ניתן לך תפריט

Levinzone

New member
ניתן לך תפריט

נפתח לנו שולחן סכום ומפיות, האוכל כבר מוכן... זה כולל חיוך (לה לה לה), זה כולל מזגן (לה לה)`` אבל זה לא לא לא! לא כולל שרות!! מובן?! אבל זה לא לא לא, לא כולל שרות!! הם ייבשו את הביצה, אנחנו את הפיצה, אל תחפש לעומק זה נורא רדוד, אז תאכל וגם תשתה חמוד..הרי בסוף נמות... הבוס הוא הבוס, המלצר הוא המלצר...פער הבלה בלה מתוק כמו סוכר זה כולל חיוך.... טוב, נמאס:) אם כבר מדברים על היסטוריה (ההודעה של אשקה), יש עכשיו בגיא פינס משהו על צעירי ת``א... יוווו איך אהבתי אותם!!!!!!!! היו לי כל הפרקים מוקלטים, ואפילו עשיתי עטיפה לקלטת מפוסטרים... יו מה לא הייתי עושה כדי לראות את זה עכשיו (אין לי מושג איפה זה).... יוווו געגועים:) הייתי אפילו בהופעה שלהם פעם, עם אחותי....אחחחח ממוריז... בואו נכתוב עצומה לערוץ 2\1\3 שיחזירו אותם לאוויר!! אתם איתי? -יעל-

sweet girl.

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!

אני התחלתי לראות את כל הפרקים מגיל 10!!!! עד היום אני מדקלמת את כל השירים שלהם!!! [``לא כולל שירות`` בעיקר] יאאאאאאאאאאאאאאאא....הייתי מתה על סער וגבע... קצת שי..יובללללללל...וגם את גומז,שנהיה צמח, כפרה..איזה מתוק. אבל מהבנות ..הכי אהבתי את שיר..ואלינור....ובטיייייי!!! הא...דרך אגב, כל הפרקים של -לא כולל שירות- ו-החופש האחרון- נמצאים במעמקים של ערוץ 1!!!!!!!! ערוץ 2 לא היה קיים כפרה.. אבל אני איתך...בקשר לעצומה! את יודעת אולי אם עדיין מוכרים קסטות שלהם??????? היה לי את כל הקסטות,והיו לי קלטות מפוצצותתתתתתתתת אבל הכל נכחד.... :-( בקיצור....אני משתוקקת לסער,גבע,שיר,בטי, טל[לא מוסרי],אלינור,איריס,תומר,שבו,לאטי, שרית,ניר,גומז ואת השאר אני לא זוכרת.!!!!!!!!!!!!!! [``אומרים שגברים שוביניסטים...אומרים שגברים עם חזק, אומרים שגברים אוהבים בלונדיניות..``-אני ואחותי עדיין עושות הופעות בבית,עם כל השירים...אבל זה רק קומץ מאחד השירים שאני חולהההההההה] ``לא כולל שירות`` לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טוב..נראה לי שנסחפתי.. אז בייייייייייי.... :] :)

אהההה אופוריה נוסטלגית לנצח!!!!!!!!

