ניתן לך תפריט
נפתח לנו שולחן סכום ומפיות, האוכל כבר מוכן... זה כולל חיוך (לה לה לה), זה כולל מזגן (לה לה)`` אבל זה לא לא לא! לא כולל שרות!! מובן?! אבל זה לא לא לא, לא כולל שרות!! הם ייבשו את הביצה, אנחנו את הפיצה, אל תחפש לעומק זה נורא רדוד, אז תאכל וגם תשתה חמוד..הרי בסוף נמות... הבוס הוא הבוס, המלצר הוא המלצר...פער הבלה בלה מתוק כמו סוכר זה כולל חיוך.... טוב, נמאס
אם כבר מדברים על היסטוריה (ההודעה של אשקה), יש עכשיו בגיא פינס משהו על צעירי ת``א... יוווו איך אהבתי אותם!!!!!!!! היו לי כל הפרקים מוקלטים, ואפילו עשיתי עטיפה לקלטת מפוסטרים... יו מה לא הייתי עושה כדי לראות את זה עכשיו (אין לי מושג איפה זה).... יוווו געגועים
הייתי אפילו בהופעה שלהם פעם, עם אחותי....אחחחח ממוריז... בואו נכתוב עצומה לערוץ 2\1\3 שיחזירו אותם לאוויר!! אתם איתי? -יעל-
נפתח לנו שולחן סכום ומפיות, האוכל כבר מוכן... זה כולל חיוך (לה לה לה), זה כולל מזגן (לה לה)`` אבל זה לא לא לא! לא כולל שרות!! מובן?! אבל זה לא לא לא, לא כולל שרות!! הם ייבשו את הביצה, אנחנו את הפיצה, אל תחפש לעומק זה נורא רדוד, אז תאכל וגם תשתה חמוד..הרי בסוף נמות... הבוס הוא הבוס, המלצר הוא המלצר...פער הבלה בלה מתוק כמו סוכר זה כולל חיוך.... טוב, נמאס