ניתוק wifi בעת סנכרון

noamsm

New member
ניתוק wifi בעת סנכרון

שלום לכולם אני משתמש ( ונהנה מאוד ) מהRX4240 שלי. נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח למצוא את הפתרון שלה... אני מסנכרן מידי פעם עם הכבל USB ( הBT עושה לפעמים בעיות ובנוסף כשמסנכרנים מספר פריטים לוקח לו זמן רב יותר מUSB ) כל פעם שאני מחבר את הכבל USB החיבור במחשב מתנתק ( חיבור אלחוטי לרשת ביתית ) אולם בסנכרון עם BT החיבור אינו מתנתק. האם למישהו יש רעיון מדוע החיבור מתנתק בעת השימוש בכבל USB? תודה רבה,

AYELET1

New member
בהגדרות WI FI יש WORK ו-INTERNET

אחד צריך ליהיות WORK והשני INTERNET על מנת שלא ינותק. ההגדרות הלךלו נמצאות היכנשהו ב: התחל -- > הגדרות -- > חיבורים -- > חיבורים -- > מתקדם --> בחר רשת/Select Network

noamsm

New member
עדין לא עובד...

דבר ראשון תודה על התשובה המהירה:) בנתיב שציינת: Network Managment האופציה של תוכניות שמתקשרות אוטומטית לאינטרנט מוגדרות כחיבור BT לאינטרנט. האופציה השניה של רשתות פרטיות מוגדרת כ BT work settings. כך שאף אחד מהם לא אמור להשפיע על WIFI לדעתי, האם זה אמור להיות ככה או משהו אחר?

noamsm

New member
כן:)

ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם ולחבר את הiPaq עם ה USB ולא עבד. בנוסף שיחקתי גם עם ההגדרה של: my networkadapter conects to: ושיניתי גם לאינטרנט וגם לעבודה ועדין מנתק את האינטרנט בלפטופ. זה ממש מוזר כי בסנכרון עם BT זה לא מנתק ואני לא רואה שום הגדרה שמתייחסת לחיבור USB בלבד שיכולה לעשות כזאת בעיה :( יש לך עוד רעיונות? תודה

לדעתי הבעיה היא במחשב הנייד...

תבדוק בהגדרות בAS (אני לא מכיר גרסרות מעל 3.8) אולי יש שם משהו שגורם לבעיה הזו. תבדוק גם אם הההגדרות של הרשת במחשב הנייד תקינות.

noamsm

New member
לגבי AS

בדקתי אם יש איזו הגדרה שגורמת לiPaq להתחבר דרך המחשב לאינטרנט, מה שיכול לגרום להתנגשות בחיבורים אבל לא מצאתי הגדרה כזו ( AS 4.2 ). בנוגע להגדרות הרשת, לפי מה שאני עברתי לא מצאתי שום הגדרה שיכולה להפריע ( אולי יש ואני פשוט לא יודע למצוא את ההגדרה הבעייתית... ) פניתי לתמיכה של HP ומיקרוסופט...אולי תבוא מהם הישועה. תודה לכולם בכל מקרה ואם יש לכם רעיונות אני אשמח לשמוע...

BravoMan

Active member
היה לי מקרה דומה:

כשרק שדרגתי ל4.1, כל פעם שחיברתי את המכשיר, לא עבד חיבור לאינטרנט בPC(מודם USB). לחיצה ימנית על ICON של ACTIVESYNC (בPC כמובן) ובחירה ב'CONNECTION SETTINGS' שם יש לשנות את 'THIS COMPUTER CONNECTS TO' מ'AUTOMATIC' ל'INTERNET'. לי זה פתר את הבעיה, תנסה.

noamsm

New member
עדין לא פתר את הבעיה:(

שיניתי את ההגדרה לאינטרנט אבל עדין מנתק את החיבור מ-ע-צ-ב-ן תודה רבה בכל מקרה:) אני אעדכן מה היה הפתרון ש HP נתנו ( אם... )

למעלה