נכבדי המדינה, שלום

• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

Dor K

New member
נכבדי המדינה, שלום

Somebody have a littel problema...
יש לי בעיה. המצב בד"כ הפוך, אבל זה נורא מציק לי. יש איזה מישהי בעבודה...
אין צורך להוסיף... קיצר, אני כבר כמה זמן תוהה ביני לבין עצמי איך אני ניגש אל ה
הנחמדת ומתחיל איתה בצורה שרמנטית וכובשת, כך שכל מה שהיא תעשה זה להגיד לי "כן", ולהסתכל עלי שעה ככה
אבל אני "קצת, טיפה" ביישן, אז לקח לי הרבה זמן. היום ניגשתי אליה ואמרתי לה בקול הכי שרמנטי יש לי (שבמקרה יצא גם מגמגם), שהייתי רוצה להזמין אותה לארוחת ערב. היא הסכימה
היא הסכימה
היא הסכימה
היא הסכימה
ואפילו לא הייתי צריך לשלם לה על זה
אבל...... יש "אבל"... הבחורה לא מסכימה בשום פנים ואופן שאני אזמין אותה. זה מטריף לי את המוח. היא הציבה לי תנאי שהיא לא מוכנה שישלמו עליה, היא בנאדם עצמאי, ובלה בלה בלה. נעלבתי. אז שאלתי אותה אם היא מסכימה שאני אזמין אותה לקפה מהמכונה (בצחוק), אז חטפתי צעקה (לא צעקה, אבל היה לה טון מחנך כזה) שהיא אמרה לי שהיא לא מוכנה לזה, ואני לא חייב לה כלום, והחלה בנאום חוצה להבות. מישו מוכן להסביר לי מה זה הפמניסטיות הקרצייתית הזאת שהשתלטה על נשים מסויימות? כאילו, אני לא נגד. באמת. מבחינתי מאז ומתמיד נשים הם העם היפה, החזק, החכם והרע, ואנחנו נוצרנו כדי לעשות עוד כמוהן, או להמשיך את קו היצור.. אבל באמת! יש גבול! אני יודע שהיה פה דיון כזה בערך, אבל זה ממש מוציא אותי מדעתי. בברכה, דור, מחלקת יצור. (קומה שניה, חדר 13)

lovelyhind

New member
../images/Emo96.gif

יכול להיות שהיא פשוט לא רוצה להיות חייבת. מה שכן נראה שיש לה בעיה חמורה בחוש ההומור שלה, תבדוק כי זה יכול להיות קריטי. בברכה רונית מחלקת הריסה קומה 6 מתחת לכביש

דן צ

New member
מה שאני יכול להציע לך זה

רק להפנות אותך לחנה בית הלחמי , היא כבר תביר לך את מהות העיניין. מה שאני חושב כאשר גבר מזמין בחורה הוא מיד מרגיש שהוא שאקאל ויש לו בעלות על אותה הבחורה כמו בימים עברו "אני דואג לאישה שלי" .

Dor K

New member
כמה דברים

א. מי זאת חנה? ב. אני באמת לא מבין את הקטע הזה... מה, פמניסטיות לא אוהבות שדואגים להן? שמפנקים אותן? מה הן לא בני אדם? מה זה הקטע הזה לעשות הכל לבד. גם בתור גבר זה נחמד שמדי פעם מישהי רוצה להשקיע בי, ולדאוג לי. אני לא מבין למה הן מקשרות את זה שהן רוצות זכויות שוות ויחס שווה והוגן, לזה שמישהו רוצה לעות להן טו. מה זה קשור בכלל?

jahnon

New member
בעיה מוכרת

אני מבין שאתה מהסוג הג´נטלמני. שאל אותה אם אתה יכול לפתוח לה את הדלת כשאתה אוסף אותה. כשאתם מגיעים למקום הבילוי הוצא את הכיסא ותן לה לשבת. כל פעם שהיא קמה קום גם אתה לשם כבוד. כשמגיע החשבון שאל אותה אם אכפת לה שהפעם אתה תשלם ובפעם הבאה היא תשלם. אבל כאן יש קטץ´ הבחורה יכולה להגיד לא תהיה פעם הבאה (לא נעים אבל יכול לקרות), או שהיא יכולה להגיד לא, במקרה כזה תגיד לה או קיי כדי שלא תגידי שאני שובניסט את יכולה לשלם גם עליי (כמובן שתגיד משפט זה עם כל הקסם האישי שאתה יכול לגייס ואם אתה לא יכול לגייס אז יש לך בעיה) או, שזה ככה רעיון שצץ לי פתאום, תן לה לשלם על עצמה מה הלחץ? אם יהיה לך מזל יהיו עוד פגישות והיא כבר תדאג שתשלם הווו איך שאתה תשלם. ואנחנו רוצים דיווח

יום אחד, היה לילה.

