נכון לעכשיו נעילת המסע בארץ

shtoza

New member
נכון לעכשיו נעילת המסע בארץ

אם זה יישאר ככה אז בואו נהמר: האם בגלל שזו הופעת הנעילה, האם הם ישקיעו יותר? יתנו מעל הסדר הרגיל, יתנו את ההופעה של הלייף וכו... ישקיעו פחות? יהיו מחוקים וירצו רק "לגמור עם זה" או הכל כרגיל... יתנו הופעה מהקופסא, ז"א השטאנץ כמו בכל ההופעות הקודמות בלי לזוז מטר ימינה או שמאלה. ושאלת בונוס: האם הייתם רוצים לראות בהדרן את דנה ברגר שרה עם דייב גהאן את enjoy the שקט/silence

לדעתי בתכנון הממשי

לא יהיו שינויים, אבל הם יהיו נרגשים ויתנו מעצמם יותר מתמיד ויהיו שותפים להתרגשות קצת יותר מהופעות רגילות. בקשר לשאלת בונוס, האמת שבכלל לא חשבתי על דנה ברגר יחד עם דפש כשחשבתי על אומנים מהארץ ועכשיו כשאתה אומר - היא דווקא נראית מתאימה בול. גם לאמן הישראלי שייבחר לצורך חימום וגם לשאלה ששאלת, כן.

זהר25

New member
אני חושבת שיש.....

חשש שהם יבואו כבר חצי מחוקים ועייפים אבל.......מיצד שני הם אף פעם לא היו פה ככה שלדעתי הם דווקא יתנו יותר. ואני ממש לא רוצה ליראות את דנה ברגר בדואט על הבמה עם דפש מוד.

כן גם לי אין חשק לראות אותה שם

אני חושבת שזה בגלל שאני מקנאה הרבה וקצת בגלל שהיא לא מתאימה .

הגר26

New member
לדעתי הם יתמו משהו שונה

(דעתי או רצוני?? הממ..) גם כי זה ההופעה האחרונה בסיבוב הופעות וגם כי זה ישראל והם יודעים כמה אוהבים אותם פה וכמה חיכו להם. ואלוהים אדירים, בבקשה שלא יעשו את השיר הנורא הזה עם בלאגן! ממש ממש לא אהבתי אותו! אני מעדיפה שהוא ישיר יחד עם הזקנה הרוסיה שיושבת בפינה של הרצל וסמילנסקי בנתניה (למי שמכיר...
), מאשר עם דנה ברגר!

pimpf

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו...

זאת עם האקורדיאון?

הגר26

New member
זו שיושבת עם בעלה

הוא מנגן והיא שרה, ויש לה מיקרופון אלחוטי או משהו. שומעים אותה עד התחנה המרכזית בערך. מה שמעורר תמיהה זה שאם יש לה מיקרופון אלחוטי ומגבר, למה הם מקבצים נדבות?

pimpf

New member
פחחח כן, אני ואמא שלי כל הזמן

צוחקות כשאנחנו עוברות לידם...
(שזה מגעיל,א ני יודעת, אבל מה לעשות זה מחזה משעשע
)

eldorado

New member
שאלות מעניינות

מה שבטוח מבחינתי זה שאסור לבצע את "שקט enjoy the" זה פשוט שיר נורא ומי שאוהב אותו פה, תנסו שנייה להתעלם מהמוזיקה המלודית של דפש מוד ולהקשיב למילים... פשוט נוראי.

למעלה