נכון בשיר של boxcer racer

hen182

New member
נכון בשיר של boxcer racer

שהזכתרם לפני כמה ימים- my firsy funk song טום אומר שאין לו זין או שאני סתם חולם? ויש לזה קליפ? ויש לבוקסקר קליפ קדש?

ALMIGHTY

New member
כל כל הרבה טעויות...

דבר ראשון! קוראים להם box car racer לא boxcar racer ובמיוחד לא boxcer racer! לשיר קוראים my first punk song ולא my firsy funk song ! טום אמר בשיר שאין לו זין...כן והוא התכוון לזה.. אתה יודע איך עשו את אווה ? עשו אותו באצבע (כי לאבא אין זין)
אתה עד כדי כך אידיוט? הוא סתם אמר את זה כי הוא קיבל מחלת מין מאימא של מישהו...או שהוא סתם פשוט אוהב לעשות כאלה שטויות, אני דווקא לא כ"כ התרשמתי מזה במיוחד לא מפרוייקט מהצד הזה שאמור להיות רציני..לשיר הזה אין וידאו קליפ. וצדקת הדבר אחד יש לבוקס קאר קליפ "חדש". there is.

HuRLeY GiRLY

New member
איזה שיר מחורבן זה!!!! הורדתי אותו

והוא כל כך גרוע! (ממש רציני.. פחחח) איזה כאב ראש!

ALMIGHTY

New member
אכן כן, אחותי!

אני מכתיר אותו כשיר הגרוע בהיסטוריה של מוזיקת הגלקסיה! אחריי כמובן השיר של אנאל קאנט - "היטלר היה איש רגיש".

182 girl

New member
עכשיו

שמתי לב שממש מתים על השיר הזה כאן..אז ככה 1 הוא שיר פצצה..אבל קצת קצת מפוצץ את הראש 2 אלימייטי..הבנת למה הוא התכוון כשהוא רשם מיי פירסיייייי פאנק סונג....אז הוא לא רשם פיי פירט פטנק סונג! אבל הבנת נכון?? אז היה מטומטם להעיר לו על זה!!! אתה לא מרוה לאנגלית ובטח שלא אמא שלו.. ושמע...טום.לפי מה שהבנתי..לא היה מתרוצץ ערום במה הגיחל שלי שוב..אם לא היה לו זין...הייתה קליטה? יופי.

hen182

New member
איך שקוראים לך...

מי אתה שתריץ עליי ביקורת יחתיכת חרא הומו מה אתה אמא שלי??????????????????????????? מה שאני רוצה אני ירשום ואני לא שם עליך

ALMIGHTY

New member
איך שלא קוראים לך ?

יא חתיכת עילג, אתה לא יודע לקרוא אנגלית ? אבל אתם צודקים! אני לא אימא שלו אני לא המרוה שלו ולשיר בטוח קןראים מיי פירט פטנק (!?!?!) סונג. way to go guys!

למעלה