ניתוק לשון קשורה

inbali123

New member
ניתוק לשון קשורה

שלום בני עבר ביום ראשון ניתוק לשון קשורה שאובחנה באיחור כשהוא בן שבעה שבועות. מאז בחלק מההנקות אני אכן מרגישה שינוי קל בטכניקת היניקה ואילו רוב הזמן אני עדיין מרגישה שהוא שואב בדומה לתקופה שלפני הניתוק בלי להיעזר בלשון. האם בעקבות גילו המאוחר יחסית יכול להיות שישאר עם הטכניקה הלא יעילה אליה התרגל? יש לציין שהבעיה טרם ניתוק הלשון הייתה הנקות ממושכות כמעט ללא הפסקה ועליה מעטה במשקל. כיום גם אחרי ניתוק הלשון עדיין ההנקות ארוכות מאוד ובתדירות גבוהה מאוד בנוסף האם ניתן לעזור לו או לכוון אותו לטכניקה יעילה יותר? האם בהכרח זה יגיע עם הזמן או שפספסנו את הרכבת?

yoolapin

New member
ניתוק לשון קשורה

במקרים מסויימים ככל שמבצעים את הניתוק מאוחר יותר, לתינוק לוקח זמן להבין וליישם את היכולות החדשות של הלשון שלו. אבל, עדיין עשיתם את זה יחסית מוקדם. יש מקום לאופטמיות. יש כמה דברים שאת יכולה לעשות: 1. כדי להעלות לו למודעות שהלשון תנועתית יותר, את יכולה להעביר אצבע נקייה על החניכיים מצד אחד לצידו השני של חלל הפה.הוא אמור לעקוב עם הלשון אחרי האצבע שלך. 2. העבירי אצבע על הלשון שלו מפנים הפה החוצה, ציירי עליה בעדינות את האות S, תוך כדי הפעלת לחץ עדין על הלשון. 3. הניחי אותו מולך, חייכי אליו וצרי איתו קשר עין. כשהוא מביט בך הוציאי לאט לאט את הלשון החוצה (הכי ארוכה שאת יכולה). יכול להיות שיחקה אותך. חיזרי על זה מס' פעמים וביניהן תעשי פאוזה כדי לאפשר לו להגיב. אני ממליצה לך להיות במעקב אצל יועצת הנקה כדי לוודא שהיניקה שלו אפקטיבית יותר ולבדוק מה מצב אספקת החלב. בנוסף כדי לעקוב אחר העלייה במשקל. לא פיספסתם את הרכבת, השינוי לפעמים קורה בהדרגה. שיהיה בהצלחה,

למעלה