נכון ולא נכון....

jongler

New member
נכון ולא נכון....

מהו ``נכון``? מהו ``לא נכון``? ואולי אין דבר כזה שנקרא ``נכון`` ואין דבר כזה שנקרא ``לא נכון``...?! אולי הכל תלוי במה עושים עם זה... ועם כל זאת : הכל נכון בלא נכונותו ! באהבה JonGler
 

דרייה

New member
על אותו משקל של אמת,האחת היא?

מי קובע מהו הנכון?נורמות חברתיות? האדם לעצמו?הלא נכון? ההפך של הנכון? הנכון שלי שווה לשלך?שלו? הרבה שאלות ותשובה? שלום לך גונגלר....(-:
 

jongler

New member
שלום לך דרייה לא במייל :)

הכל חסר משמעות.... ומכאן נובע שהתשובה זה - את ! באהבה JonGler
 
נכון ו/או לא נכון

ל jongler שלום נושא יפה העלת. אנסה להסביר בקצרה - לאמיתו של דבר , אין ``טוב`` או ``רע`` , אין ``נכון`` ו ``לא נכון``. כל התוויות , הם פרי שיפוטם או נקודת מבטם של האנשים . לדוגמה : ``סכין`` זה טוב או רע ? סכין יכולה להרוג , אך באותו זמן בידי מנתח יכולה להציל חיים . למעשה אתה יכול להגיד את אותו הדבר לגבי כל מה שסובב אותך . מה שכן , כל אדם פועל במסגרת כוחות שאין הוא יכול להמלט מהם . על כל אדם עם פועלים אחרת , ואם תלמד להכיר את עצמך ואת הכוחות שבהם אתה פועל יום יום , כל שעה ושל שניה , אתה תלמד לשלוט בהם , ובכך לשלוט על גורלך . אתה תשאל - איך מגיעים לרמה של ידע ומודעות כזאת ? אין תשובה חד משמעית . כמספר האנשים - כך מספר הדרכים , ואין דרך של אחד , מתאימה לשני . אולי חלק מן הדרך כן אך לא כולה . לי , מאוד עזרה האסטרולוגיה , אך לא רק ... כך ש... , מקווה שתרמתי לך משהו . בהצלחה בהמשך דרכך .
 
למעלה