נכון זה מעצבן כש...

נכון זה מעצבן כש...

את מתכננת להפתיע אותו ולקחת אותו לצימר לכבוד החצי שנה שלכם ביחד ובדיוק פורצת מלחמה (נסראללה הבן זונה)... ונכון זה מעצבן כשאחרי דחייה של חצי שנה אתם רוצים לנסוע לצימר לכבוד השנה שלכם ביחד ואז את מוצאת את עצמך בשיא הלחץ של תקופת המבחנים.
ושוב דוחים...מעצבן בהחלט

Clueless Maiden

New member
נכון שזה מעצבן כש...

מעצבן שהוא מתקשר אליי לפני 5 דקות, לא שואל כלום, לא איך היה במת', לא מה שלומך או איך עבר עלייך היום, לא מעניין אותו שהיה חרא ב006 או שחיכיתי כל היום לשיחה שלו ובעצם בכל השיחה הזאת הוא לא אמר כלום. אולי היי בהתחלה, והשאר הייתי אני. זה תמיד ככה. שיחות שאני חוקרת מה הוא עשה היום, והוא כלום. אפילו לא רוצה לענות לי. סתם שותק. אם הוא עונה זה בטון כזה של "מה זאת מבלבלת במוח". ובקול האדיש הזה, אחרי שנמאס לו לשמוע אותי כנראה הוא פשוט אומר "לילה טוב, ביי". סתם ככה. בלי אני אוהב אותך. בלי התגעגעתי. בלי...כלום. ומנתק. מה יש לו? ממתי הוא כזה מגעיל? אז שלחתי לו סמס עצבני במיוחד על זה שהוא אגואיסט. עכשיו הוא יקבל אותו מחר אחרי שיעבור לי כל הכעס.

theone2468

New member
הזדהות מטורפת! אבל..

קשה להם שמה וזה, במיוחד אם הוא קרבי. אל תוציאי את העצבים בזמן שהוא בצבא- תדברי איתי כשהוא יחזור הביתה ושיתחיל לשים לב אליך ופחות מרוכז בעצמו. אני עשיתי את זה, לפני שבוע בערך וזה ממש עזר!!07 היה יותר נורא חח

Clueless Maiden

New member
אני בטוחה שקשה לו,

הוא שלח לי סמס בבוקר שהוא מצטער ושהוא היה ממש עייף, אבל אני לא רואה בזה תירוץ. אני לא מגעילה אליו או מרוכזת בעצמי כשאני עייפה.

B o o o o M

New member
07

למה כולם נכשלו ב07, היה מבחן דווקא טוב ואני עוד תלמידה ממוצעת ביותר חח

McBlack

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifכל התשובות שלי היו נכונות../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

עם מגן 100
זה רשמי. אני גיקית.

MirkuSH

New member
נכון שזה מעצבן ש.....

הוא מבטיח לעשות משהו ואז שוכח? או לחלופין מבטיח להתקשר ולא מתקשר ולא מתקשר ולא מתקשר ואז אומר: כל הזמן חשבתי להתקשר אלייך אבל זה ברח לי מהראש.... (אבל אני עדיין אוהבת אותו !!!!! חח)

לילי123456

New member
נכון זה מעצבן כש...

עד שהוא יכול לדבר במשך היום [ולא רק בשעת ת"ש] אז אין קליטה ואי אפשר לדבר?

נכון זה מעצבן כש...

באמצע שאתן מדברות איתו בטלפון מקפיצים אותו והוא טורק לכן את הטלפון בפרצוף? :/

frolic

New member
נכון זה מעצבן כש..

הוא מתקשר שהוא עוד כמה דקות בבית ואחרי שהוא "מתארגן" {-אוכל ומתקלח} הוא יתקשר שוב והוא אף פעם לא מתקשר כי הוא נרדם על המיטה עוד לפני שהוא הלך להתקלח..

Ray512

New member
אע... כל כך!!

ואז למחרת בבוקר הוא מתקשר "אממ... עניתי לך אתמול? כי ראיתי עכשיו ביומן שיחות שעניתי לך. מה אמרתי?" ><

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן!!!! זה כזה מצחיק../images/Emo6.gif אני תמיד עושה

לו ככה כי שעות הט"ש שלהם בשעות מוזרות כאלה...

למעלה