נכון לעכשיו

ש@לתי

New member
נכון לעכשיו

הרוב הצביע בסקר שלא רק שהוא היה מקבל את יציאת חברו הטוב ביותר מהארון אלא הוא היה מדביק לו צרפתית. אני אישית הצבעתי אז מה. הצבעתי אז מה כי זה ממש לא ביג דיל והחבר הכי טוב שלי הוא החבר הכי טוב שלי לא בגלל הנטיה המינית שלו אלא בגלל האישיות שלו! מה אתם אומרים? האם יציאה מהארון של חבר קרוב תשפיע על המשך החברות בינכם? ולמה?

SHRIMPINION

New member
אני אישית

לא בטוח מה להצביע. אני חושב שיש מקרים בהם שני אנשים מספרים זה לזה על נטייתם המינית והיא דוקא יכולה לקרב אותם. כמובן שקרבה זו רק נותנת להם נושא לשיחה או משו נוסף במשותף או אם הם נמשכו זה לזה בן זוג. אבל מקרה כזה הם לא יהפכו לחברים הכי טובים אלא אם יש לקשר הזה אופי אמיתי של חברות ואיכפתיות אחד כלפי השני. יציאה מהארון של חבר או ידיד יכולה להשפיע(להפוך אותו מידיד לחבר הכי טוב, להרוס את הקשר, ליצור זוגיות....) אבל אני לא מבין את אלו שלא מסוגלים לראות שזה אותו אדם כמו בעבר....אותו חבר הכי טוב. אני כעקרון עומד בין- אז מה לבין צרפתית. נדמה לי או שתפוז יצרו את הסמיילי הכי לא שימושי בעולם-
שרימפיניון

TheHock

New member
האדם הוא אותו אדם

אבל אחרי שהוא יוצא מהארון אתה מגלה עליו דברים חדשים, והבנאדם הוא הרי מה שהוא מראה - אז כנראה ששוני מסויים קיים (דרך אגב הבנאדם גם משתנה טיפה אחרי שהוא יודע שאתה יודע עליו - הוא טיפה יותר חופשי איתך)

TheHock

New member
בין אם תרצה או לא יש השפעה

בתור מישהו שיצא לו לספר למספר אנשים על הנטיות שלו, אני אומר לך - יש לזה השפעה - אצל חלק זה פשוט בדיחות פרטיות בנושא, או שאלות מפה ועד הודעה חדשה, באמת היו כמה חברים שלפחות כלפי חוץ על מצב של "אז מה", אני חייב לציין שזה מאד מקרב בין אנשים אחרי שמספרים דבר כזה. ובשביל הפרוטוקול אפילו יצא מישהו שהדביק לי צרפתית TheHock

קלימרו

New member
אני אגיד את האמת...

למרות שרציתי להישמע נחמד יותר... מאוד יפריע לי...אני חושב שאני אגעל ממנו... מצטער שזה נשמע כל כך מגעיל. פשוט רציתי להיות אמיתי..

יונתני

New member
גם אני נגעל-

מאנשים כמוך!!! שלא מוכנים לקבל אנשים שהם בני-אדם בדיוק כמונו!!! אני ישר אדפוק לחבר שלי
צרפתית כזו עצבנית ורק כדי להראות לו כמה אני
אותו או אותה... להתראות בקרוב

.המוסד

New member
גם אני הצבעתי שאתן לו נשיקה צרפתית

למרות שזה לא ממש קשור לדעות שלי, זו הייתה התשובה הכי מגניבה פשוט, האמת שקצת קשה יהיה לי להסתדר עם חבר הומו, חברה לסבית? לה באמת אתן נשיקה צרפתית

קלימרו

New member
תשמע אחי אני לא בא לריב ...

עם אף אחד...רק נתתי תשובה כנה...זה הרגשה לא דיעה...אתה רוצה להתווכח איתי על הרגשות שלי?

metal_slug

New member
אגב, מי חשב על הקטע של הנשיקה

הצרפתית? חיחי, בהחלט הייתי מנשק אם אחת הידידות שלי הייתה יוצאת מהארון...

שחף -בת

New member
בנים,בנים....

מצטערת להפריע לכם באמצע הדיון הסוער על הנשיקה,מי למי וכמה... אבל אני חייבת להגיד שגם אני בעד הנשיקה!!! ואין לי בעיה עם חברים כאלו (מניסיון).

