ניתוק ריגשי עמוק

• פותח הנושא es1
  • פורסם בתאריך

es1

New member
ניתוק ריגשי עמוק

שלום, מה לדעתכם השיטה היעילה ביותר לטפול בניתוק ריגשי. אלכסנדר, באך, דיקור, שיאצו, רפלקסולוגיה וכו' ? רק בבקשה לא לענות שלכל שיטה יש את היתרונות שלה - השאלה היא בנושא הספציפי הזה של ניתוק ריגשי לפי נסיונכם הרב - איזה שיטה הכי מתאימה לטיפול בנושא הספציפי הזה ? תודה

מאיר72

New member
כמטפל ברפואה סינית

אני ודאי אומר שדיקור, אבל לעניות דעתי, ניתן לשלב את זה יחד עם טיפולים אחרים (באך). אך צריך לעבור אבחון כי להגיד ניתוק רגשי זה קצת קשה, צריך לגלות ממה זה נובע, מה קרה, מה מחמיר את המצב ומה מקל. רפואה שלמה

ככל שהמחלה עמוקה יותר

צריך לתקוף אותה מיותר כיוונים. כבר עניתי בעבר ואני מצינת שוב את הניסיון הטוב שיש לי בעבודה משולבת. אני כהומאופתית יכולה להמליץ על הומאופתיה כי זה תחום המומחיות שלי. וכך נראה לי שיעשו עמיתי בפורום (לגבי המקצועות שלהם), כך שלהודיע לנו מראש שלא נענה לך ש"לכל גישה יש יתרונות" זה לא לעניין. בברכה עירית פרידמן

0 אור 0

New member
ניתוק רגשי?

הבעיה עם שאלתך (מעבר להתניה שקודמי העלו) זה שהמושג הזה אינו חד משמעי ואני יכולה לתאר כמה סיטואציות שונות לחלוטין תחת אותה כותרת. בהסתכן בניחוש מסויים למה את מתכוונת אני ממליצה להתחיל בטיפול שכרוך במגע (כמו שיאצו, או רפלקסולוגיה שבה המגע "לא מאיים ") שתבצע הכנת קרקע לטיפולים יותר עמוקים. במקרה הזה, הייתי נוטה להכניס אלמנט נוסף של טיפול נפשי כטיפול עיקרי. כשהטיפול האלטרנטיבי מהווה רק חיזוק והכנת הקרקע.

מי? מה? למה? קרה משהו? נולד ככה?

הרפואה המשלימה אינה מטפלת בבעיות אלא באנשים. ולכן, אין שיטה מתאימה או לא יש מטפל מתאים או לא וממילא, אין שום אדם או שיטה שמתאימים לכולם, גם אם יש להם (לכולם) את אותה הבעיה. אז אפשר יהיה להתייחס אם יוצג כאן המקרה, מפורט ככל האפשר.

בנוסף לשיטות שיציעו לך, או להתנסות

להתנסות בהתחלה עם השיטה. באורה סומא יש תמצית מיצוי צמחי מרפא ותבלין הכוללת 49 סוגים שונים של צמחים ותדר פיגמנט ורוד. השימוש הוא חיצוני, דרך השדה האלקטרומגנטי הנוצר ממשוב פעילות התאים והאיברים התדרים יספגו למקום הראוי ובו זמנית ממלאים את החסכים בתחושה של ביטחות פנימי ואהבה המאפשרת להיפתח מחדש. אם המצב הוא כתוצאה של אירוע טראומטי, למרות שהשימוש ב'פומנדר הורוד' יעזור כדאי לעבור את תהליך ההשתחררות מהדפוס ההולוגרמי של הטראומה - טיפול אנרגטי אך לא חודרני.

miromiro

New member
בע"ח נמצליחים לחדור למקומות-

שהאדם לא דרך בהם אף פעם. אין לי מושג במי מדובר, מה גילו, ועל איזה רקע הניתוק. אבל מטפל בעזרת בע"ח . לפעמים עושה נפלאות בתחום הרגש. אמנם לא אלטרנטיבה לרפואה, אבל אלטרנטיבה לפסיכולוגיה. בהצלחה.

../images/Emo45.gif מאוד, אם זה מתאים למקרה

אבל "ניתוק רגשי עמוק" זה "קצת" מעורפל - אפשר עוד פרטים?

למעלה