נכון לעכשיו

שי...שי... שי...

מה יהיה חמוד? לא תשתנה?! כל כך שנון ומתחכם אתה זה משהו... שתהיה לי בריא, גם תימני (חצי) וגם חכם? באמת השם ירחם... סתם סתם אחי גם אני לא התכוונתי לאף מילה (בייחוד לא לשנון
נראה לי ששנינו מיותרים פה ביי בינתיים סופר גירל (שרון)

קלימרו

New member
חח אהבתי.....

עזבי אותך...ילדונת ערביה מעשנת ווינסטון לייט...מהיום אנחנו נפשות תואמות...ומי שידבר לא במקום...רק אלוהים יעזור לו מנחת זרועי.... שרונו´ש... גם ג´ינג´ית וגם ...טוב אין לי מה להגיד ניצחת...

לא יפה שי...

אנשים אני לא ג´ינג´ית!!!!!!!! אני ברונטית יפה וחטובה!!!!!!! תשאלו את שאלתיאל קאווק... ושי אתה...נגמרו המילים בפי לתאר את התנהגותך הפושעת חכה ליום שישי אלכוהליסט -תימני-שנמשך לגמדות אין דיסקים!!!! אני אשבור לך אותם עכשיו... וזה לא איום... אני אמשיך בטלפון שמאלני אחד!!! (תודה שאתה לא יכול יותר להתעלות על שמאלני) הלוואי שתיסתם לך הבוכנה סופר גירל נ.ב: למי שלא הבין זה לא מכתב נאצה או משהו...

קלימרו

New member
בתימני שיכור עמדתי...

אבל שמאלני?????????????????????? על זה את תקבלי תביעה כזאת שאפילו כסף לעיפרון שאיתו את מציירת את הגבות שלך לא יהיה לך כסף!

אל תיסחף...

קודם כל אני לא מציירת גבות בעיפרון ושנית אני הרי אוהבת אותך עד עומקי נשמתי איך אוכל לפגוע בך בצורה זו או אחרת?! (טוב עכשיו אני נסחפתי...)

ת´אמת

ערבי הומו זה באמת מצחיק גם אותי זה די משעשע רוב החברים ההומאים שלי הם יהודים.. אחי.. כל הכבוד על הוינסטון לייט

קלימרו

New member
אוי אני חייב להודות

שהחזרת לי באמא של הקונטרה....חחח... תשמעי יש לך איי סי קיו... פשוט נראה לי מרתק לדבר עם אנשים שמעשנים ווינסטון לייט... לא , באמת עכשיו... יש לך?

EverMan

New member
אז ככה :

16 אין לי ניסיון (בעישון , עישון זה איכס) ואין לי רישיון (ואני עדיין נהג ותיק) תשובה רצינית !

למעלה