ניתוח?

alkestis2

New member
ניתוח?

אני לא כל כך רגילה לדבר על המחלה שלי עם אנשים אחרים, אבל תדעו לכם שאתם פורום מקסים. אני ממש שמחה שהגעתי לכאן. אני נוסעת ביום ראשון לפרופ נויפלד, אחרי שהייתי מטופלת אצל ד"ר בלט בלי איזון בכלל (יש לי כמה סוגים שונים של התקפים היום ודי בתכיפות) והיא שאלה אותי בטלפון אם חשבתי פעם על אופציה של ניתוח. אמרתי לה שלא, אבל האמת היא שגם הנוירולוגית שלי בירושלים כתבה לי המלצה לניתוח אחרי שהתמוטטתי אצלה במשרד ועשיתי יופי של התקף. מישהו יודע משהו? חווה על בשרו? ממש אשמח לכל סוג של אינפורמציה. המון תודה לכולם!

הי

הניתוח מיועד למי שיש בברור ב- EEG מוקד אחד או שנים, ואופי ההתקף מתאים למוקד שרואים בווידאו EEG. עושים את הניתוח למי שתרופות לא עוזרות ומצבו לא טוב. הניתוח נחשב לתהליך מוצלח.

alkestis2

New member
ובכל זאת

יש לי מוקד אחד ברור (זה צבר של תאים ש'נתקעו' במהלך הנדידה במוח. כנראה תוצאה של הפגות שלי). מצד שני, הרי האפילפסיה היא לא מחלה ממארת ולא מתים ממנה, ובניתוח קיים הסיכון הזה. זה נראה לך פתרון הגיוני? אני כמובן אטריד שוב אחרי שאני אשמע את מה שיש לפרופ' נויפלד להגיד...

זה סדר

כאן יש כמה מילים בנושא. http://www.epilepsy.com/epilepsy/surgery.html ברור שיש סיכון בניתוח וגם יש סיכוי שהניתוח יעבור בשלום אבל האפילפסיה תישאר. לזה יש רופא מומחה שיתן חוות דעת לסיכוי. בנוסף מספרים שהיום הטכנולוגיה התקדמה ומאפשרת בטחון רב יותר בהצלחת הניתוח. מספרים על הכללים שמנחים את הרופא. איזה כללים של טיפול תרופתי שצריך לעבור עד להחלטה. הם מספרים שהיום הולכים יותר מהר על ניתוח , כבר לאחר שנתים , כי מתברר שזה המצב העדיף, שמבטיח תוצאות טובות יותר.

alkestis2

New member
../images/Emo51.gif

אין מה לעשות, כנראה שאצטרך לחכות בסבלנות למה שיש למומחית לומר...

למעלה