נכדה שלי,

שרה המל

New member
נכדה שלי,

ילדה בכתה ו´, צריכה לעשות בביה"ס "עבודת-שורשים", והצעתי לה להתמקד בסבא-רבא שלה (אביו של בעלי) - שהיה איש רב-פעלים ונפטר לפני שנה וחצי. הסבא-רבא נולד וגדל בעיר שטרסבורג, ויש לי לא-מעט חומר עליו. אבל אין לי תמונות משטרסבורג. אולי למישהו יש? אפשר להעלות כאן - או להכניס קישור לאתר מתאים (אני לא מצאתי). בתודה מראש - שרה

הדס ח

New member
תמונות מסטרסבורג

יש כאן שני מקומות באותו אתר שנותנים תמונות והיסטוריה. אם תרצי שאדפיס לך את התמונות ואשלח בדואר קונבנציונלי.... אז אין בעיה. רק תגידי. בהצלחה הדס

הדס ח

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

הכתובת של התמונות נכונה אבל בקישור זה לא עובד משום מה, אז פשוט תקלידי את הכתובת.... בכתובת של ההיסטוריה שכחתי לרשום משהו ושוב זו הכתובת: www.concierge.com/strasburge/resources/history/ הקו נטוי האחרון שייך לסוף הכתובת, כמובן..... בהצלחה הדס

הדס ח

New member
אוףףףףףףף2

אני לא יודעת מה לא עובד...... האתר הוא: http://www.concierge.com/strasburg בסוף צריך להיות עוד קו נטוי.... כשתכנסי כבר תראי את המקום בו נמצאות התמונות.....או ההיסטוריה.... בכל מקרה זה מגוגל. הדס

כוכה

New member
עוד תמונות

אלה גם כן מגוגל אך תמונות מפעם, מה שיתאים קרוב לוודאי לעבודה http://images.google.com/images?q=strasburg+history&svnum=10&hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF8&start=20&sa=N

שרה המל

New member
../images/Emo24.gifתודה מקרב הלב לכל העוזרים!

ושאלה: למה אמי לא הצלחתי למצוא בגוגל? כתבתי "שטרסבורג", וקיבלתי כל מיני שטויות - אבל לא מה שרציתי. שרה

STRASBURG STRASSBURG

את התמונות ששלחתי קבלתי כשכתבתי עם SS , ה GOOGLE הציע לי עם S אחת ואז קבלתי כמעט רק חומר לא רלונטי. לפני כמה שבועות היתה כאן שאלה על שטרסבורג והבאתי כמה נתונים שליקטתי ברשת, ושהיו זכורים לי מהטיול שלנו באלזס לפני שנתיים. אני אחפש אותם.

כוכה

New member
כי המקום הטוב הוא

באנגלית GOOGLE IMAGE ואז מקלידים את מה שאת רוצה באנגלית ותקבלי מלאן תמונות. עמדי על תמונה,לחצי פעמיים להגדלתה לחצי לחצן ימני של העכבר, שמירה בשם וזהו. חלק מהתמונות לא ניתן לשמירה. את אלה "השחירי" לאחר ההגדלה והעתיקי. בהצלחה!

friend9

New member
Strasbourg

השם נכתב בצרפתית ובעקבותיה גם באנגלית ושפות אחרות ב-S אחת, וב-OU. ככלל, לפני חיפוש (בגוגל, ג´ואישגן או כל אתר אחר) רצוי להקדיש כמה דקות לבירור צורות הכתיב של כל מקום. זה חוסך זמן.

שרה המל

New member
../images/Emo140.gifהיום הנכדה היתה אצלנו.

הראיתי לה את התמונות, ואפילו נכנסתי לפורום והתגאיתי בפניה, שיש לי חברים טובים, שעוזרים לי להשיג בשבילה חומר. מקווה שתהיה עבודה מוצלחת . שרה

למעלה