ואני הגעתי לתומי למפגש הזמר הים תיכוני בשילוב עם מנגינת הצ´ופרים של סינדרלה. לשמחתי הרבה נמצאו שם בלונדות רבות ויפהיפיות לאין ספור.. הפעלתי את כל קסמי ונכנסתי בערצה מהולה בקנאה, הרי לא בכל יום אני מזדמן למקום מושבן של האליטיסטיות (רק דבר אחד לא הבאתי בחשבון – ואותו תגלו בהקדם). לאחר כמה דקות של התרוצצות, צדה את עיני בחורונת בודדה בפינת השולחן. ניגשתי אליה, הצגתי את עצמי (ואת כשרונותי הרבים) וכאדם פרימיטיבי וקדום, שעדיין מאמין בגינוני נימוס – הצעתי לה את מקום מושבי... הלזו קמה לה ממקומה בסערה, והסבירה לי את בורותי האיומה בתחום הפמיניזם, ועד כמה הנני חסר הבנה, טעם, ונזק שלם לקהילת שורפי החזיות במדינת ישראל. אני, מעט מבולבל, הלכתי על שיטת ההתאבדות – והסברתי לה שזו רק הייתה הלצה, והנני פמיניסט מושבע ("אחד המציעים לארגן מצעד גאווה נשי – מה את יודעת") הזמנתי אותה למשקה והבהרתי הדק היטב שהמשקה יהיה על חשבונה – כיאה לפמיניסט מושבע. כך לאורך כל הערב, היא מזמינה – ואני זולל, עד שבסופו של דבר החליטה הבחורה שאני בחור חלומותיה. מבין, דואג, אוהב, ובעיקר פמיניסט. מאז, ועד היום ... הריני מכיר אותה כידידה (לאחר חברות סוערת) ותמיד, אבל תמיד, אני נזהר מלשלם עליה, או אף לדבר על זה (מצדי..). ועצתי הנהדרת לך היא: תן לה את מבוקשה, התנהג אליה כאל בוצ´ית ממוצעת, תן לה לשלם על עצמה – ואף עליך, אם אפשר לסחוט.

אושר מ

New member
נחלק את זה לשני מקרים

שמשום מה לא הופרדו פה. האחד זה המקרה הקלאסי והשני זה המקרה של דור.. חבר´ה, מה לעשות, בפגישה ראשונה, גם אני לא רוצה שישלמו עלי. למה מה? אני רוצה להרגיש חייבת אם אני לא אצא איתו שוב? אם זה מישהו שאני איתו אלורך זמן לא תיהיה ליב עיה שישלם עלי כמו גם שאני אשלם עליו. אבל בפגישה ראשונה? למה מי מת? ובאשר למקרה של דור,בתחילה כשקראתי את ההדעה לא הבנתי הכיצד לא זיהית את מקרה א´ הכללי. אולם אח"כ ראיתי כפי שכבר כתבה פה מישהי, שאולי, רק אולי, יש לבחורה בעיה קטנה בתחום ההומור... אז אני הייתי מציעה, לצאת איתה, תן לה לשלם את חלקה, ואת תשלם את חלקך. במהלך אותה פגישה נחמדה התווה את השיחה לנושא הפמיניסטי ושאל אותה מהם הגבולות שלה (בשיא התמימות כמובן). חוצמזה, מצב כמה שיותר אופאציות לבדוק את חוש ההומור שלה, משום שחוש הומור עצמי לא בטוח יש, וזה כידוע החוש מהראשונים במעלה. וכמובן: ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

ודעתי: היא לאו דווקא פמיניסטית

בהחלט יכול להיות שהיא פשוט בחורה שיודעת מה היא רוצה, אסרטיבית, בעלת בטחון עצמי, ובהחלט יכול להיות שהיה לה נסיון רע עם גברים לא-נחמדים, שככה הרגישה חופשי לצעוק עליך עוד לפני שבכלל נפגשתם מחוץ לשעות העבודה. מה הקשר לפמיניזם? אולי אפשר כבר, לאחר 100 ופלוס שנים של מאבק פמיניסטי (שכבר מזמן קיבל אלפי כינויים וגלגולים שונים) לנתק את סוגיית "מי ישלם על מי" מהמושג "פמיניזם", ולהיפטר מסטיגמות מוטעות לגבי נשים: לא כל אישה שעומדת על שלה היא "פמיניסטית", היא לא רוצה שתשלם עבורה לא בגלל שזה מעביר איזה מסר חברתי תת הכרתי לכל הנשים בעולם, אלא בלל שהיא פשוט לא רוצה טובות, ולא צריכה שתהיה ג´נטלמן. תצאו גם אתם מהקונכיה שלכם: הפמיניזם כבר מזמן לא נלחם את מלחמת ה"תכנסי לפניי, את אישה", או "אני אנהג בדייט הראשון" - יש להם מאבקים הרבה יותר חשובים והרבה יותר כואבים מסוגיית הקפה. ודורק´ה יקירי המתוק: ראשית כל הכבוד על התעוזה ועל זה שהיא הסכימה (שכחנו את המוטיב העיקרי בהודעה). שנית- אם היא צעקה עליך במשרד ליד כולם, עוד יש לך חשק לצאת איתה? וגימל - אם אתה אומר שהיא מצאה חן בעיניך, איך לא ידעת , לפני שניגשת למשימה, שהיא בחורה עם דעות מוצקות על החיים ורחמנא ליצלן - פמיניסטית?

למעלה