ניתן לחדש? האם ניתן לחדש ציפוי מפרש חלוץ (הציפוי עשוי מחומר אטום שאינו מוכר לי)?
C carto3 New member 26/3/14 #1 ניתן לחדש? האם ניתן לחדש ציפוי מפרש חלוץ (הציפוי עשוי מחומר אטום שאינו מוכר לי)?
D danielia1 New member 27/3/14 #2 האם זה חלוץ נגלל? רצועת הבד על שפת הזרימה? מאד רצוי שכשאתה מעלה שאלות, לצלם לפני זה...
C carto3 New member 27/3/14 #3 תשובה לא מדובר בחלוץ נגלל. כל בד המפרש מצופה במעין שכבה דקה של חומר אטום כלשהו. במקומות מסויימים החומר הזה התכלה ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לחדש את הציפוי.
תשובה לא מדובר בחלוץ נגלל. כל בד המפרש מצופה במעין שכבה דקה של חומר אטום כלשהו. במקומות מסויימים החומר הזה התכלה ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לחדש את הציפוי.
Z zina71955 New member 27/3/14 #4 מדוע צריך לחדש את הציפוי? אם הבד במצב טוב אולי לא צריך לחדש כלום. אני בסירה שישי שבת, תפתח את המפרש, אבוא להסתכל.
מדוע צריך לחדש את הציפוי? אם הבד במצב טוב אולי לא צריך לחדש כלום. אני בסירה שישי שבת, תפתח את המפרש, אבוא להסתכל.
C carto3 New member 27/3/14 #5 תודה אילן תודה אילן! מחר (שישי) אני יוצא לים כך שמקווה מאוד לתפוס אותך לדקה ולהראות לך לפני או אחרי ההפלגה.
תודה אילן תודה אילן! מחר (שישי) אני יוצא לים כך שמקווה מאוד לתפוס אותך לדקה ולהראות לך לפני או אחרי ההפלגה.