ניתן לעשות ACTIVESYNC

israfob

New member
ניתן לעשות ACTIVESYNC

דרך EXCHANG SERERV ? והאם אני יכול להפוך את הלפטופ שלי ל EXCHANG SERERV ואז הסיכרון עם ה ASUS A636 יהיה דרך ה WIFI ?

BravoMan

Active member
אפשר לעשות סנכרון מול

EXCHANGE SERVER אם יש לך מכשיר עם WM5 (לא זוכר אם ניתן במערכת הקודמת) אבל בחדשה זה די פשוט. נכנסים לACTIVESYNC->MENU (במכשיר) ויש שם אופצייה להגדרת שרת. באשר ללפטופ - אני לא יודע איזה לפטופ יש לך, אני בספק אם הוא יסחב את הEXCHANGE וגם אם כן זה דבר מאוד יקר כך שזה ממש לא פתרון.

israfob

New member
אז אני חייב להתקין windows server ?

או שישנה תוכנה שמדמה exchange server ? למעשה רציתי שהדסקטופ ירכז את כל האינפורמציה ויהיה סינכרון עם הלפטופ והפוקט ניתן לעשות זאת?

תשובה

Exchange Server עולה כמה מאות דולרים. לא ידוע לי על אפשרות לסמלץ שרת כזה. רבים ואחרים חשבו איך לסנכרן את המכשיר מרחוק ואאל"ט לא הצליחו לעשות זאת. לפני WM5.0 היה ניתן להשתמש בAS בגרסה יותר נמוכה מ4.0 וכן גם הייתה תמיכה בExchange וגם היה ניתן לסנכרן מרחוק באמצעות WIFI. בגדול - תשכח מזה או שתקנה מחשב עם WM2003SE יד שנייה ותסנכרן עם AS3.8

אפשרי אך לא מושלם

הEMOZE מאפשר להעביר מידע בדחיפה למכשיר. הוא אומנם יכול לעזור בסנכרון המידע האישי אך אי אפשר להעביר באמצעותו קבצים ואי אפשר להתקין באמצעותו תוכנות. דרך אגב, מעניין מה אמבלייז מרוויחה מהשירות כי הוא ניתן בחינם.

למעלה