נכון או לא נכון????

backstreet girl

New member
נכון או לא נכון????

1)ניק היה אמור לשיר בשיר we've got it going on אבל מכיוון שהוא היה צעיר וכל הזמן התחלף לו הקול לא יצא לו לשיר בשיר הזה! 2)באותו קליפ אייג'יי התחיל עם הטירוף של המשקפיים בזכות מפיקת הקליפ! 3)דניס פופ,המפיק של הבויז מת מסרטן בשנת 1999! 4)במאי 1999 הסינגל i want it that way הגיע למקום הראשון במצעד הבריטי! 5)ג'וני נו ניים הלא הוא אייג'יי היה נוהג להופיע במועדונים קטנים בסן פרנסיסקו! 6)איג'יי היה חולה בזמן שהבויז הקליטו את השיר as long as you love me! 7)have a heart הוא פרוייקט שהאווי עבד עליו בזמן שהבויז היו בהפסקה והוא עוזר לילדים חולים! 8)בשנת 1996 זכו הבויז ב"שיר השנה" בטקס חלוקת הפרסים ב-mtv אירופה! 9)התאריך המדוייק של האלבום now or never של ניק הוא ה-27.10.2002! 10)השחקנית האהובה על קווין היא ניקול קידמן!

airgirl

New member
המממ...

אני אענה על השאלה האחרונה..
10-נכון... לדעתי ניקול קידמן היא כן השחקנית האהובה על קווין..
מקווה שאני לא טועה..

אז ככה..

דניס פופ נפטר ב- 1998 מסרטן. כשאיי ג'יי היה גוני נו ניים הוא הופיע במועדונים קטנים אבל בשביל תרומות לאנשים חולים. ב-96 הם זכו בשיר השנה. והתאריך של now or never המדוייק הוא: 29/10/02 והשחקנית האהובה על קוו היא ניקול קידמן.

NarihS

New member
טוב הנה התשובות שלי

1. לדעתי אממ שזה נכון.. 2. גם נכון. 3. גם לדעתי נכון. 4. נכון. 5. נכון. 6. לא יודעת.. 7. לא נכון. 8. לא נכון. 9. לא נכון, התאריך המודייק הוא ה-29. 10. נכון. טוב מקווה שצדקתי!

BShenB

New member
../images/Emo13.gifטוב אני מקווה שלא טעיתי...

1. נכון 2. נכון 3. לא נכון, ב-1998 4. נכון 5. לא נכון, בלוס אנג'לס 6. נכון 7. נראה לי שנכון...
8. לא נכון, "נבחרי הקהל" לא? 9. לא נכון, 29 10. נכון.

cjpz

New member
תשובותיי :)

1.לא נכון 2.נכון 3.לא נכון 4.נכון 5.נכון 6.נכון 7.לא נכון 8.לא נכון 9.לא נכון 10.נכון

למעלה