ניתוק רגשי

ניתוק רגשי ../images/Emo11.gif

אתם תמיד יכולים לדעת כמה עמוס לי בעבודה לפי כמה שאני נמצאת בפורום. העניין הוא, שזה לא בגלל שאני טוחנת ימים ולילות ואין לי זמן לגשת למחשב. אני מקפידה לקרוא, אבל כאילו לא מוצאת את המקום בתוכי להשתתף ולהגיב ולחלוק, כי אני רוצה לעשות את זה באופן שלם. הקטע הוא, שזה נכון גם כשכבר הגעתי הביתה. זהו, נגמר היום עבודה, החלפתי בגדים, הזמן הוא שלי - ובכל זאת: הרבה פעמים אני מרגישה שאני לא מסוגלת להניח את העומס, התעוקה, הטרדות בצד - ולהתפנות לזמן שהוא באמת שלי. זה נוגע גם לעיסוק בפורום, אבל גם לדברים אחרים. ויש לי ימים שאני מרגישה שאני פשוט "טוחנת מים". הרי הדברים שיש לי לטפל בהם יטופלו בזמן שלהם, ובכל מקרה לא מהבית, ובכל זאת - יש ימים שאני פשוט לא מצליחה לשחרר. זה קורה לכם
שסיימתם את היום בעבודה או בלימודים, והנה אתם יכולים להינות בדירה הנהדרת שלכם (בישולים, חברים, סרטים או טלוויזיה, ספר טוב, מוזיקה - מיליון דברים.) - ובכל זאת אתם מסתובבים סביב עצמכם עם הדברים שליוו אתכם במהלך היום
איך אתם מצליחים לבצע ניתוק רגשי
מה עובד בשבילכם

kkarinn

New member
קורה לי הרבה

אני עובדת כרגע בשירות לקוחות, ויש לקוחות מאוד קשים ומעצבנים... אז כמובן שזה מדפיע עליי גם אחרי שאני יוצאת מהעבודה. במיוחד אם הלקוח האחרון היה ממש ממש קשה (חוק מרפי...).

למעלה