נכון, היה צריך לעשות את זה כבר מזמן

דורי 1981

Well-known member
כן. דורי רל"ב מצוי שמבחינתו מה שחשוב זה להפיל את ביבי ולא חשוב המחיר.
אם על הדרך הוא יכול גם לקלל אחרים זה אפילו יותר טוב...
תמצאי קללה אחת בשרשור ואעניק לך שובר לגלידות פיסטוק שאוהב "המלך". ואגב, המילה שפחה לסילמן- זאת מחמאה גדולה מאוד.

כן. דורי רל"ב מצוי שמבחינתו מה שחשוב זה להפיל את ביבי ולא חשוב המחיר.
אם על הדרך הוא יכול גם לקלל אחרים זה אפילו יותר טוב...
את טועה עקרונית,מבחינת השמאל תמיד הוא לא רצה ללכת לעזה.

פיתו אותו עם הצלת החטופים.

xyxy210

Well-known member
גם החמאס, חיזבאללה, החות'ים והאירנים ישמחו כשזה יקרה.
לעומתם אלפי ההרוגים והפצועחם שיהיו אצלנו קצת םחות ישמחו.
נו באמת. הרי ברור שאין בדיעה המפורסמת הטפה לסרבנות, למרות שהמילה מופיעה [בהמשך לא בחלק שציטטתי] כרצון להמחיש את גודל האסון.
ציטוט :
ביום רביעי, כמה שעות לפני שהודח, רצה ברשת תמונה של אדלשטיין מעל לכיתוב "יולי לא עובר את אוגוסט". זה היה מצחיק מאוד. קצר, קולע ומצחיק מאוד. רק שרגע אחרי, הכתה בי ההבנה שלא רק אדלשטיין לא יעבור את אוגוסט, גם אנחנו לא. אנחנו וכל החיילים שייהרגו ביולי וייהרגו באוגוסט ואחר כך ייהרגו בספטמבר ובאוקטובר ובנובמבר ובדצמבר ובשנה הבאה כי זה לא ייגמר. פשוט לא ייגמר.

זה מאמר דיעה, שמציג את הדיעה של מרבית בית ישראל , דיי. לא רוצים יותר לקבל הודעה "הותר לפרסום". חייבים לעשות סוף למלחמה הזאת.
שראש הממשלה הנבחר [עצוב אבל זו האמת] ייקח החלטה. זה תפקידו.
הוא רוצה להשמיד ולכבוש את כל עזה ? קדימה , תן את הפקודה, וקח אחריות על התוצאות .
יש לו תוכנית אחרת ? קדימה צא לדרך. אבל הגיע הזמן לסיים את הסאגה הזאת.

כוכבית מצויה

Well-known member
נו באמת. הרי ברור שאין בדיעה המפורסמת הטפה לסרבנות, למרות שהמילה מופיעה [בהמשך לא בחלק שציטטתי] כרצון להמחיש את גודל האסון.
ציטוט :
ביום רביעי, כמה שעות לפני שהודח, רצה ברשת תמונה של אדלשטיין מעל לכיתוב "יולי לא עובר את אוגוסט". זה היה מצחיק מאוד. קצר, קולע ומצחיק מאוד. רק שרגע אחרי, הכתה בי ההבנה שלא רק אדלשטיין לא יעבור את אוגוסט, גם אנחנו לא. אנחנו וכל החיילים שייהרגו ביולי וייהרגו באוגוסט ואחר כך ייהרגו בספטמבר ובאוקטובר ובנובמבר ובדצמבר ובשנה הבאה כי זה לא ייגמר. פשוט לא ייגמר.

זה מאמר דיעה, שמציג את הדיעה של מרבית בית ישראל , דיי. לא רוצים יותר לקבל הודעה "הותר לפרסום". חייבים לעשות סוף למלחמה הזאת.
הוא רוצה להשמיד ולכבוש את כל עזה ? קדימה , תן את הפקודה, וקח אחריות על התוצאות .
להיפך, יש קריאה מפורשת לסרבנות להלן הציטוט:
"עכשיו זה זמן לסרבנות. זמן לומר עד כאן ולא עוד."

xyxy210

Well-known member
להיפך, יש קריאה מפורשת לסרבנות להלן הציטוט:
"עכשיו זה זמן לסרבנות. זמן לומר עד כאן ולא עוד."
הייתי מצפה ממך להיות קצת יותר אובייקטיבית, ולאור מה שנאמר לפני כן להבין שהחלק הדומיננטי במישפט הוא : זמן לומר עד כאן ולא עוד.
ציינתי בפוסט שלי שהמילה סרבנות אכן מופיעה , אבל כל בר דעת יבין שהכוונה : הגיעו מים עד נפש. צריך לעשות לסאגה הזאת סוף.

