נכון או לא נכון

flitzeR1000

New member
נכון או לא נכון ../images/Emo35.gif

שלום אני חושב על קנית אופניים ממצמן (בת"א) אבל אמרו לי שהיחס שלהם על הפנים לאחר קנית נאופניים כאילו שמגיעים אליהם עם חלק שבור או בעיות אחרות והיחס על הפנים זה נכון או לא

barduck

New member
לא הייתי אחרי הקניה, אבל

כבר במעמד הקניה לא קיבלתי רושם טוב על השרות שם. ההרגשה הכללית הייתה שכל מה שמעניין אותם זה להעביר את הויזה כמה שיותר מהר ולהתפנות למכירה הבאה ולא ממש משנה עד כמה זה מתאים ללקוח ולצרכיו. הם גם הצליחו לתת לי את התחושה שהם בעצם אלו שעושים לי טובה שהם בכלל מוכרים לי. בקיצור יצאתי משם עם זוג אופניים שאני לא ממש הייתי שלם איתם (ובדיעבד התגלו כגדולים מדי במידה). זה לא היה המקום הנכון לקבל עיצות לרוכב המתחיל וקניית אופניים שהכי מתאימים. אבל מה, את כמה מאות השקלים כעבור כמה שבועות כבר הוצאתי במקום אחר וכך אמשיך לעשות. ל"מצמן" אכנס רק מחוסר ברירה. לצערי כנראה בקרוב...

guyshar55

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהשירות במצמן

אני קניתי אופניים יד 2 במצמן , אשר נראו מצויין , אבל כנראה הבעלים הקודמים לא טיפלו בהם כראוי. כל בר דעת יגיד כי זו בעיה שלי, וזה הסיכון שאני קונה יד2 . אולם, כשחזרתי עם דליפת שמן בבולם הקידמי, ושרשרת קופצת מהגלגשים, פיליפ טיפל בי מצויין , והלך ברגל עם האופניים , פעמיים , ליבואן על מנת לפתור את הבעיה בבולם. אחלה שירות. וכיוונים , והחלפת כבלים של ברקסים ושל ההילוכים, ללא דרישת תשלום. צריך פשוט לפנות ישר למכונופנים ולדבר עם ניסו רק כשצריך, וזהו. אני לקוח מרוצה.

stavmax

New member
אחלה שרות

אין לי שום טענות אני דווקא קיבלתי שירות מצויין מיובל ומפיליפ (המכונאים)

eni9ma12

New member
השאלה היא באיזה חנות? קריות או תל-א

קריות או תל אביב ?

הלואי על כולם כזה שירות ../images/Emo45.gif

לפי דעתי הם נותנים השירות הטוב ביותר בארץ. וגם לדעת חבריי שכלם רוכבים על ספשלייזד. וכמובן יש להם אופניים נהדרות.

ItsikRo

New member
אני קיבלתי שירות מצוין ...

היתה בעיה בנאבה האחורית והאופניים היו עדיין באחריות, ללא יותר מדי שאלות היא תוקנה . אגב באחד הביקורים שלי שם, אחד הלקוחות הגיע עם אופני עיר שקנה שם שנה לפני כן. והתלונן שהצמיגים יבשים ובסה"כ עברה רק שנה מהקניה, כמובן שהמוכר טען שזה לא באחריות (המוכר היה חיים), וזהו בלאי תקין של הצמיג, אך כדי להוציא את הלקוח מרוצה הוחלפו לו הצמיגים בשניים פשוטים שכנראה היו זרוקים במחסן .

smigol

New member
השרות של הטכנאים מצויין של החנות לא

כולם צודקים השרות של הטכנאים מצויין אבל של החנות עצמה גרוע בדיוק כמו שהוזכר

מיכאל34

New member
שרות מצויין, אוזן קשבת, חיוך

ומקצועיות רבה. זה מה שחווה הקונה במצמן. אני לקוח שלהם שנה וחצי ותמיד תמיד יצאתי מרוצה. הם תמיד רוצים לעזור ויעשו גם דברים מעבר להכרחי. אני זוכר שפעם התקלקל לי הספידומטר והחליפו לי בכלל בלי שאלות. מתקנים הכל בלי בעיות. פעם ביום שישי לא התחשק לי להכנס לת"א אז נסעתי לחנות ביישוב קרוב אלי והם לא הצליחו בכלל לפרק את הקסטה וגם לא היו להם שפיצים להחלפה שמתאימים לגלגל שלי. בקיצקץ - אני לקוח מרוצה מאוד !

aviadbns

New member
אז ככה...

אנחנו מספר רוכבים שרוכבים על ביג היט, חלקינו מרוצים מהשירות יותר וחלקינו פחות. אני קניתי משם את האופניים כי המכונופנים שם מעולים! יודעים לטפל בכל בעיה ויתפנו לתת הסבר גם אם זה בטלפון הפרטי שלהם הבעיה היא עם ההנהלה, שרוב המכונופנים שנמצאים בקומה התחתונה מסוכסכים איתם. מבחינת ההנהלה, קח כל מה שהם אומרים לך בחשדנות. לאחר מכן תרד במדרגות שמאלה וישר עד הסוף, תברר מי שם המכונופן ותשאל אותו מה דעתו האמיתית על האופניים. אם הוא יגיד לך שהם בסדר, תקח אותם ואם לא, תוותר ותעבור לדגם אחר או לחנות אחרת. בכל מקרה שתהיה לך קניה מהנה

תנסה אצל גל ממייק בייק בקידרון

תקפוץ לגל במייקבייק ב קדרון שרות מצויין יחס שלא תקבל בשום מקום גם באמצע הלילה

flitzeR1000

New member
זאת בעיה להגיע עד למייק בייק

אני מעדיף לקנות את האופניים מחנות בת"א כי אם יקרה משהו אני מעדיף להגיע לשם ברכיבה אין לי רישיון לאוטו וגם לא יהיה לכן רק ת"א יש המלצות(ואם אסור לפרסם אז במסרים)

הטכנאים טובים, השירות לא

זה נכוןמה שאומרים. גם לי חווית הקניה שם לא הייתה נעימה במיוחד. אני גם קיבלתי את הרושם שרק רוצים למכור, שלא באמת מתעניינים וזה היה בעיה בשבילי כי כשקניתי את האופניים עוד לא הבנתי מספיק בשביל לדעת מה מוכרים לי. ובאמת קיבלתי אופניים שגדולות עליי. אבל כשהיו לי בעיות עם האופניים וחזרתי לתיקון, השירות היה טוב בקומה התחתונה, לא מצויין אבל בהחלט טוב.

למעלה