ניתוח

שירה96

New member
בנות יקרות

אתן כ"כ מחזקות אותי שזה מדהים , כיף להרגיש את המילים החמות והנוגעות שלכן ושוב , אני כ"כ שמחה שפגשתי אתכן ! אני עושה את הניתוח אצל סוריאנו באופן פרטי באסותא .. מישהי מכירה את הצוות שם ואם זה ב"ח טוב? שירה

אני הייתי שם בעבר

אם את מדברת על אסותא בתל אביב אז נותחתי שם ניתוח כירורגי לא גניקולוגי צוות מאוד נחמד ומאוד נעים שם יחסית לבית חולים ציבורי (הצוות בתה"ש גם מקסים) אני גם באופן אישי סומכת על סוריאנו כי אני יודעת שהוא רופא מאוד מקצועי ולדעתי גם מאוד אנושי. אותי הוא ניתח בתה"ש ואני מאוד מרוצה.

שירשיר77

New member
הי שירה, גם אני לפני לפרוסקופיה...

גם אני חוששת מהניתוח עצמו ומתופעות הלוואי והקריאה בפורום מרגיעה אותי על פי רוב. אני נמצאת במצב קצת מוזר כי אינני סובלת כל כך, הגעתי לסוריאנו ולניתוח מתוך בירור אי פריון. כעת עומד על הפרק אי הסדירות ברקמה שלי - נמצא גידולון ואילי זה קשור לאי הפריון שנמשך ונמשך לו... חוץ מהאנדו' בדקו הכל והכל "תקין". לכן המצב קצת מוזר בהרגשתי כי אני "לא חייבת" אבל זה יכול לתרום לתהליך הפריון. העניין הוא שקבעתי תור בתה"ש ואני לא יודעת מי ינתח אותי... איך הולכת הפרוצדורה של אסותא? האם שאלת את סוריאנו בעצמו כמה זה עולה והכל? ניסיתי לברר איתו אם יוכל לנתח אותי בתה"ש והוא אמר שלא יוכל להבטיח זאת... מפתה אותי לחשוב על פרטי... אם לא אעשה את הניתוח ככל הנראה אצטרך להתקדם לטיפולי מבחנה וזה נראה לי אולי מיותר.... מבולבלת

שירה96

New member
היי שירשיר

גם אני מבולבלת לא פחות ממך...פעם סבלתי יותר אבל מאז שאני משתמשת בגלולות המצב בסדר . הייתי אצל סוריאנו באופן פרטי , הוא רוצה לנתח ויש לי תור לניתוח בשבוע הבא...כבר הייתי אצל המרדים אתמול . אבל משהו בפנים מפחיד רותי וגורם לי לא לרצות לעשות את הניתוח. אני מפחדת נורא מההרדמה אף על פי שהמרדים הרגיע אותי והכל..זה הדבר היחיד שמרתיע אותי לגמרי נכון לעכשיו בא לי לבטל את הניתוח ..מצד שני אני יודעת גם שצריך להוציא את הציסטות האלו. סוריאנו מנתח באסותא באופן פרטי וכמו שהוא אמר לך בתה"ש הוא לא יכול להבטיח לך זאת. שירה

למעלה