נכון הבחירות עברו

ertydf

New member
נכון הבחירות עברו

וכעת להסברים איפה ה9.5 מיליון ש"ח.ומה נעשה בהם .הסברים ולא להתחמק .100 הימים הסתימו.ולמה עושים חוגי בית או שזה מוגדר מסיבה .אמרו הבחירות היו .או שיש מהלך שאנו לא בתמונה .ויש לי שאלה למה שאני אתם נכנסים ללפיד מקבל אותי שלט הבית של חגית .נכון שהסברים זה א ב בבחירות .לדעתי ה 9.5 מילון ש"ח כבר 20 מילון ש"ח.

eldad at far

New member
מר דף העלום, מה הבעיה?

כמה אפשר עוד להסביר לך? ניסתי כבר להסביר לך את מה שאני יודע, ואתה לא ממש רוצה להבין - לא כי אתה לא יכול, אלא בגלל שאתה מעורב מידי וחולק על העובדות. אז הנה, שוב, והפעם נסה נא להפנים: 1. מתוך 9.5 (לערך) גרוש לא נעלם. הביטוי "נעלמו" שייך לך. אתה היחיד שיוצא איתו כל הזמן. 2. מדובר בסכומי כסף ששמורים ללפיד כתב"רים ברובם (תקציב בלתי רגיל) - בדכ' במשרדי הממשלה השונים. 3. כל טירון בשלטון המקומי, מרמת ועד מושב נידח ועד לראש העיר הכי גדולה, כשרק מקבל שביב של מידע שאושר לו תב"ר במשרד ממשלתי כלשהו, ממהר להוציא את הכסף, כי כך עובד תב"ר: אתה מקבל "זיכוי" מהממשלה על סך הכסף הנתון ומממש אותו באמצעות הקבלנים. את החשבוניות מהספקים אתה שולח למשרד הממשלתי הרלוונטי. מרבית המושבים במועצה משתמשים בתב"רים שלהם עוד לפני קבלת האישור הפורמאלי. 4. הוועד הקודם בלפיד לא מימש את רוב רובו של הכסף הזה במשך 5 השנים האחרונות. 5. מאחר ומשרדי הממשלה, לרבות האוצר, רעבים לכל תקציב מיותר שלא נוצל, היה צורך בכל סוף שנה לדאוג שהתב"רים של לפיד, שטרם נוצלו, יועברו לזכותנו לשנה הבאה. שחלילה האוצר לא יקח אותם חזרה לצרכים שלו. לזה הכוונה ב"לשמר" את התקציבים. 6. במועצה האזורית כבר הפכנו לבדיחה בנושא הזה - מעולם לא נשמע על ועד ישוב שעומדים לזכותו כספים והוא לא מוציא אותם מיידית (ראה שוב סעיף 3). 7. 9.5 מיליון הם סכום מעוגל כלפי מטה: יש לנו בערך 6.5 מיליון ש"ח תב"רים שונים ועוד 3.8 מיליון ש"ח שהוקצו מהמשרד לאיכות הסביבה לצורך קו הביוב החדש. 8. חבל שלא שומעים אותך בנושא המשמעותי יותר שהיה בבחירות האלה, ושלך ממש לא הפריע - השחתת המידות המוסריות וההתדרדרות החמורה שבאה לידי ביטוי ברצח האופי שניסו לעשות לתושב הישוב, בשביל כיסא בוועד. זה הרבה יותר משמעותי לרקמת החיים שלנו מכל תב"ר וכל פרוייקט אחר. אתמול עשו את זה עליו מחר יעשו את זה על מישהו אחר ואולי אפילו עליך או על מי שעשה את זה רק אתמול, יחד איתך. 9. הנסיון לכתוב בשפה מעט עילגת לא ממש עובד. יודעים כבר על מי מדובר ומה הייתה מעורבותך עד כה. בוא נעבר לפאזה אחרת - גלוייה. כמו שציינת - הבחירות עברו. אתה יכול לצאת מהחור. אל תפחד.

the way that he talks

עילגות בשבילינו=תחכום בשבילו=התפלפלות בעגה תימנית! חושב שהוא הגאון ושכולנו אידיוטים, מטומטמים אה,stucks ? אתמול, נסיעה...,שיר. DAVID BOWIE זוכרים? ...pushing thru the market square מפזם -מעט נוסטלגיה, מה יש? פתאום - stucks דמותו "החסונה" dam האסימון נפל: we got five years stuck on my eyes we got five years what asurprise we got five years my brain hurts alot we got five years thats"all" we've got

מישהו מדבר בגוף ראשון???

חבל שלא שומעים אותך בנושא המשמעותי יותר שהיה בבחירות האלה, ושלך ממש לא הפריע - השחתת המידות המוסריות וההתדרדרות החמורה שבאה לידי ביטוי ברצח האופי שניסו לעשות לתושב הישוב, בשביל כיסא בוועד. זה הרבה יותר משמעותי לרקמת החיים שלנו מכל תב"ר וכל פרוייקט אחר. אתמול עשו את זה עליו מחר יעשו את זה על מישהו אחר ואולי אפילו עליך או על מי שעשה את זה רק אתמול, יחד איתך.. הפסק להטיף מוסר לכל העולם!!! הבחירות הסתיימו וכדאי שתביט במראה, והקשב לקולות שגם סביבך. במידה ותמשיך בהשתלחויותך ובהאשמותיך השקריות,אזי תבוא תשובה ציונית הולמת! באם אינך יכול לגבור על יצרך מחולל הריבים אז עדיף שתשתוק.

