נכון התגעגעתם?

PinkWin

New member
../images/Emo6.gif

הנה.. הרשתי לעצמי לעשות צבעים שלה
אם אני אתחרט שהעלתי עליכם למחוק אותה
נ.ב אל תבהל

TriPax

New member
יכול להיות....

ששדדת חנות בגדים? או שחנויות משלמות לך כדי שתבואי לקבל בגדים ולפרסם אותם כאן? או שיש לך כרטיס אשראי וחשבון בנק בלי שום הגבלה??? תראי, בניגוד להרבה בנים גם אני אוהב בגדים ואוהב לקנות בגדים....אבל למי יש כוח למדוד כ"כ הרבה?!!? ועוד לצלם את הכל ולהעלות לפורום?? קיצר, מתי את באה לעזור לי לקנות? אני כבר חודש מחפש חולצות סטייל Lacoste...

PinkWin

New member
../images/Emo6.gif הלוואי שאני אשדוד חנות בגדים.!

והלוואי שגם ישלמו לי כדי שאני אקבל בגדים ואפרסם. את מי צריך לשחד בשביל זה? וכן! אני אמצא לך מלתחה חדשה, נתחיל מ2 חנויות בסיסיות: זארה מן ופול אנד בר לגברים. מתי הולכים?

TriPax

New member
לא צריך מלתחה חדשה, רק כמה חולצות

הבעיה עם בגדים יפים (למשל Zara Man), שיש להם בד"כ גם תווית מחיר יפה
אין לי בעיה להשקיע בבגדים איכותיים, אבל זה קצת מבאס לגלות שהוצאת 700 ש"ח על 3 חולצות... בכל מקרה, מחר אני באמת הולך בבוקר לגרנד קניון (חיפה) בשביל משהו, אז אני אעשה גם סיבוב בזארה ופול אנד בר (לא בטוח שיש שם פול אנד בר).

PinkWin

New member
האמת שזארה לא כ"כ יקר..

טי-שירט יכול לעלות בסביבות ה-80-90 ש"ח. פול אנד בר אפילו זול יותר 50.

שאפולי

New member
לה-קוסט

יש בפוקס מן במיליון צבעים..חוץ מזה הן תופסות חזק הקיץ ולכן ההמלצה שלי זה שתחכה עוד חודש תוכל למצוא אותן בכל חנות ממוצעת בתג מחיר פחות היסטרי ואני מניחה שלא בהכרח באיכות פחות טובה.

Cobe Anan

New member
הכל יפה.

סתם, לא ראיתי עדיין. אבל יותר חשוב- מה שלום אבא שלך?

PinkWin

New member
../images/Emo8.gif

אבא שלי בסדר גמור תודה לאל. המשטרה על הפנים, הם טוענים שהם לא מוצאים את התיק שהוא פתח.. מה הם עושים שם כל היום? שותים ואוכלים? שיעבדו קצת לא יזיק להם.

Lir האחת

New member
חולצה מפוקס

פוקס הפתיעו אותי עם הקולקציה החדשה שלהם
את אותה חולצה קניתי גם בשמנת
תדמיינו

למעלה