טוב, זה מה שבא לי להגיד- אהההההההההההההההההההההההה (בסגנון החברות הדפוקות של רייצ`ל מחברים). הייתי אמנם בת 6 כשהדור השלישי הגיע (והם גם היו הכי מגניבים כי היה שם את אלון השווון, אבל נראהלי שבגן גם הייתי רואה את העונה השניה. כל שנות הילדות- כיתות ג ד ה...מתי לא, הייתי רואה את ההופעה, כי לשתי בנות היה אתזה מהאחיות הגדולות שלהן, והיינו מביאים את זה לבית ילדים וידעתי הכל בעל פה! *אני כותבת כרגע בטיל! זה מרגש!* וכשהייתי בכיתה ד נראהליף שיר גוטליב באה לקיבוץ שלנו להופעה, או כפי שמכנים זאת באנגלית- gig (חלטורה? סתם). ובסוף ביקשנו ממנה אני וחברה שלי חתימה וזה..חבל שאיבדתי אותה. אמנם, מה שכן חשוב- הקלטתי לפני שנתיים בערך את הקלטת של ההופעה מהחברה שלי עם האחות הגדולה (שהיא גם שרה עם שיר שיר [אהה מתוחכם] בהופעה ההיא, אפילו שהיא היתה בכיתה ב בקושי..היא פשוט ידעה הכל בעל פה!), וזה היה בדיוק בזמן שערוץ 1 שידרו את כ-ל הפרקים מההתחלה!! אבל ברוב טימטומי ל-א הקלטתי אותם, מה שכן- ישלי שלושה לקטים של שירים. לא רע.. והשנה, כזכור לך, או למישהו- שידרו בשידור חוזר את ``תלויים באוויר``. לדעתי הסדרה הזאת היתה נפל, אבל כנראה שבכיתה ב לא הייתי עירנית מספיק לשים לב שזה לא הכי הגינוי שהם בחללית כל כך הרבה זמן ויש להם שם בר, לכל אחד חדר מעוצב בצורה בורגנית במיוחד ושאר שטויות.. כשהייתי קטנה אהבתי את סער ודנה מצעירי תל אביב, ובתלויים באוויר לא היו לי פייבוריטים מיוחדים...(אגב- כל הקיבוץ אהב את טל מוסרי ושיר מצעירי ת``א, כמובן- הם הכי קולים איך שכחתי! בושה...אספסופים הילדים האלה אני אומרת לכם! אה, ובת דודה שלי ועוד ילדה אהבו את נועה והיו כם כמה לבות מופנים לאלינור), אבל כשראיתי את השידורים החוזרים, משהו השתנה! אז נכון לרגע זה הפייבוריטים שלי מלא כולל שירות הם- אלון (כי הוא שווה, אגב שמתי לב שהוא עושה עכשיו חלטורות בפרסומות, טל - לא מוסרי (כי הוא מצחיק בטירוף, על אף שהוא גם מטומטם ודביל בערך באותה המידה), ושיר נראהלי..אהונועה גם נורא חמודה. שונאת, אבל תמיד אשנא, לא משנה מה: -עופרית, מהדור השלישי, שבסתר ליבי הייתי קוראת לה גופרית. - אחד ששכחתי מה השם שלו...אלעד?! לא, לא הבן של עוזי חיטמן. היה אחד שממש לא סבלתי! - והכישנוא- יניב!!, סליחה- קראו לא יובל. איכס!!!!!! יאק!! וטל מוסרי חמוד..:) *טל ושיר לנצח* ואני בעד להנציח את המיתולוגיה שלע צירי תל אביב, לא משנה מה ערוץ 2 ניסו להוכיח עם כל הגרסאות המשוחזרות של צופי תל אביב, או הכל הצגה או מה שזה לא יהיה- אין כמו הצוות של ``לא כולל שירות``!!! לנצח!!!!!! אוהבת ומתרגשת, נעמה.

Levinzone

New member
צודקת, צודקת

אני עדיין נזכרת תמיד בהוא שאמר: מי זה יכול להיות בשעה כזאת? , כל פעם שהיה טלפון.. זוכרים אותו? הוא היה דתי אם אני לא טועה, עם תלתלים שחורים...ואני כל הזמן משתמשת במשפט הזה:)

_Ozaaaa

New member
כן...זה היה צחי.

למי שלא זוכר-השמות של השחקנים-: מהישנים- ``החופש האחרון``: דני גומז,אלינור אהרון שרית וינוגרד [שמשום מה שינתה ת`שם לוינו-אלעד] ארן שבו,לאטי ניר פרידמן, יובל,שרית-שניה. שרית-עוד אחת.. ומי שעוד שיחק שם-בתור המורה שלהם-היה---דן תורג`מן.. שמאז הוא הספיק לשבור את האף...מכוער.. טוב היו עוד כמה...אני ממש לא זוכרת ב-לא כולל שירות החדש יחסית...היו : שיר גוטליב,טל מוסרי בטי כהן,עדי נועה כהן,תומר גוטליב צחי[יצחק,ואני לא עונה לשום שם אחר],נתנאלה אברהמי עופרית,אוהד חיטמן, דנה דבורין,סער פין יעל פוליאקוב,אלון אילור,עידו מוסרי [אח של טל...] ואפילו ליאת אחירון המעצבנת הייתה שם..ששברה ת`אף כעבור שלוש שנים...בסידרה לא היה לה בן-זוג כמו לשאר..כי החבורה הייתה אי-זוגית...אווווו...מסכנה. כתבתי את השמות לפי הזוגות ששיחקו שם. וואלה..אני ממש לא זוכרת מי עוד... וואי...אני זוכרת שהייתי עושה מחברת של שירים...רק מ``לא כולל שירות`` טוב...כשאני חושבת על זה..נהיה לי עצוב...שאין כבר את לא כולל שירות.. אז אני אסיים פה. אדיוסססססססססססססססססס. למי שיש קסטות של כל ``לא כולל שירות``..מוזמן לפנות אליי,אני מוכנה לקנות. !!!!!! אדיוסססססססססססססססססססס..

