ניתוק מהשרת מה יהייה זה קורה כל הזמן או מיידית או תוך שניות ספורות מה לעשות??????????
S shovav50 New member 26/7/04 #1 ניתוק מהשרת מה יהייה זה קורה כל הזמן או מיידית או תוך שניות ספורות מה לעשות??????????
E eYaL New member 26/7/04 #2 חסרים קצת פרטים.. מה בדיוק מופיע על המסך? האם מדובר בצ'אט או בחלון הוידאו? האם החיבור מהבית או ממקום עבודה?
חסרים קצת פרטים.. מה בדיוק מופיע על המסך? האם מדובר בצ'אט או בחלון הוידאו? האם החיבור מהבית או ממקום עבודה?
S shovav50 New member 26/7/04 #3 ניתוק מהשרת כבר כמה שבועות קודם היה הכל בסיידר מהביית , דרך ראוטר הוידיאו ממשיך אך כתוב נותקת מהשרת ויותר לא ניתן להשתמש בחלק הצ'ט לעיתים קורה גם בצ'ט המתקדם אך שם מסתדר מעצמו.
ניתוק מהשרת כבר כמה שבועות קודם היה הכל בסיידר מהביית , דרך ראוטר הוידיאו ממשיך אך כתוב נותקת מהשרת ויותר לא ניתן להשתמש בחלק הצ'ט לעיתים קורה גם בצ'ט המתקדם אך שם מסתדר מעצמו.
S Shooting Guard New member 27/7/04 #4 בעיה דומה , גם בבלוג וגם בצ'אט רכשתי ראוטר של אלקטל לפני כשבועיים. כל פעם שאני נכנס לצ'אט אני מקבל הודעה שנותקתי מהשרת. כנל גם בבלוגים.
בעיה דומה , גם בבלוג וגם בצ'אט רכשתי ראוטר של אלקטל לפני כשבועיים. כל פעם שאני נכנס לצ'אט אני מקבל הודעה שנותקתי מהשרת. כנל גם בבלוגים.