נכון אף אחד לא מושלם !!!!!!!

magenta73

New member
again...

GET A ROOM!!!!!!!!!!

למרות כל המגרעות שלי

אני לא מתחברת עם כל אחד ולא בקלות אבל אם אני כבר חברה שלך אתה תהנה מזה שאני: **אהיה כנה איתך תמיד (זה גם חסרון וגם יתרון) **אהיה חברה עד הסוף **יש לך מצב לקבל ממני סטירה לפרצוף אבל בחיים לא תקבל סכין בגב אני חושבת שאני בן אדם חכם , אני יודעת להקשיב ולייעץ והרבה פעמים אני מרגישה שאני מצליחה לעזור לאנשים ולשנות להם מצב רוח מקצה לקצה אני די מצחיקה את מי שמתחבר להומור שלי אני נוחה ודי זורמת עם מצבים, לא קוטרית מידי ולא בכיינית..הולכת עם הזרם לא עושה דרמות מעניינים.. אני יודעת להודות בטעויות, לא מתביישת להגיד"טעיתי" להגיד "לא יודעת" או להגיד "לא הבנתי" אני לא חמרנית ואני יודעת להנות מהדברים הקטנים של החיים, אנשים לא נמדדים אצלי במה שהם מעניקים לי חומרית, אלא באיך שהם גורמים לי להרגיש.. אני חושבת שאלו שמחפשים את קרבתי זה בגלל שאני משדרת להם נינוחות, ורגיעה, שאחרי שהם מבינים שהשקט שלי זה לא כי אני סגורה ולא כי אני סנובית אלא כי אני אני, הם מוצאים את הדרך לעולם שלי ובדרך כלל לא מחפשים את הדרך החוצה משם... קשה לעצבן אותי וגם אם זה קורה אני נרגעת מהר, ואני סלחנית אני לרוב עדינה עם אנשים... יש עוד דברים רבים אבל מתחיל להיות לי לא נעים
סך הכל אני בן אדם טוב, נשבעת :)

היתרונות שלי

חוש הומור, ליברלי עם ראש פתוח, אוהב לפנק.. אוהב לרדת - לא מגעיל אותי כלום כמעט
יש לי תכונה שאני קורא אנשים טוב כבר מההתחלה... עיניים יפות, אני רגיש . הממ, מה עוד? יש לי טוסיק חלק- זה ייתרון, לא? זהו אני חושב...

אתה לא תצא מזה בקלות בונבון

אני רוצה רשימה של היתרונות באופי! זה לא קל, אבל זה כיף קדימה..

יתרונות באופי ../images/Emo26.gif

יש לי לב טוב. אני אדם רגיש, ומתחשב. אני לא אפגע באף אחד בכוונה. אני לא מתנשא. אני מתייחס לאנשים באופן שווה ומתתנהג עם כולם בגובה העיניים,אני אעשה הכל על מנת שהאדם שאיתי ירגיש טוב ונוח איתי. אני אוהב לצחוק, יש לי חכמת חיים ויכולת להקשיב להבין ולייעץ בעת הצורך, אני לארג' - כשיש לי אפשרות אני לא דופק חשבון לכלום...

shelly1975

New member
אשר ליתרונותיי החיצוניים.....

עיניים יפות
שפתיים בשרניות
קרסוליים דקות ונשיות
כפות רגליים עדינות
דדיים שופעים
שיער גולש רך וגמיש

אני בדרך כלל נותנת לאנשים להחליט

כי ת'כלס אני שרופה על עצמי וחוצמיזה החסרונות לי אצל אחד הם ההיתרונות אצל האחר ותחשבו על זה

אז תחרגי מדרך הכלל

כולנו יודעי שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל זו חריגה.. תכתבי למה ***את*** אוהבת את עצמך ולמה את חושבת ש***אחרים*** אוהבים אותך יאללה

למעלה