ניתוק

galhhh1

New member
ניתוק

שלום אני בחורה בת 20תמיד הייתי בחורה שקטה עם מטרה ומטרות. אבל לאחרונה אני מרגישה זרה בתוך הגוף שלי כאילו מה שאני רואה דרך עיני הוא לא כל כך אמיתי. ואני מרגישה שאני עושה הכל על אוטמט ושאני לא מחוברת למציאות ויש איזה קיר ביני לבינה. זה לא היה ככה לפניכן למרות שהיתה איזה תקופה לפנ שנה שגם הרגשתי איזה ניתוק אבל חזרתי לעצמי. לאחרונה גם עולות בי מחשבות ששום דבר לא חשוב וגם ככה הכל נגמר בסופו של דבר אז מה הטעם...לא מדובר במחשבות אובדניות פשוט למה לי להתאמץ אם בסוף זה יגמר. אני לא רוצה ללכת לפסיכולג כי זה יצריך אותי לדבר עם אימי על זה וזה לא כל כך בא בחשבון. אשמח לעזרה

את יכולה ללכת לטיפול באופן עצמאי ללא ידיעת

אימך.הטיפול הוא לעתיד מוצלח יותר ולהתחברותך לעצמך ולחיים שמסביבך - חשוב ! תשאלי כאן לאן ואיך עושים זאת.בהצלחה.

גרא.

New member
gathhh1,את מתארת תופעה מוכרת של ניתוק ברמה

מסויימת מהמציאות,ניתוק או הפרדה באינטגרציה והתפקוד הפסיכולוגי והתודעתי..המצב הזה מכונה דיסוציאציה. לכאורה אפשר להמשיך לחיות ולפקד כרגיל,אבל במצבים מסויימים,כמו נהיגה למשל,זה עלול להיות מסוכן.את אדם בוגר מבחינת החוק,אינך חייבת לקבל הסכמה של אימך.ובכל זאת,רצוי שהיא תדע שאת סובלת מהמצב הזה וזקוקה לעזרה.בשלב הראשון,פגישה עם הפסיכיאטר בקופת החולים שלך.

numb77

New member
היי..

גם לי יש את ההרגשה הזאת כל הזמן! ויום אחד תספתי את עצמי והלכתי לפסיכיאטרית. היא נתנה לי כדור בשם- רספרידל. את לא מבינה כמה שהוא עוזר!!! כדאי לך לנסות. זה יכול לשנות לך את החיים.

למעלה