נכון נמאס מסקרים?

faith2

New member
אני../images/Emo9.gif

שם -רותם גיל - 19 פחות חודש מקום מגורים - בית שמש רווק/ה - רווקה מה יותר עדיף : בנים הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? אינטימית הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? אה בריכה / ים ? ים נחל / מפל ? נחל הכנרת / ים המלח ? ים המלח הים התיכון / ים סוף ? תיכון אילת / תל - אביב ? ת"א תאילנד / הודו ? לצערי לא זה ולא זה. ניו יורק / פריז ? ניו יורק אירופה / אסיה ? אירופה לישון / להיות ער ? לישון לקרוא / לכתוב ? לקרוא לשתות / לאכול ? לאכול ג'וק / עכביש ? עכביש חתול / כלב ? כלב עכבר / אוגר ? אוגר סוס / חמור ? סוס דג / תוכי ? תוכי תה / קפה ? תה קולה / ספרייט ? קולה מים / מים בטעם אפרסק ? מים וודקה סמירנוף / אבסולוט ? סמירנוף שט של ערק / שיבס ? וודקה רד בול / ייגר בול ? רד בול סמים /סיגריות ? לא זה ולא זה מרלבורו אדום / פרלמנט ? ווינסטון לייט / נובלס ? סנוקר / באולינג ? באולינג כדורגל / כדרוסל ? כדורסל כדורעף / טניס ? טניס שחייה / ריצה ? שחייה חברים / סיינפלד ? חברים ארתור / המלך ארתור ? ארתור סרט אימה / קומדיה ? אימה המומינים / דרדסים ? דרדסים היפים והאמיצים / ימי חיינו ? ימי חיינו החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? יהונתן גפן / אביב גפן ? אביב גפן שלמה ארצי / בן ארצי ? שלמה אגם רודברג / פלג רודברג ? פלג..ולא רק זה! הוא התעניין בי אישית
הוא ידיד של גיסי לעתיד
אהוד בנאי / מאיר בנאי ? רוק לועזי / ישראלי ? לועזי היפ הופ / פופ ? ג'אז / קלאסי ? קלאסי מוסיקה אירית / סקוטית ? מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ? שחורה ראפ ישראלי / לועזי ? ישראלי אביב גפן והתעויוט / היהודים ? היהודים מוניקה סקס / שייגעצ ? חמי רודנר / שחר אבן צור ? רוני / מאיה בוסקילה ? הכל עדיף ממאיה כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? בסבלימינאל.... יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? יהודה ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? עם רמי יאיר לפיד / יצפאן ? יאיר קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? קיציס.... בראד פיט / וין דיזל ? כאילו ברור שבראד פיט קמרון דיאז / דרו ברימור ? דרו רם אורן / אתגר קרת ? אורן אראיל שרון / ביבי נתניהו ? שמעון פרס / אהוד ברק ? פרס דהה פסח / חנוכה ? פסח סוכות/ יום העצמאות ? סוכות יותר חופש הלוווווווווווו פורים / שבועות ? פורים קיץ / חורף ? חורף יום / לילה ? לילה שישי / שבת ? שישי יום גשום / יום חם ? גשום פורומים בתפוז או בנענע?בתפוז דההההההההההההההההה

