נכון או לא נכון....

shakira5

New member
נכון או לא נכון....

היי...סמנו
אם אתם חושבים שהמשפט נכון,ו-
אם אתם חושבים שהוא לא נכון... 1.כשהייתי בכיתה ד' עשיתי בנג'י. 2.בגיל 3 קיבלתי מתנה ליום הולדת זוג אוגרים. 3.אני מכורה לסוכריות על מקל. 4.הדבר היחיד שאני מכניסה לפה בבוקר זה כוס מים. 5.כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון. 6.בגיל 5 ארזתי תיק וברחתי מהבית באמצע הלילה והכל מתוך שינה. בהצלחה!

shakira fan

New member
מנסה../images/Emo3.gif

1.כשהייתי בכיתה ד' עשיתי בנג'י.
2.בגיל 3 קיבלתי מתנה ליום הולדת זוג אוגרים.
3.אני מכורה לסוכריות על מקל.
4.הדבר היחיד שאני מכניסה לפה בבוקר זה כוס מים.
5.כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון.
6.בגיל 5 ארזתי תיק וברחתי מהבית באמצע הלילה והכל מתוך שינה.

12ShakirA12

New member
../images/Emo192.gif

3.אני מכורה לסוכריות על מקל. 5.כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון. 6.בגיל 5 ארזתי תיק וברחתי מהבית באמצע הלילה והכל מתוך שינה.

12ShakirA12

New member
../images/Emo152.gif

1.כשהייתי בכיתה ד' עשיתי בנג'י. 2.בגיל 3 קיבלתי מתנה ליום הולדת זוג אוגרים. 3.אני מכורה לסוכריות על מקל.

shakira fan

New member
../images/Emo107.gif

אני מכורה לסוכריות על מקל
בגיל 5 ארזתי תיק וברחתי מהבית באמצע הלילה והכל מתוך שינה
הדבר היחיד שאני מכניסה לפה בבוקר זה כוס מים.

shakira fan

New member
אאררר../images/Emo178.gif

אני מכורה לסוכריות על מקל בגיל 5 ארזתי תיק וברחתי מהבית באמצע הלילה והכל מתוך שינה .כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון.

pringles1

New member
לא הגיוני מה שהולך פה....

לא יכול להיות שבכל אחד מאלה רק 1 יהיה נכון... זה לא מסתדר איפושהוא יש 2 נכונים.... תבדקי שוב

shakira5

New member
חח...גם לי זה היה נראה לא הגיוני אז

בדקתי בבוקר שוב את כולם ועכשיו שוב בדקתי את כולם וזה תמיד יוצא לי שאחד נכון כל פעם..חח...

shakira fan

New member
את בטוחה שעשית 3../images/Emo128.gif ו3../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

12ShakirA12

New member
מנסה שוב...

1.כשהייתי בכיתה ד' עשיתי בנג'י. 5.כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון. 6.בגיל 5 ארזתי תיק וברחתי מהבית באמצע הלילה והכל מתוך שינה.

shakira fan

New member
מנסה שוב../images/Emo70.gif

1.כשהייתי בכיתה ד' עשיתי בנג'י. 5.כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון. 3.אני מכורה לסוכריות על מקל.

shakira fan

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif שוב...

1.כשהייתי בכיתה ד' עשיתי בנג'י. 5.כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות בהיסטריה ברגע שהיו משכיבים אותי לישון. 2.בגיל 3 קיבלתי מתנה ליום הולדת זוג אוגרים.

למעלה