ניתוח קיסרי

ליה102

New member
ניתוח קיסרי

אני בהריון שני לאחר הריון ראשון שיסתיים בניתוח קיסרי דחוף, עכשיו בהריון השני תמיד אמרתי שהפעם אני רוצה ללדת רגיל אבל... העובר במצב עכוז ואני בשבוע 29 וכמה ימים, אני יודעת שהוא יכול עוד להתהפך אבל מה הסיכויים שזה יקרה? השיליה שלי קידמית וזה די מלחיץ אותי לעשות ניתוח עם שיליה קידמית הבנתי שיש בזה סיכונים? מישהי עברה דבר כזה ויודעת? ואם בסוף הוא נשאר במצב עכוז מתי קובעים תור לניתוח באיזב שבוע? אשמח לתשובות אני כבר מבולבלת ויש לי תור רק עוד שבוע אצל הרופא שלי...

tiger mom

New member
אני עברתי קיסרי עם שיליה קידמית

קיסרי חירום לא ידעתי שיש בזה סיכונים. לא שמעתי על זה אף פעם ממליצה לך לשאול בפורום הריון, שם יהיו לך יותר תגובות בהצלחה בכל מקרה

גם אני.

בדיוק מה שתארת, ואף פעם לא שמעתי על סיכון מיוחד בגלל מיקום השליה כקדמית.

אני עברתי ניתוח לפני שבועיים וחצי

עם שיליה קדמית בגלל מצג עכוז ולא שמעתי על שום בעיה או סיכון בגלל שיליה קדמית. שבוע 29 זה עוד מוקדם והוא יכול עוד להתהפך. בכל מקרה בשבוע 36+0 עושים אולטרסאונד ואם הוא עדיין לא התהפך לוקחים הפניה מרופא הנשים לניתוח וקובעים תור בבית החולים שבו את מעוניינת ללדת. בגדול הניתוחים הם משבוע 38+0 ואילך אלא אם יש היסטוריה של לידות מוקדמות או שמתחילים צירים לפני המועד שנקבע ובכל מקרה זה תלוי בכמות הניתוחים שיש. אם את מתעניינת בנסיון היפוך חיצוני (שמתבצע בשבוע 37) אז כדאי לקבוע תור כבר בשבוע 34 ומקסימום אם לא יהיה צורך אז לבטל אותו. שיהיה בהצלחה

gallish

New member
לא יודעת לענות לגבי הניתוח...

נעם שלי התהפכה בשבוע 34... שיהיה בהצלחה

למעלה