Tinkerblack

New member
פיניתי זמןעכשיו אפשר לענות

לא כאליו שמישהו יקרא את זה אבל נהנה שם - שיר מייגן גיל - 16 בקירוב מקום מגורים - תא- עיר ממש נידחת בטח אתם לא מכירים רווק/ה - פעם אחרונה שבדקתי כן מה יותר עדיף : הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? הופעה אינטימית הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? אביב והתעויוט בריכה / ים ? ים בלי חול נחל / מפל ? פלג
הכנרת / ים המלח ? כנרת- מה שיותר קרוב לנור זה ויתר טוב
הים התיכון / ים סוף ? הים התיכון- לא יצא לי לבקר בים סוף אילת / תל - אביב ? תל אבי בהלו דה תאילנד / הודו ? שנייהם אותו הדבר ניו יורק / פריז ? לונדון אירופה / אסיה ? אירופה לישון / להיות ער ? לישון כאליו דה לקרוא / לכתוב ? לכתוב לשתות / לאכול ? לשתות ג'וק / עכביש ? לא זה ולא זה חתול / כלב ? כלב בשם לוקה עכבר / אוגר ? אוגר סוס / חמור ? סוס דג / תוכי ? דגים שולט סליחה בתולה שולט תה / קפה ? תה בריטי קולה / ספרייט ? קולה מים / מים בטעם אפרסק ? אייס קפה וודקה סמירנוף / אבסולוט ? וודקה שט של ערק / שיבס ? מה זה השאלות האלו וודקה רד בול / ייגר בול ? די סמים /סיגריות ? סיגריות מרלבורו אדום / פרלמנט ? מלבראו אדום ווינסטון לייט / נובלס ? ווינסטון סנוקר / באולינג ? סנוקר כדורגל / כדרוסל ? כדורסל כדורעף / טניס ? אמממ כדורסל? שחייה / ריצה ? שחייה חברים / סיינפלד ? חברים ארתור / המלך ארתור ? ארתור סרט אימה / קומדיה ? קומדיה המומינים / דרדסים ? המומינים היפים והאמיצים / ימי חיינו ? רמת אביב ג'
החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? חלומות בהקיציס יהונתן גפן / אביב גפן ? אביב גפן(בשיבלך נדיה) שלמה ארצי / בן ארצי ? שלמה ארצי(בשיבלך אמא) אגם רודברג / פלג רודברג ? פלג רודברג(בשבילך פלג) אהוד בנאי / מאיר בנאי ? יובל בנאי
(בשיבל משינה) רוק לועזי / ישראלי ?ישראלי היפ הופ / פופ ? אממ היפ הופ ג'אז / קלאסי ? לא זה ולא זה מוסיקה אירית / סקוטית ? אירית מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ? שחורה ראפ ישראלי / לועזי ? לועזי אביב גפן והתעויוט / היהודים ? אממ אותו הדבר מוניקה סקס / שייגעצ ? מוניקה חמי רודנר / שחר אבן צור ? שחר אבן צור החתיך רוני / מאיה בוסקילה ? לא זה ולא זה איכס כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? סאב יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? יהודה ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? עברי לידר וריטה יאיר לפיד / יצפאן ? יאיר לפיד קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? אלי ומריאנו בראד פיט / וין דיזל ? בראד פיט קמרון דיאז / דרו ברימור ? דרו ברימור רם אורן / אתגר קרת ? שיר סמואל אראיל שרון / ביבי נתניהו ? מה אני יודעת שמעון פרס / אהוד ברק ? אף אחד פסח / חנוכה ? פסח (בשיבל שגיא) סוכות/ יום העצמאות ? סוכות(חופש9) פורים / שבועות ? פורים קיץ / חורף ? קיץ יום / לילה ? לילה ויום איפה הבית שישי / שבת ? שישי יום גשום / יום חם ? יום חם פורומים בתפוז או בנענע? בתפוז

