ני ינסה לכתוב תשאלה שלי.זה מסובך...

ני ינסה לכתוב תשאלה שלי.זה מסובך...

אז ככה.ני אחת אם ביטחון עצמי ודימוי עצמי די גבוע.ני לאמבינה פעם ב פיתום יש לי קטעים שאנלא יודעת איך להתנהג..וכל בנאדם אחר היה יודע..תנסו להבין את מה שאמרתי כי ני בקושי מבינה תעצמי.אה ולפעמים ני לאידעת לבטא תעצמי..ני מבולבלת.כי קרה משו..ואל תישאלו מה..מחכה לתגובות..תודה

מיכkל

New member
גם אם את רצינית-

אפחד לא יכול לעזור לך כי זה מ`זה לא ברור המצוקה שלך. סורי.

STIwrx9

New member
דבר ראשון

תרשי לי להעיר לך שההתבטאות ושגיאות הכתיב שלך, זה מהיותר גרועות שראיתי. ב. אם את לא יודעת אז מי ידע? ג. לפעמים דימוי עצמי גבוה וביטחון עצמי, לא אומר שיש לך הכל, כאילו, אם תבואי ותשאלי, למה אני שמנה? הרי יש לי דימוי עצמי גבוה? אין קשר, נכון! זה אומר שיש דברים שיש לנו ויש דברים שאין. שבת שלום

זהו אז ההתבטאות שלי בעיתית..

אבל הבעיה שזה לא ככה תמיד..הבעיה שלי שאנלא יודעת מה הבעיה שלי..ני צה הגדרה..ואגב שגיאות..תצודק

STIwrx9

New member
תראי

אם את לא יודעת להתבטא בפני אנשים נגיד, נתקעת, לא יודעת מה להגיד, או דברים כאלה, יש לך בעיה בתקשורת בין אישית,

STIwrx9

New member
דבר ראשון

תרשי לי להעיר לך שההתבטאות ושגיאות הכתיב שלך, זה מהיותר גרועות שראיתי. ב. אם את לא יודעת אז מי ידע? ג. לפעמים דימוי עצמי גבוה וביטחון עצמי, לא אומר שיש לך הכל, כאילו, אם תבואי ותשאלי, למה אני שמנה? הרי יש לי דימוי עצמי גבוה? אין קשר, נכון! זה אומר שיש דברים שיש לנו ויש דברים שאין. שבת שלום

Wolverchenus

New member
יקירתי,

אני לא יודע איזו חוויה נוראית עברת או מה את חווה אבל זה נשמע כאילו את אולי זקוקה לעזרה פסיכולוגית מקצועית. האם יש לך אפשרות להשיג כזו? באם אין לך אפשרות, יש מספר קווים פתוחים שמיועדים לתת ייעוץ ואוזן קשבת לנוער במצוקה, למשל ער"ן (עזרה נפשית). הם עונים 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע (אין לדעת מתי יהיה שיחה שתהיה בגדר פיקוח נפש). הם מורכבים ממתנדבים והאנונימיות מובטחת. המספר שלהם הוא 1201 מכל טלפון והאתר שלהם http://www.eran.org.il/

בציבור החרדי לא חסרים לנו כאלה

ברוך ה יש הרבה פסיכולוגיות ומחנכות וכו... ואל לנו לרעות בשדות זרים.. ולא נראה לי שהיא זקוקה עד כדי כך...

זה לא קשור לדימוי עצמי

לכל אחד יש התלבטויות בחיים חושבים לעומק לפני שעושים משהו וזורמים הלאה לפעמים להיות פזיז זה לא טוב אז גם אם יש התלבטות מסוימת זה לא אומר כלום על הדימוי העצמי שלך.. \ ד``א אפשר לכתוב בראשי תיבות וקיצורים אבל לא לכתוב ני במקום אני וכו... לפעמים זה מעצבן לקרוא כאלה הודעות ב.ה.צ.ל.ח.ה

למעלה