ניתוח פוליפים- עדכון
אז לפני שבועיים אור עבר את הניתוח. ביום שלפני כן הסברתי לו שהרופא ואמא ואור ילבשו בגדים ירוקים, הוא יצטרך לשכב יפה, יניחו לו מסיכה על הפנים ואז הוא ילך לישון. בזמן הזה הרופא יטפל לו באף, ומיד לאחר הטיפול הוא יתעורר. אור התעקש שהוא דווקא רוצה בגדים כחולים ואחר כך הסביר יפה לאבא שהוא צריך לשכב יפה, יניחו לו מסיכה ואחרי שיירדם הרופא יתקע בשופר(?!)
- כנראה יום כיפור בלבל אותו. ביום היתוח, אור שכב על שולחן הניתוח, הניחו לו את המסיכה והוא שכב רגוע, ופשוט חיכה להירדם. המרדים מאד הופתע אבל אני מכירה את הגאון שלי. הייתי בטוחה שזה מה שיקרה. אור התעורר מההרדמה היסטרי לחלוטין בעיקר בשל האינפוזיה שהייתה לו ביד. הרופא סירב להוציא לו אותה ורק אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מסכימה שיכניסו לו שוב אינפוזיה במידה ולא ישתה- הוציאו לו. הוא נרגע ונרדם שוב. רק בדרך הביתה הוא התעורר לגמרי. האמת היא שהכנתי את עצמי לסעוד אותו ולהתרוצץ סביבו לאחר הניתוח. אבל הוא התעקש לשחק יפה בבית, לרוץ ולהשתולל. כל חששותיי היו לשווא. מהרגע שחזרנו הביתה, הוא הרגיש מצויין. רק בלילה היה לו מעט חום, וזהו!
אז לפני שבועיים אור עבר את הניתוח. ביום שלפני כן הסברתי לו שהרופא ואמא ואור ילבשו בגדים ירוקים, הוא יצטרך לשכב יפה, יניחו לו מסיכה על הפנים ואז הוא ילך לישון. בזמן הזה הרופא יטפל לו באף, ומיד לאחר הטיפול הוא יתעורר. אור התעקש שהוא דווקא רוצה בגדים כחולים ואחר כך הסביר יפה לאבא שהוא צריך לשכב יפה, יניחו לו מסיכה ואחרי שיירדם הרופא יתקע בשופר(?!)