ניתוק.ט'

רגישה1855

New member
ניתוק.ט'

מתי אלמד להפסיק להסתתר,להציג - מתי אהיה פשוט אני ??
למה אני לא מצליחה? אני כל כך רוצה
אני כל כך רוצה לדבר, אני רוצה להקיא את זה החוצה - וכן, זה מה שבאמת קורה - להקיא.
אני כל כך רוצה לדבר, ויש רק שתיקה ענקית שסוגרת לי את הפה גם פיזית.

הכל לא אמיתי. אף אחד לא נמצא איתי במקום הזה, שרק אני יודעת עליו.
מרגישה ניתוק אדיר מהעולם הזה.

מצטערת שזה קצת מבולגן ולא מובן - הכל בפנים כל כך מבולגן וזה פשוט יותר מידי בשבילי.

פשוט אין לי כח

קולדון

New member
היי

אני יכולה להזדהות עם הניתוק. היו לי תקופות ארוכות של ריחוק מאוד גדול מכולם.. אני מקווה שאת יודעת שלהתלות על הפרעות אכילה לא מקרב אותך לאנשים, אלא מרחיק.

אולי כאן את יכולה לנסות לשתף במילים? מה היית רוצה להגיד ואת לא מסוגלת?

מכירה מאוד!

קרה לי בדיוק השבוע שכל כך חיכיתי ללכת לטיפול אבל איך שנכנסתי נהייתי סגורה מאוד ולא דיברתי. וממש כעסתי על עצמי...
מזדהה מאוד עם ההרגשה שלך. אני גם מנותקת מכולם. לא מצליחה לדבר שיחה נורמאלית עם חברות שלי, סגורה בתוך העולם שלי. מופנמת.
אולי באמת כאן תצליחי! שאת יודעת שיש אנשים שמבינים את מה שאת עוברת...

קשה מאוד להרגיש ככה

קשה להרגיש את הפער הזה בין מה שיש בפנים לבין מה שיודעים ורואים בחוץ.
יש תרגיל כזה שנקרא כתיבת רצף, הכוונה היא פשוט לשים את היד על העט, או על המקלדת, ולהתחיל לכתוב בלי לחשוב- כל מה שעולה על דעתך, כמה דקות רצופות. זה דבר שיכול לעזור להוציא החוצה דברים שקשה להוציא בד"כ או שאת לא מצליחה לנסח.
אם את רוצה לנסות את זה כאן איתנו, מבטיחה שנשמח לקרוא ולהיות איתך בזה.

levshavur

New member
לרגישה טריגר

שלום לך
אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך גם אני נאלצתי לחיות בשני עולמות מה שבבית אבא אלים ומנצל מינית ומה שהיה בבית הספר הצקות וילדים שמרביצים ואני בהצגה הכל בסדר...גם הפסיכולוגית של ילדים לא הצליחה להוציא ממני מה באמת קורה איתי- הרבצתי לילדים לא הכנתי שיעורי בית והתדרדרתי בלימודים...אלו נורות מאוד אדומות...רק שאף אחד לא רצה לחשוב שאוליי כל זה זה לא רק כי אני כבדת ראייה (אני קוראת עכשיו ספר על התעללות בילדים ומבוגרים עם מוגבלויות והוריד לי כמה אסימונים הספר הזה וגרם לתובנות לשאלות שהיו לי תמיד)
תמיד הייתי עם מסכות כיום עם המשפחה שלי עדיין בהצגות...
המקום הכי אמיתי זה דווקא כאן שאת יכולה לפרוק מה שבלב שלך.
בכל אופן כדאי אוליי לנסות להעלות את זה בטיפול.
כתבתי פעם שיר על זה אם את רוצה אעלה אותו לכאן נקרא לחיות בעולם מפוצל...
לבשה.

למעלה