ניתן לבגוד בבוגדת

ניתן לבגוד בבוגדת ../images/Emo35.gif

אם בזמן קשר לא כשר ... מגוונים לעיתים עם אחרת ... זו בגידה ? באופן עקרוני ... ניתן לבגוד במישהי שבוגדת ? יש לזה משמעות בכלל ? אולי זה כמו בחוקי חשבון ... (-) X (-) = (+) ???????

כן.. לא.. כן.. לא רלבנטי..

חד וחלק כן, זו בגידה, לבגוד בבוגד/ת מגיע מצרכים שכבר לא מתממשים עם האחר/ת נשאלת השאלה מה הטעם ולמה לבגוד? (אין שום דבר המחזיק אותך בקשר שכזה, ילדים, משכנתא וכדומה) להגיד שלום וללכת הלאה. לשאלתך השניה, כל אחד ועקרונותיו, לטעמי זה פסול. משמעות??.. במידה וזה קשר המבוסס על אהבה ואמון אזי תשובתי היא כן, משמעותי. האמור לעיל יכול להעלות תהיות לגבי הקשר החוקי, מוצה בשירשור הלגטימציה בבגידה.(ראה תשובתו המצויינת של אנטוני2)

ל י א ן69

New member
לא

לא בא לך עליה תיפרד...ועדיף להגיד את האמת, שזה לא זה וכל אחד ילך לדרכו בצורה יפה. עדיף מאשר לשקר או לחפש תרוץ להיפרד כי אז זה יותר כואב.

Hand Cream

New member
אז מדוע

לא להיפרד מבן הזוג ? "לא בא לך עליה תיפרד...ועדיף להגיד את האמת, שזה לא זה וכל אחד ילך לדרכו בצורה יפה. עדיף מאשר לשקר או לחפש תרוץ להיפרד כי אז זה יותר כואב"

איפה ואיפה ? ...

להיפרד אם לא בא לי ? לא לשקר ? הגישה שלך תמוהה בעיניי ... אם היה לך קשר כלשהו אז בידיוק אלה הדברים שעושים לבןזוג החוקי .... גם ממנו לא נפרדים גם לו משקרים ... ולא תמיד נפרדים הדרכים אז למה את מצדיקה שקר לבן הזוג ולא למאהבת ? תוהה .......

ל י א ן69

New member
בגלל אותן סיבות

שבגדת מלכתחילה , לא עזבת כי יש ילדים משכנתא וכו...או פשוט נוח. אז למה להישאר עם המאהבת אם לא נשאר ביניכם כלום??

Hand Cream

New member
לדעתי

יש לנו פה בעיה בהגדרה "מיהו מאהב" האם מאהב הוא רק לזיונים ? או שיש משהו מעבר לזה ?

ל י א ן69

New member
אם הוא יצא עם מישהי

והם קבעו ביחד שהם לא מעוניינים בעוד קשרים מהצד. במידה וזה כבר לא מתאים לו , והקשר כבר לא נחמד ומתוק כמו שהיה, אין שום דבר שקושר אותם יחד. הוא יכול לצאת מזה, ובלי עורכי דין.

Hand Cream

New member
מגדול אני מסכים

אבל מה קורה שלא מסכמים כלום אלא רק מניחים הנחות ?

סיבות שונות לחלוטין

את טועה ובגדול .... אני עם המשפחה,ילדים כי אני אוהבבבבבבבבבבבבב אותם ובכלל לא כי נוח לי. לא מחפש נוחות. נוחות תהייה לי מספיק בגיל 120. קשרים אחרים רק משלימים את החסר בבית ולא באים חלילה להחליפם. נכון שלא מושלם אבל ... מה שיש בבית הכי טוב לגוון משמעותו לטעום מהפרי האסור. לתאווה, ריגושים, תשוקה, מגע מחשמל שלפעמים חסר. ועם אם יש כמה פירות לטעום מהן ? ... מה הבעיה עם זה ? נשמור על ערכי מוסר שווים לכולם. הבה לא נדחוף ראשינו לחול ... שקר זה שקר לגבי כולם ... זה נכון לבן זוג חוקי וגם לא לא חוקי.

dalida3

New member
לא,לדעתי זו לא בגידה.

אם יצא לי משהו עם אדם אחר,אז אני עדיין בוגדת בבן זוגי החוקי. אם יצא לי להיות עם אדם אחר,זה אומר שיש לי 2 מאהבים. במערכת היחסים שלי עם המאהב,אין שום התחייבות לשום דבר ולכן הוא יכול ללכת עם מי שהוא רוצה וכנ"ל לגבי.

../images/Emo45.gif אנרגיה חיובית

יש לך גישה בריאה והגיונית לחיים וכנראה שאת גם מחייכת ומאושרת. מפרגן לך על הכנות !

dalida3

New member
../images/Emo9.gif חן חן

ואכן לרוב אני מחייכת ומאושרת........ יש ימים שלא
(כמו כל אחד לא?)

B פאבלו

New member
זה מזכיר לי את המשפט

נחש נשך נחש ולעצם העניין, הכל תלוי במערכת היחסים ובציפיות. לבגוד בבוגדת זה בסדר וכמובן שלשמור לה אמונים גם נשמע הגיוני. הכל תלוי מה מקובל על השניים... בעצם אם זה בהסכמה אז זאת לא בגידה

../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo31.gif

(מי אמר שאני מזכירה את שמעון פרס?...) כן- כי כמו שנאמר פה "הגונב מגנב פטור.. ולא כי אתה בעצמך כתבת שאתה משלים חוסרים של מה שאתה צריך, אז אם בהשלמה הזו (מאהבת א)אתה משלים עוד(תוספת), משהו לא ממש שלם שם? הבנת אותי??

אני לא אתה אני את!../images/Emo68.gif

זה לא אדון זאת אומרת זאת גברת!! (לא ידועת עד עמה מכובדת אבל גברת 'שבעת לך..)

למעלה