מי הפרייאר הימכור כזה דבר?!?!

ברצינות- אני שומרת את זה לנצח!! את מה שכבר ישלי.. ולא לא לא לא לא- אני לא שונאת את צחי! צחי היה הבחור ה``רוחני`` שנהיה חוזר בתשובה..הוא היה שרוט במוח וחשב שהוא יותר טוב מה``בהמות`` האלה..אבל שיהיה..הוא סה שיושב בבית קפה באמצע תל אביב, אז שלא ישתחצן. היה עוד אחד..לא סבלתי אותו! זהל א היה צחי.. טוב, זה ככה- אני זוכרת שכשהם שרו ``לב מסתובב בין מעגל של אוהבים``, אז צחי עטה עליו מן תוף וחצאית מעלים, והזכיר לי את אדם- בעלה של חווה..:) וזה שאני שונאת עטה עליו מן טייטס מגעיל כזה (איוווו איך הם התלבשו אז?!?!?!), ובכלל- היו להם שמה בגדים כאלה מכוערים!! אגב- מה זה הקיץ האחרון???? ואורן שבו השתתף בזה, ואני לא ראיתי?!?! באסה!

kirk hammet

New member
אלוהים שישמור !

ראיתי את השידור החוזר (אני מודה , אני צופה קבוע בגיא פינס , אז מה ?!) , ואני , שלא שייך לתקופה , פשוט נגנבתי .... מה שאנשים אהבו פעם .... בטח ראו את טל מוסרי כסמל מין .... חחחחחחחחחח ואיך אורלי וינרמן נראתה אלוהים כמה שהיא השמינה ... למרות שהיא נראית עכשיו יותר טובה וכמובן עסיסית ........ מסכן הבחור הזה דני גומז , לא ? זה שנפגע בתאונה ... יו איזה מסכן ... תראו מה קרה לו ... לא עלינו .... טוב אני חייב ללכת להתארגן יש מחר טיול שנתי yipy או שלא ..

PsiChO

New member
סיפור אמיתי....

עוד פרט קטן ושולי שלא תרצו לדעת ולבטח תשכחו ברגע שתסגרו את ההודעה הזאת. הפסיכי הוא חצי אנגלי, כן כן אימו עלתה מאנגליה כמו ציונית אמיתית. בכל מקרה, בהיותי בן שלוש, נסענו כל המשפוחא (ביידיש) לאנגליה לבקר את המשפחה, ישבנו אני, אחותי באמצע וליד החלון ישבה נערה מאוד נחמדה ובלתי מוכרת לחלוטין (או שלא...), דיברנו איתה כל הטיסה (חמש שעות) ןהיא שיחקה איתי ונראה לי שהיא גם פלירטטה איתי קצת (פדופילית?). בכל מקרה שחזרנו ארצה אני ואחותי פתחנו טלוויזיה, והפלא ופלא... הנה היא... למרות שאין לי מושג איך קוריאם לה כי היא הייתה אחת הפחות מפורסמות... עדיין מגניב לא? תחשבו על זה זה בסדר אני לא ככה תמיד... פסיכי*מתנהג כמו פסיכי

Levinzone

New member
פסיכי יקר, פסיכי חביב

השתן בחור ולא סביב די, אמרתי לכם כבר שיש לי בעיה עם כותרות... ההיא הקצת מפורסמת- קשורה באופן כלשהו לצעירי ת``א, או סתם?

למעלה