» LiRaZ «

New member
טוף ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

שם - לירז
גיל - 15 מקום מגורים - מרכז
רווק/ה - כן
מה יותר עדיף :
הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? תלוי במצב רוח, אינטימית נשמע לי מעניין הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? אידו נו..
בריכה / ים ? יםיםיםיםים
הכי אוהבת. נחל / מפל ? שניהם מדהימים בעיניי. אני ילדת טבע
הכנרת / ים המלח ? מממממממממ... כנרת, למרות שזה לא משנה לי
הים התיכון / ים סוף ? ים סוף
אילת / תל - אביב ? אילת תאילנד / הודו ? תאילנדדדדדדדדד ניו יורק / פריז ? לא הייתי בניו יורק, אבל פריז נראהלי. אירופה / אסיה ? אממ.. לא יודעת
לישון / להיות ער ? להיות ערה
לקרוא / לכתוב ? לכתוב ולקרוא, זה כמו לשאול אם לרקוד או לשמוע מוזיקה. לשתות / לאכול ? לשתות, אני כ"כ אוהבת לשתות
חחחחחח
ג'וק / עכביש ? עכביש חתול / כלב ? כלב
עכבר / אוגר ? אוגר סוס / חמור ? סוס דג / תוכי ? תוכי תה / קפה ? שוקו
קולה / ספרייט ? מים מים / מים בטעם אפרסק ? מים..
וודקה סמירנוף / אבסולוט ? לא ילדה של אלכוהול, אבל לאבסולוט יש שם יותר יפה
שט של ערק / שיבס ?
וודקה רד בול / ייגר בול ?
סמים /סיגריות ? חשיש. נו באמת, ברור שסיגריות עדיף, אבל לא נוגעת בחרא הזה מרלבורו אדום / פרלמנט ? נו ווינסטון לייט / נובלס ? כן כן סנוקר / באולינג ? באולינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
פאנאןןןןן
כדורגל / כדרוסל ? כדורסל יותר טובה
, כדורגל נשמע יותר .. יותר אממ.. יותר כדורעף / טניס ? כדורעף זה כייף שחייה / ריצה ? שחיה חברים / סיינפלד ? חברימ ארתור / המלך ארתור ? ארתור סרט אימה / קומדיה ? קומדיה, למרות שאני נמשכת לסרטי אימה המומינים / דרדסים ? המומינים כמובן
היפים והאמיצים / ימי חיינו ? היפים והאמיצים , טוב שהסידרה הזאת עדיין משודרת, והיא עוד מלפני שנולדתי. אמא החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? שניהם מעלים גיחוח על שפתי יהונתן גפן / אביב גפן ? יהונתן שלמה ארצי / בן ארצי ? שלמה אגם רודברג / פלג רודברג ? אגם אהוד בנאי / מאיר בנאי ? אי דונט קנו רוק לועזי / ישראלי ? ישראלי היפ הופ / פופ ? היפ הופ ופופ
ג'אז / קלאסי ? שניהם מוסיקה אירית / סקוטית ? אירית
מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ? שחורה ראפ ישראלי / לועזי ? מממממממממממ... ישראלי נראלי אביב גפן והתעויוט / היהודים ? היהודים מוניקה סקס / שייגעצ ? שייגעצ חמי רודנר / שחר אבן צור ? לא יודעת רוני / מאיה בוסקילה ? מאיה היאאאאא מאיה הואאאאאאא אף אחת.. כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? כלא 6 יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? שניהם תותחים
ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? מה זה משנה יאיר לפיד / יצפאן ? יאיר לפיד קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? אלי ומריאנו בראד פיט / וין דיזל ? בראד קמרון דיאז / דרו ברימור ? קמרון רם אורן / אתגר קרת ? לא יודעתתתת
אראיל שרון / ביבי נתניהו ? אריאל שמעון פרס / אהוד ברק ? עזבו אותי פוליטיקה פסח / חנוכה ? חנוכה סוכות/ יום העצמאות ? יום העצמאות וסוכות
פורים / שבועות ? פורימממממ קיץ / חורף ? קיץץץץץץץ
יום / לילה ? יום שישי / שבת ? שישי יום גשום / יום חם ? יום חם פורומים בתפוז או בנענע? תפוז

«NAngel»

