נכון מגניב ש..

Shaaaki

New member
נכון מגניב ש..

בסימס 2, האוכל שבמקרר יכול להיגמר והם ציריכם ללכת לקנות אוכל מהחנות... ושיש איזה מצב שאנחנו יכולים להפוך את הזווית צפייה שלנו לזווית צפייה של הסימס ואנחנו הולכים במקומו ושולטים בו עם המקשים (נראה לי).

gal56

New member
אם...

סימס 2 כזה טוב,אז למה הם מררים את חיינו,ולא נותנים לנו לשחק

Shaaaki

New member
שאלה טובה...

כנראה הם רוצים שתרצה אותו כל כך עד שכשהוא ייצא תוך חמש דקות אתה תהייה בחנות ותקנה אותו...

shmulik15

New member
חחחח

אני תוך חמש דקות אהיה... טוב לא משנה
אבל זאת באמת הכוונה שלהם

Shaaaki

New member
חחח אני תוך חמש דקות אהייה ב...

משהו אחר (שששששש...)

gal56

New member
אבל....

הם מראים כל כך הרבה תמונות,אנחנו מזילים ריר........ אני רוצה כבר את סימס 2!

נכון!!!!!!

את צודקת! כל הזמן תאריך אחר ליציאה! אנחנו מבלים את כל היום בצפייה בתמונות וכו' אולי שיציאו לאינטרנט סימס 2 בגירסת דמו! רק שלבנתיים יהיה לנו עם מה להתעסק! ומתי שיציאו את המקור (לא הדמו) לחנויות נקנה אותו בלי לחשוב פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JoannaTaylor

New member
כן ברור (שאאאאקי) +ניוז ניוז נויוזז

כל הסימס 2 הזה הוא מגניבות אחת גדולה! חבר שלי אמר לי שאחיו מכיר טוב את אחד המנהלים של מקסיס ושכבר התחילו לעבוד על סימס 3 שיהיה מהפכה אלקטרונית!!!!!!!!!!!1

dana34

New member
אני שמחה (או שלא)..

שיהיה סימס 3 אבל תשמור את זה לעצמך.... אני בטוחה שאם יהיה סימס 3 אז מקסיס לא רוצה שידעו... אני יודעת שעוד לא אמרתה כלום אבל אם תגיד משהו זה סתם יהרוס לנו להם ולך (נירא לי)

shmulik15

New member
טוב תקשיבו

אין שום הודעה רשמית שסימס 3 בפיתוחף כמו שאין הודעה רשמית שיהיה 999 חבילות הרחבה לסימס 2, אוקי? תפסיקו לכתוב שטויות
יש לכם סקופ מאח של סבא של דוד של חבר של מנכ"ל מקסיס? תשמרו לעצמכם, או שתבדקו אם יש על זה מידע באתרים הרישמיים.

Shaaaki

New member
אז ככה:

מאקסיס אמרו שכשייצא סימס 2 הם כבר ישר מתחילים לחשוב על סימס 3... אבל אני חושב שקודם הם יתחילו לעבוד על החבילות הרחבה לסימס 2...

shmulik15

New member
אל תחשוב

תהיה בטוח בזה, הם לא יפספסו שום הזדמנות לעוד כמה דולרים...

למעלה