LuNaTiC

New member
ווי..

איך אני מרוצה מהתוצאות עד עכשיו... בשבוע האחרון יצא לי לקרוא את אחת ההודעות המזעזעות ביותר שאי פעם נתקלתי בהן..

אריאל1

New member
אני לא מצביע אבל...

תראו תקראו לי דתי חשוך אבל לי זה יפריע.אני לא אנתק מגע איתו (לפחות אני לא חושב שזה מה שאני אעשה)( האמת שלא הסתכלתי בסקר ולכן אני לא יודע מה האפשרויות) אבל אני טוח לא אעבור על זה בשתיקה. אם זה היה חבר שלי הייתי מדבר איתו על הנושא (ומכיוון שרו חברי הם דתיים) הייתי מנסה להבהיר לו מבחינה דתית את המשמעויות של המעשה. אילו זה היה חילוני (למרות שחוץ מכם אני לא ממש מכיר חילונים) אני לא יודע מה הייתי עושה. אולי הייתי מנסה לעשות אותו דבר. אני משער שכולכם יודעים שהעונש שהתורה נתנה על משכב זכור הוא כרת (כלומר אין עונש של בית דין אלא של הקב"ה זהו העונש הכי חמור שיהודי יכול לקבל)

TheHock

New member
בוא תנסה

בוא תנסה להסביר לי למה אני לא צריך להמשך לגברים?? כי באמת שאני לא מבין מה פסול בכך?? (מלבד שזה לא "נורמאלי" ולא מקובל בחברות פרימטביות כשלנו). ובקשר לסקר, אולי כדאי שתכנס תצביע (מי שמצביע משפיע :) וככה גם תראה את התוצאות ואת האפשריות אולי תבין טוב יותר את הדיון

אריאל1

New member
ואתה חושב שאני מבין את הכל

אני בטוח שלא. אם אני לא טועה הסיבות שנכתבה בתורה לאיסור משכב זכור (לא ההימשכות, האקט עצמו) "ואת זכר לא תשכב משכבי שה תועבה היא"... "כי בכל אלה נטמאו הגויים אשר אנכי משלח מפניכם" התורה מדמה את המעשה לגילוי עריות (כלומר אדם את בתו וכו´). בעצם אני חושבס שתעיתי בהודעה הקודמת מדובר על עונש חנק אם אני לא טועה ולא כרת. זהו מוות מארבע מיתות בית דין.

TheHock

New member
עדיין...

חוץ מאשר עונש מאלוהים יש עוד סיבה שאני לא אמור להמשך לגברים? הרי אלוהים מעולם לא מחוקק סתם חוקים נכון?

...

אז ככה אני מגיחה לכאן מדי פעם ומגיבה כשיש משהו שמעניין אותי.. אני הצבעתי אז מה? למרות שיש לי הרבה חברים הומואים, וכשפגשתי את הראשון הוא לא היה החבר הכי טוב שלי, הו א סתם ה יה מישהו שעבד איתי, והתידידדנו והיה ממש כיף התחלנו לבלות ביחד ואז הוא סיפר לי ככה כבדרך אגב וזה ממש לא שינה אצלי כלום, ומצאתי את עצמי הולכת הרבה לאגודה בת"א למרות שאני לא מת"א, נכנסת לערוצי גייז, וכו´. נכון כמו ששאלתי או הוק לא זוכרת מי מהם אמר יש את הקטע של אז מה אבל עדיין יש חששות, ונכון יש הרבה שאלות אבל זה אל בא ישר (אני מדברת על עצמי כמובן). והיה מישהו שאמר שהוא נגעל, אז כן מציק לי שאני רואה בנים מתנשקים או בנות מתנשקים בדיוק כמו שאני לא אוהבת שסטרייטים יתנשקו מול הפנים שלי. אבל בתכלס גם לזה התרגלתי. יום טוב לכולם.. ותדעו לכם חבר הומו זה הדבר הכי מגניב בעולם (לבנות) סוף בן שאפשר להתמרח עליו בלי שום חששות, אפשר לדבר על בנים וזה מה זה כיף.

קלימרו

New member
גם הומואים ...

וגם ערבים? השם ירחם.... חחח....סתם צחוק...לא אישי...בטח שלא רציני...סתם עלה לי בראש והצחיק אותי.... שאף אחד לא יגיב על זה כי לא התכוונתי לשום מילה...

למעלה