../images/Emo122.gif אתה האחרון להטיף פה מוסר

שכחת כנראה את ההשמצות שלך , ההכפשות , הכינויים , המילים המכוערות שהתבטאת כאן...הכל נעלם???? לא היה כלום????גררת אחריך אחרים , פגעתם אישית בטימי וארי אסנר ועכשיו אתה בא להגיד לא קרה כלום...נעבור לסדר היום.... אתה האחרון להטיף פה ,אחרי שקרעת ופילגת בתוך הישוב יש לך החוצפה להטיף פה ועוד לא דאגתם לבקש סליחה מהנפגעים. כשאתה מדבר על רצח אופי ,תסתכל במראה ותשאל את עצמך איך זה קרה. חצוף!!!!!!

פניה לחברים...

סיכמנו שיהיה שקט שלום אחוה וידידיות. סיכמנו שתטפלו ב"תופעה" בצורה דיפלומטית ושקטה. מדוע ה"תופעה" חוזרת? אם אתם מרימים ידיים אנא הודיעו על כך וימצאו פתרונות הולמים. ככה בלתי יהיה אפשרי לעבוד יחדיו כפי שסיכמנו!!! חוזר אני ומבקש טפלו בבעיה.

kiyossi

New member
ערב טוב ידידי מר באגד.

מכוון שה"חברים" לא מזוהים...והם אלה המחפשים לעורר עתה מחדש פרובוקציות -אבקשך לרסן את "הבלתי מזוהים " הבאים ממחנך. אני מצידי קורא לחברי ולמי שידו בדבר לסיים את המסכת הנוכחית או לעבור לפורומים אחרים... בטוחני שהדאגה לעתידנו המשותף תגבר על יצר ההרפתקנות והכתיבה. בתקווה להמשך שיתוף פעולה מצד כולם. יוסיK

kiyossi

New member
חבר יקר.

חבל לתת את הדעת-כי הדעת אינה שורה עליו. כל רצונו בבמה ותו לאו. עדיף לא להגיב! גם תומכיו כבר שכחו/ויתרו עליו-כל הקקפוניה הזאת מיותרת!. אם ינסה לחרחר ריב ולסכסך הוא יפגע בעצמו בלבד. עצתי לך לא להתייחס ולעבור הלאה. בידידות יוסיK

ertydf

New member
בזמנך החופשי orbit

וכי למה אתה מברך בצורה זאת ? אני מצטער שאני לא מגיב לברכות שלך,יש לי הפתעה ,ואת זה אני יפרסם בהתאם לתגובות סבלנות, החיים זה לא מה שהבטיחו לנו ,אפשר ללכת לישון,דרך אגב מי שלך את הפקחים ללפיד עם רשימה, האם זה לסגירת חשבון אחרי הבחירות,{הכוונה לחריגות בניה} כדאי לדעת,גם אצלי ביקרו אבל אני ישר והגון ומשלם את מה שנדרש עבור מיסים,היום אני חושב אחרת ,ואת זה אני מציע שתבדוק ,דרך אגב מי מנהל את לפיד ,לדעתי מי שמנהל את לפיד הם אותם תושבים שהקימו את 100 הימים ,אני מבקש לא לנבל את הפה אני לא מתנהג כך לשמחתי .

eldad at far

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אם נלך בדרך שלך, אז גם אתה צריך להסביר לכולם כאן, מדוע קיבלת סכום שמן (4 אפסים !) בבחירות האלה, וממי קיבלת אותם?! תצטרך גם להסביר כאן מדוע אתה מסתתר תחת שם בדוי, כשכולם יודעים מה עשית ולמה גרמת לאחרונה, שבוע לפני הבחירות בלפיד... אולי גם תסביר לנו מדוע המשטרה מנהלת נגדך ונגד החבר המפוקפק שלך חקירה...? אני ריכזתי את צוותי העבודה בתוכנית 100 הימים. בחמש השנים האחרונות הקשר שלי עם הועד היוצא היה נסיון אחד (מוצלח מאוד) של ניהול מבצע גדול לגביית כספי הוועד, ועוד נסיון אחד (כושל מאוד) להחליף את הוועד, אחרי יותר משנה, כשקבוצה גדולה של תושבים הגיעה למסקנה, שהוועד כבר לא קיים ומזמן חדל לתפקד. עוד 5 ראשי צוותים עבדו על תוכנית 100 הימים - אפילו לאחד מהם לא היה קשר כלשהו לוועד היוצא. אף אחד מאיתנו לא "ניהל" את לפיד ולא היה קשור ל"ניהול" הזה, כמו שאתה מתיימר לטעון. המדיום הזה של הפורום באינטרנט אומנם מאפשר לך להסתתר תחת זהות בדוייה ולהפריח שקרים על כל מיני אנשים, אבל תזכור שזה יכול להיות גם דו-סיטרי. מחר או מחרתיים, כשימאס לי או לעוד כמה שכבר יודעים מי "אתה" נוכל בקלות להתחיל להתנהג כמוך - נפרסם את השם ונזרוק לאוויר האשמות דמיוניות, מהסוג שבו פתחתי את ההודעה הזו. שחרר אותנו מהתסביכים שלך, בבקשה.

למעלה