New member
אני... באיחור מה ../images/Emo3.gif

שם - ניצן גיל - 16.5 מקום מגורים - נתניה רווקה (ומחפשת בנרות...) הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? הופעה אינטימית הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? בלאקפילד רולזזזז בריכה / ים ? כל כך בריכה.. נחל / מפל ? מפל הכנרת / ים המלח ? כנרת הים התיכון / ים סוף ? הים התיכון אילת / תל - אביב ? אילת תאילנד / הודו ? הודו ניו יורק / פריז ? ניו יורק אירופה / אסיה ? אירופה לישון / להיות ער ? לישון לקרוא / לכתוב ? לכתוב לשתות / לאכול ? לאכול (אלא אם הלשתות זה אלכוהול) ג'וק / עכביש ? ג'וק חתול / כלב ? כלב עכבר / אוגר ? אוגר ללא ספק! אין מה להשוות... אוגר חמוד ועכבר לא סוס / חמור ? סוס יותר מדליק דג / תוכי ? תוכי יותר יפה... דג יותר שקט...ניגוד אינטרסים! תה / קפה ? תה. לא שותה קפה קולה / ספרייט ? קולה. לא שותה ספרייט מים / מים בטעם אפרסק ? כשאני כבר שותה מים... אז אני רוצה מים רגילים ואמיתיים וודקה סמירנוף / אבסולוט ? אבסולוט שט של ערק / שיבס ? שיבס וודקה רד בול / ייגר בול ? רד בול סמים /סיגריות ? סיגריות מרלבורו אדום / פרלמנט ? לא זה ולא זה. בלאק דוויל ! ווינסטון לייט / נובלס ? חחח נובלס. לכל המיעוטי יכולת - אלו הסיגריות סנוקר / באולינג ? באולינג כדורגל / כדרוסל ? כדורסל כדורעף / טניס ? טניס שחייה / ריצה ? שחייה חברים / סיינפלד ? חברים ארתור / המלך ארתור ? המלך ארתור סרט אימה / קומדיה ? קומדיה המומינים / דרדסים ? המומינים היפים והאמיצים / ימי חיינו ? היפים והאמיצים החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? גם וגם בעיקרון... מעדיפה חלומות בהקיציס יהונתן גפן / אביב גפן? אביב גפן שלמה ארצי / בן ארצי ? שלמה ארצי אגם רודברג / פלג רודברג ? איכס, לא ולא... אבל פלג אמור להיות יפה, אז הוא, לא הארנבת אהוד בנאי / מאיר בנאי ? לא ולא. בשום אופן רוק לועזי / ישראלי ? לועזי,ברור! היפ הופ / פופ ? פופ ג'אז / קלאסי ? ג'אז מוסיקה אירית / סקוטית ? אירית מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ? שחורה ראפ ישראלי / לועזי ? איכס, לא ולא אביב גפן והתעויוט / היהודים ? היהודים מוניקה סקס / שייגעצ ? מוניקה סקס חמי רודנר / שחר אבן צור ? שחר אבן צור רוני / מאיה בוסקילה ? איייייייייכסה. אם כבר רוני כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? איכס על שניהם... לא שומעת כלום. יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? שלמה ארצי ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? ריטה עם עברי לידר יאיר לפיד / יצפאן ? יצפאן קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? קיציס ופרידמן בראד פיט / וין דיזל ? וין דיזל קמרון דיאז / דרו ברימור ? דרו ברימור רם אורן / אתגר קרת ? רם אורן אראיל שרון / ביבי נתניהו ? ביבי נתניהו שמעון פרס / אהוד ברק ? יותר מדי גועל בשורה אחת פסח / חנוכה ? פסח. חופש יותר ארוך, ובמילא אני לא שמה על סממן דתי של אף אחד מהם אז שניהם חגים מהנים ביותר! סוכות/ יום העצמאות ? יום העצמאות פורים / שבועות ? פורים קיץ / חורף ? כל כך קיץ יום / לילה ? לילה שישי / שבת ? שבת יום גשום / יום חם ? יום חם פורומים בתפוז או בנענע? תפוז ברוררררררררר

למעלה