כותב מחדש?
אמילי, כולם יודעים כבר... שאת טרנסווסטית או איך שלא אמרת את זה היו בנוסף לעוד כל מיני דברים משעשעים... "נראה לי..." ואיך אני מוסיף לעצמי גם קטע משיר למטה?? כל פעם כותב מחדש?