ניתוח שירים #9

cowgirl Ms

New member
חחחח../images/Emo80.gif

תודה
בהופעה ביום שישי בכלל, כהם ניגנו את מאיה ואת לפעמים שתינו מה זה צחקנו.. וכל הזמן רץ לי בראש מה הולך שמה מאחורי המילים, ולמה הוא בכר לכתוב אותם ככה... וואי, צריך לבקש מהם שיבואו להגיד מה באמת המשמעות של השירים

moshit1

New member
חחח

האמתי שכן, אבל יש שירים בכוונה כדי שכל אחד יראה את זה שונה. הייתי בהופעה של מוניקה סקס ויהלי סובול (הסולן
) אמר כזה 'זה אחד השירים שכל אחד רואה את זה בצורה שונה, ובגלל זה זה כיף לשיר את זה'' או משהו בסגנון. זה מסובך שהם יסבירו לנו על כל שיר או לפחות על חלקם למה ואיך הם כתבו... נראה לך שזה חלקים מהחיים שלהם או סתם דברים? נגיד... רוב השירים של אלג'יר, או לפחות חלקם, קשורים לחיים שלהם, לדברים שהם עברו, הרגישו... נראה לך שגם אצל הכנסייה זה ככה?

cowgirl Ms

New member
אממ.../images/Emo80.gif

אני דיי בטוחה שמישהו פעם סיפר לי, שמאיה היא אקסית של מישהו מהלהקה... ממש לא בטוחה אבל
. רוב הסיכויים שהשירים נכתבים בהשפעת החוויות היומיומיות שלהם, אפילו דיי אפשר לראות (או לשמוע) בביצועים של השירים.... אני חושבת שמישהו שאל אותם באירוח ממה הם מושפעים, איך הם כותבים... בכל אופן, מה שאני מאוד אוהבת זה שהם בכלל לא מייחסים חשיבות למצב פוליטי-כלכלי-עולמי-וואטאבר. רק מוזיקה של הנפש... והרבה ביקורת חברתית, המווון ביקורת חברתית. אני אוהבת את הייחס שלהם לחברה... ולקקיות שבה... ארר, סיבכתי את עצמי >_> מקווה שהבנת משהו ממה שכתבתי >.>

moshit1

New member
הבנתי.

זה מין הרגשה שיש את העולם (ואת המוזיקה שמייחסת לעולם, ולבעיות) ויש את כנסיית השכל, שזה מין ניתוק מהעולם- אבל כ''כ האנושות בכול אופן. אז לא חיי היומיום הרועשים והמזדיינים, לא חיי חברה מסכונים חחח. אלא חיי 'כנסיית השכל'. שזה בעצם לשמוע אותם זה מין ניתוק מהפוליטיקה-כלכלה-עולם-וואטאבר (כמו שאמרת) ולא רק המילים. לדעתי גם בקול שלו יש איזה משהו חיזרי קצת
חחח משהו 'לא מהעולם הזה'- ואני אומרת את זה לטובה. אוף. בטח לא הבנת כלום ואת חושבת שכתבתי שטויות. אבל קשה לבטא את עצמך שקטע הזה... נו. פשוט תגידי שהבנת (=

cowgirl Ms

New member
הבנתי, הבנתי...

באמת, "עולם כנסיית השכל".. חיח. בגלל זה הכי כיף לשמוע אותם ברגעים שלא קורים כל יום.. כמו שהייתי בכינרת וישבתי על אבן מול השקיעה הפאקינג מדהימה שיש שם וציירתי אותה, ורק מוזקיה אחת הייתה במקום...

moshit1

New member
כן, נכון.

לקחתי לטורקיה (פעם) רק דיסק אחד
והוא היה של הכנסייה- ומעבר לניתוק מהארץ, זה היה ניתוק לרג מהמציאות, וטוב שהבאתי את הדיסקמן (שהיה חדש פעם) לכל מקום- וזה כולל ארוחות. וזה הי פשוט 'להכנס לעולם כנסיית השכל'. וזה טוב. חד הדברים שממש הופכים אותם למיוחדים.

Lacuna coil

New member
wtf?

מה זה אמור להיות? תראו לאן הויכוח הזה הגיע "תשובה של כיתב א'" יופי! אני חושבת שהגזמתם, כולכם! והראתם רק ילדותיות.

As I Am

New member
ניתוח מקסים!! ../images/Emo103.gif

אין לי מילים לתאר את האיכותיות שבו, ממש. את והחברה שלך עושות עבודה נהדרת ביחד.
בהצלחה בהמשך. ^^

למעלה