ניתוח שתל

rikaaa

New member
ניתוח שתל

בוקר טוב שלום לכולם הבטחתי בזמנו שאעדכן אתכם בנוגע לניתוח השתל שלי. ובכן כן אחרי 3 דחיות קדימה ואחורה במועד הניתוח הגיע היום המיוחל שאני מקוה יביא לשחרורי המוחלט מהשקט בו אני שרויה. נותחתי ב17.7 ואני מחלימה כעת. קיבלתי כמויות עצומות של אנטיביוטיקה לשבוע הקרוב וזה משגע לי את המערכת אבל גם זה יעבור. ההפתעה הגדולה ביותר שלי מניתוח זה שאין בכלל כאבים, אלא אם כן נוגעים בתפר. אמרו לי לנוח הרבה ולאכול שבוע אוכל מרוסק, מחית כאילו. לזה לא הייתי מוכנה הכנתי מזון מבושל לשבועיים אז עכשיו אני מכינה כל יום דברים רכים נמעכים. לפי הבנתי טרם יודעים אם השתל יהיה בסדר בעתיד. לא אמרו לי כלום לשום כיוון וגם לא שאלתי. רק בעוד חודש זומנתי לתיאום ראשוני. לא ראיתי רופאים אחרי הניתוח. כנראה בגלל השביתה הם לא הגיעו למחלקה.יומיים אחרי הניתוח נשלחתי הביתה וזהו. זה הכל להפעם. אני מודה לכם מאד כל ידידי מהפורום על העצות והתמיכה שנתתם לי עד עכשיו. זה עזר לי מאד. יום טוב ריקה

rikaaa

New member
תגובה

כעת אני מחכה לבקורת ב27.7 ומנסה לחזור לשיגרה. זה בטח יקרה כשאגמור את הצפורל שקבלתי. אני ממש מנומנמת רוב היום . אני נחה הרבה כפי שהורו לי ומקוה לטוב. יום טוב

קודם כל מזל טוב, ובשעה טובה!

את אחרי הכל ולפני הכל.....אחרי כל ההתלבטויות וההמתנה ולפני התהליך לשיקום השמיעה שעוד מצפה לך. אין הרבה מה לעשות עד ליום בו יהיה החיבור הראשון לשתל, רק להחלים מהניתוח
וללכת לביקורות כמו ילדה טובה. אני קצת מתפלאת על הדרישה לאוכל מרוסק במשך שבוע - פעם ראשונה שאני שומעת על כך..... אולי אצלך זו דרישה בריאותית מסוימת בהתאם לנסיבות הרפואיות האישיות והפרטיות שלך. אני אכלתי יום אחרי הניתוחים מה שהתחשק לי לאכול, מתי שהתחשק לי לאכול.
אנטיביוטיקה היא לא הקטע הכי נחמד, אבל עובר, זה מה שטוב בה..... שחרור יומיים אחרי ניתוח נראה לי טיפ טיפה מהר מדי, אבל זו מדיניות בתל -השומר, כנראה, בלי קשר לשביתות. אני נותחתי בשניידר, פעמיים, והמינימום שם הוא שלושה ימים גם אם מרגישים מצוין אחרי יומיים. שמחה בשבילך, ריקה, החלמה מהירה ובהצלחה!!!

rikaaa

New member
מדייות שיבא

היי ליריתקוש גם לי נשמעה הדרישה לאוכל מרוסק תמוהה והם אמרו שצריך לדאוג שהלסתות לא יהיו במאמץ. דבר מוזר. כי ידידים מושתלי שיבא משנים עברו אמרו לי שאכלו רגיל. ואני הכנתי לי כל מיני מטעמי פינוק בבית שדורשים קצת שיניים. אין לי כל סיבות בריאות יוצאות דופן. אומנם אינני צעירה זה נכון עובדה אבל שיני בפי ואני בריאה. לכל אורך הדרך הרופאים התפלאו מאיפה צצה הבעיה הזו של חרשות פתאומית בשתי האזנים מהרגע להרגע באמצע הלילה.ולא מצאו את הסיבה הכל תקין. לגבי השחרור כבר למחרת היום ישבתי על כורסא כל היום וקראתי ספר. לא היה לי כל שינוי לא סחרחורת לא חום ולא שינוי טעם בפה. ביום המחרת, השני מהניתוח,כבר לא יכולתי לחכות לביקור הרופאים עד שישלחו אותי הביתה. אבל לא היה ביקור כזה כולם יצאו לשביתה. הקוריוז היה שאתמול הגיע לבקר נכדי בן השנתיים וקצת וראה שאני אוכלת מרוסק אמר לי סבתא זה שלי לא לסבתא. גם לפצפון הזה היו ספקות. תודה על הברכות ואני משתדלת להחלים הכי מהר שאפשר. יום טוב ונעים

למעלה