ניתוח פרטי

ליאל ד

New member
ניתוח פרטי

היי בנות, היום היתה לי פגישה עם דר' קאופמן - הוא נראה מאוד אמפטי ומקצועי, מצב האנדו' שלי בשלבים די מתקדמים - אנדומטריומה בגודל 8 ס"מ, שחלה שמאלית דבוקה לשחלה ימנית, רקטום דבוק לרחם וגם מוקדים בין לולאות המעי. כמובן שהפתרון היחיד הוא ניתוח.. הציסטה תפחה ב-3 ס"מ תחת דיכוי של דקא (לפני דיכוי היא היתה 5 ס"מ). הפתרון היחיד הוא לעבור ניתוח בפרטי - קופ"ח לאומית לא עובדת עם בי"ח הכרמל ששם יש מרפאת אנדו', ותה"ש זאת לא אופציה - גם ההמתנה ארוכה מאוד ואם בכל זאת לא ידוע מראש מי ינתח... אני מודעת לכך שמומלץ לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי כי לא ידוע אם יהיה צורך במומחים נוספים במהלך הניתוח.. את הלפרוסקופיה הראשונה עברתי בציבורי - שם לא ניקו אותי בכלל - רק הוציאו ציסטות ולא נגעו בהידבקויות ומוקדים.... ולכן הפעם אני רוצה לדעת מי ינתח אותי ומה בדיוק הוא מתכנן לעשות בתוכי.. השאלה שלי, מניסיונכן, מי משתתף בדרך כלל בניתוח פרטי - מבחינת הצוות הרפואי : רופא מרדים, מנתח (במקרה שלי דר' קאופמן) ומי עוד? אני קצת לא מבינה בכל הנושא הפרטי הזה ולכן פונה אליכן... וכמה זמן נמשך האשפוז? הניתוח נקבע לעוד שבועיים בדיוק ואני די בהלם ועוד לא מעכלת... אז כל התובנות והמלצות יתקבלו בברכה!

זואילי

New member
הי ליאל

אמנם לא נותחתי בפרטי, אבל מנסיוני - מלבד מרדים היו תמיד 2 גניקולוגים, כירורג כללי ולפי הצורך - אורולוג. שיהיה בהצלחה!!

ליאל ד

New member
תודה זואילי

אצלי בניתוח הראשון היו : מרדים, גניקולוג מתמחה וכירורג בכיר.. אבל אולי בפרטי זה שונה? בזכותה של במבי החלטתי להציק לדר' קאופמן במייל!

במבי999

New member
גם אני הולכת לניתוח אצל קאופמן בפרטי

והמועד שלי בעוד שבועיים וחצי, ב- 17/8. אני מניחה שאת הניתוח את עושה באסותא לב המפרץ נכון? לצערי לא יודעת לענות על שאלתך ואשמח לראות מה המנוסות עונות. אגב, את יכולה לשלוח לקאופמן מייל ולשאול אותו.. הוא עונה ברצון ודי מהר (אני מתכתבת איתו על כל שאלה שיש לי... אני מהמציקות...
) שיהיה המון המון בהצלחה בניתוח
, אשמח לשמוע ממך חוויות, רשמים והמלצות כשתהייה אחרי....

ליאל ד

New member
היי במבי!

האמת ראיתי את ההודעות הקודמות שלך ושלחתי לך מסר אבל לא ענית - כנראה לא ראית! אני אמורה לעבור ניתוח ב-15/8 - כך שב-17/8 אדע יותר - אבל כנראה לא אספיק לעדכן אותך! אני גם מהמציקות הכפייתיות, אבל עדכנו אותי לפני כמה שעות שיש חדר ניתוח פנוי ב-15 ואם אני רוצה לעבור ניתוח בתאריך זה, אני כמובן הייתי מוכנה כבר היום אבל הבעיה שלא הספקתי לשאול את דר' קאופמן דברים נוספים, משום שקבענו פגישת טרום ניתוח ב-22/8 (לפני שקיבלנו תאריך 15/8). לא חשבתי לשלוח לו שאלות למייל, אבל זה רעיון מושלם!!! אעשה את זה עכשיו!! כמובן שאשמח לתובנות נוספות מבנות שאולי כן עברו הליך דומה באופן פרטי!

היי ליאל ובמבי

מחקתי את שתי ההודעות האחרונות. מעתיקה את התכנים מלבד המייל של דר' קאופמן שלדעתי היה אמור להישלח במסר... וזוהי התכתובת בינכן... מאת במבי999 אל ליאל ד שלחת לי מסר? לא ראיתי? כתוב לי שיש 0 מסרים..... מוזר. אני שמחה שהתפנה מקום וקיבלו אותך מהר לניתוח. תספיקי לעשות את כל הבדיקות לפני? אותי הוא שלח לUS כליות ודרכי השתן, צילום חזה, ספירת דם וכימיה ובדיקת שתן. לי הוא ענה למיילים כבר באותו הערב... אגב, אשמח לשמוע מה הוא ענה לגבי מי משתתף בניתוח (ככה לפחות אני לא אציק לו על זה... ) בהצלחה! מאת ליאל ד אל במבי999 שלחתי לו! אחרי שיענה (אם לא יבהל מכמות השאלות!) - אעדכן אותך! מוזר שלא קיבלת את המסר, אבל לא נורא! גם אותי הוא הפנה לכמה בדיקות :אולט' כליות, צילום חזה, בדיקת AMH לרזרבה שחלתית, וגם בדיקות דם שציינת.. אני מקווה להספיק הכל - למרות שבדיקת רזרבה שחלתית לוקחת הרבה זמן - אבל שאלתי אותו גם את זה במייל. בדיקות אחרות אני מקווה שאספיק לעשות מהר! אני עדיין לא מעכלת שהכל קורה כל כך מהר!! תהיה לך פגישת טרום ניתוח איתו? ושיהיה לכן בהצלחה.....

tova15

New member
המלצה חמה על ד"ר יובל קאופמן

עברתי ניתוח לפרוסקופי אצל ד"ר יובל קאופמן , מנהל המרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל, בחודש דצמבר 2010. הגעתי אליו בעקבות המלצה מרופא בבית חולים הדסה הר הצופים וממקור נוסף. רופא מעולה, מקצועי וקשוב לחרדות המטופלת (והיו לי הרבה כאלה..) ידעתי והרגשתי שאני בידיים הכי טובות . באמת עונה למיילים ברצון ומהר. ניתן למצוא את כתובת הדוא"ל שלו בפרופיל הרופא שלו עם הקלדת שמו בגוגל. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לו באם הוא נכנס וקורא ... בהצלחה ופשוט לא לפחד! טובה

למעלה