כוכבית מצויה

Well-known member
הייתי מצפה ממך להיות קצת יותר אובייקטיבית,
אני מתייחסת למה שנאמר במפורש, אתה זה שמחליט שחלק ממה שנאמר אינו חשוב אז מי כאן האובייקטיבי?
ולאור מה שנאמר לפני כן להבין שהחלק הדומיננטי במישפט הוא : זמן לומר עד כאן ולא עוד.
ציינתי בפוסט שלי שהמילה סרבנות אכן מופיעה , אבל כל בר דעת יבין שהכוונה : הגיעו מים עד נפש. צריך לעשות לסאגה הזאת סוף.
בהחלט צריך לשים סוף לחמאס....

xyxy210

Well-known member
אני מתייחסת למה שנאמר במפורש, אתה זה שמחליט שחלק ממה שנאמר אינו חשוב אז מי כאן האובייקטיבי?
לא אמרתי בשום פנים ואופן "לא חשוב".
הדגשתי את כוונת הכותב שזו דעתי וגם דעת הכותב באויבקטיביות ראויה.
את מוזמנת ליסוע ירושליימה וללחוש באוזנו של ראש הממשלה הנבחר איך לעשות זאת.

כרמיזן

Well-known member

שמאלנים תמיד מגינים על העבריינים שלהם.
הם גם מתרצים את הרצח של 2 עובדי הכביש שנגרם בגלל חביות שהניחו הפורעים השמאלנים.

צביקה5311

Well-known member
ציטוט :

"קח אחריות", ביבי לוקח אחריות רק על הצלחות, זה בדוק. העם החליט, זה היה מזמן אבל ככה זה עובד
העם הפעיל מנגנון השמדה עצמית, כי עם סמוטריץ ובן גביר אין שום תסריט לתוצאה שונה. כל עוד הם על ההגה, שום דבר טוב לא מאיים אלינו.
במקרה הטוב, ישראל תהפוך לסוג של טורקיה ורוסיה

דורי 1981

Well-known member
סיבה אישית שאצביע בגללה לליברמן- הוא ויוליה מלינובסקי העלו חוקית שמטרתם להקל על אפילפטים (כולל אני והבן של ליברמן). עידית סילמן השפחה של בעלה ושל ביבי (הטובה עד הסוף) הפילה את היוזמה החשובה, אחת מני רבות של ממשלת בנט-לפיד. בלי כאבי בטן.

כרמיזן

Well-known member
סיבה אישית שאצביע בגללה לליברמן- הוא ויוליה מלינובסקי העלו חוקית שמטרתם להקל על אפילפטים (כולל אני והבן של ליברמן). עידית סילמן השפחה של בעלה ושל ביבי (הטובה עד הסוף) הפילה את היוזמה החשובה, אחת מני רבות של ממשלת בנט-לפיד. בלי כאבי בטן.

מדהים....
מצביע למפלגה בגלל איזו הצעת חוק איזוטרית המסייעת לו באופן אישי.
בשפת החוק זה נקרא שוחד !!

xyxy210

Well-known member
מדהים....
מצביע למפלגה בגלל איזו הצעת חוק איזוטרית המסייעת לו באופן אישי.
בשפת החוק זה נקרא שוחד !!
הייתי מוכן להסכים איתך שהצבעה למאן דהו בגלל איזו שהיא הבטחה עמומה של פוליטקאי שהיא עשויה לעזור למצביע היא טיפשית, ילדותית , ולא לעיניין.
אבל לומר שזה שוחד ????????????
מי כאן נותן את השוחד ?
ליברמן מכיר את דורי ?
לעומת זה היותך כרות אונה קדמית אינה דבר חדש.
בכל פוסט אתה מדגיש זאת מחדש.

כרמיזן

Well-known member
הייתי מוכן להסכים איתך שהצבעה למאן דהו בגלל איזו שהיא הבטחה עמומה של פוליטקאי שהיא עשויה לעזור למצביע היא טיפשית, ילדותית , ולא לעיניין.
אבל לומר שזה שוחד ????????????
מי כאן נותן את השוחד ?
ליברמן מכיר את דורי ?
לעומת זה היותך כרות אונה קדמית אינה דבר חדש.
בכל פוסט אתה מדגיש זאת מחדש.

אהבל, זה לא שוחד במובן הפלילי,
זה שוחד במבחן הערכי, המוסרי.
אדם שמצביע למפלגה בגלל חוק שולי שכזה זה בדיוק כמו להצביע עבור שוחד.

חוץ מזה שמדובר בפיגור שכלי מתקדם.
זה כמו שאני אצביע למפלגת שמאל בגלל חוק זניח שחסך לי הרבה כסף,
ואביא להשמדת המדינה ושואה לעם היהודי.

רק חמור מצביע למפלגה עבור רווח אישי.

jackie111

Well-known member
הויכוח בפוסט הזה מתעלם מהמציאות. כבר היום חיילים
רבים מסרבים להתגייס למילואים. לא ראיתי סטטיסטיקות
של חיילי מילואים שקיבלו צו גיוס שלשי או רביעי ולא התייצבו
.
של חיילי סדר שהאריכו להם שרות ולא הגיעו להמשך שרות.
לא ראיתי סטיטיסטיקה של מספר החיילים שנטשו משמרת
וחזרו הביתה.

איזו מוטיבציה יכולה להיות לאותם חיילים להפצע כשהם רואים
סביבם המוני פרזיטים שמוכנים להיהרג רק לא לשרת. או כזו
שראש ממשלה שמפטר את שר הבטחון, הרמטכל, יו"ר ועדה
בכנסת שדורשים להגדיל את מספר הלוחמים. מייד.

למעלה