נכון שאם

מוטלה1

New member
נכון שאם

נכון שאם נולד לי אחיין לפני שבוע ובמהלך כל השבוע אף אחד מההורים, אחים, סבים, דודים וכו` לא מצא לנכון ליידע אותי..... נכון זה אומר שהם מאד אוהבים אותי?! >מוטלה שעצוב לו באמצע הלילה<

theshahars

New member
לא יודעת לגבי אהבה, אבל...

זה ללא ספק אומר שאתה פטור מללכת לברית! ודרך אגב, אם איש לא יידע אותך, איך אתה יודע? שחר

rigoletto111

New member
אני הייתי שמח לקבל כרטיסי פטור

מבריתות או מכל ארוע כריתת אברים מטעמים דתיים. איפה קונים את זה?

מיס פטל

New member
זה לא אומר כל כך על אהבה.

אולי על חוסר בגרות. חוסר בשלות. אטימות. אבל כל הדברים האלו הם דברים שיכולים להשתנות.

מוטלה1

New member
יש לי מין תסמונת כזאת...

שגם אחרי שוויכוחים מסתיימים אני עדיין חושב עליהם. לפני עידן ועידנים היה פה ויכוח בפורום האם יתכן שהורים לא יאהבו את ילדיהם, לכן גם נכתבה הודעה זו. וכן, עצוב לי, אח שלי שהייתי איתו בקשר טוב לפני שיצאתי בשאלה (הוא שיתף אותי בהרבה דברים שלא תמיד מדברים בין אחים.) לא מוכן לדבר איתי למעלה משנה (מאז שנודע לו שיצאתי בשאלה) והנה עכשיו כשנולד לו בן, הוא לא מוצא לנכון ליידע אותי. הברית ממש לא מעניינת אותי, (נודע לי על הלידה מחברים.) ואיכשהו כשכל המשפחה חוגגת אני מחוץ לעניינים. זה בא לידי ביטוי בעוד סיפורים רק שאין לי כוח לדבר עליהם.

הכאב

כואב כל כך לשמוע על דבר כזה ואני מניח שהרבה אנשים כאן חוו בצורה זו או אחרת דבר דומה. קשה לנו לפעמים להבין, אבל לאנשים שקרובים אלינו יכול להיות מאוד קשה עם ההחלטות שאנחנו החלטנו, והם לפעמים פועלים בצורה לא הגיונית וכואבת מתוך אותו קושי לפעמים הם טיפסו על עץ וקשה להם לרדת ממנו ולפעמים הם פועלים מתוך יאוש. זה כמובן לא מפחית מהכאב אבל אם נצליח להבין אותם ולדעת שאם הם לא היו אוהבים אותנו כבר לא היה איכפת להם מאיתנו וממה שאנו עושים יהיה לנו יותר קל להתמודד עם המצב אסור לאבד את התקווה שיום יבוא והעיניינים יסתדרו

ההפסד כולו שלהם...

הם איבדו אותך לא פחות מאשר אתה איבדת אותם. זה אמנם עצוב מאד שהוא לא טרח ליידע אותך. אבל לפחות יצאת בשאלה וגילית את פרצופו האמיתי. <מיכלי היתה מעדיפה שלא לגלות את האמת>

Le Fay

New member
זה אומר שהם החליטו להיות קשוחים

וחושבים שזה חכם (הם טועים), ואולי חלק מהם אוכלים את הלב בדרך. אבל זה בטח לא אומר שומדבר עליך... אתה אוהב בריתות?

בטח שאוהבים אותך../images/Emo8.gif

אני לא הייתי מתייחס ברצינות לסמליות שב'לא להודיע על ברית'. זה אומנם נשמע דרמטי אבל זה לא נורא! מה שנורא הוא הניתוק הכללי. הקרע. האיבה (שמסתבר שיש) קשה לי להאמין שאהבת אב ואם מצטננת בגלל חטאים. הם בוודאי נורא כועסים. וגם זה בוודאי יעבור להם מתי שהוא. חוץ מזה - מה לא כל שני וחמשי נולד לך אחיין?

KaleMoid

New member
אולי זה אומר שהם

לא כ"כ חושבים עליך,מי שיצא מוצא מסדר היום. אני לא בטוחה שזה עדיף מחוסר אהבה,ז"א חוסר רגש מול רגש שלילי. אבל זה חייב להשתנות,הם לא יוכלו לחיות כך לעד. זה בטח מן הסכם כזה מגבוה,לנתק איתך מגע,בטוח שיש לו מתנגדים.

נראה מדבריך שיש בעיה בקשר המשפחתי

. בדיוק מה זה אומר, יוכל להעריך רק אדם חכם שקרוב אליכם. ------ מעניין יהיה לערוך מחקר ולהשוות יחסי משפחות ליוצאים בשאלה. כאשר היוצא כיבד את משפחתו במידת האפשר, או כאשר עשה פרובוקציות וניסה להוציא בשאלה ('לקלקל') בני משפחה נוספים. האם ההתנהגות שלנו קובעת איך יראה הקשר המשפחתי, או, שזה תלוי בטיב המשפחה, או גם וגם?

למעלה