ניתוח מפה

זהבית20

New member
ניתוח מפה

שלום! אשמח לקבל ניתוח מפה שלי - תאריך לידה 21/5/1972 נולדתי בשעה 07:40 בבוקר. תודה וחג שמח!

מעלה את המפה שלך...

וננסה לנתח קצת

ובכן זהבית את ממש נולדת ביום הראשון

של תאומים באותה שנה - ממש השמש נמצאת בתחילת תאומים
את תאומים עם אופק סרטן והירח נמצא בבתולה בבית 3. זהו מיקום מצויין לכותבים ויכול להיות שמתבשלת אצלך לא פעם התשוקה לכתוב ואולי את אפילו כותבת יומן. אופק סרטן : אדם מאוד רגיש, אפילו עם אפשרות לחוסר בטחון בהרבה תחומים, אימהית באופייך ואמפטית לאנשים. לפעמים אפילו מעניקה יותר מידי ללא גבולות ואנשים מנצלים את זה. בהשוואה לתאומים טיפוסיים את רגישה מאוד, אוהבת את הבית ויש בך גם מימד מעט ביקורתי בתקשורת מול העולם. יש מצב שאת גם יצירתית מאוד כשנפטון נמצא בבית 5... לפעמים זה גם מתבטא בדרך החשיבה ואת נוטה לייצר דאגות או גם להמציא דברים שאף אחד לא התכוון אליהם ולפעמים קשה להפריד בין מציאות לדמיון. באופן כללי ניחנת ברגישות רבה וגם את אדם שמחפש כל הזמן בית (גם בתחום הזוגיות - את מחפשת גבר ביתי שמעניק לילדיו ואת גם תהיי אמא כזאת באופייך). יופיטר בהיבט מאתגר לשבתאי יכול לתת לך גבולות שלא נעימים במיוחד ולפעמים יש לך גבולות שמעיקים עלייך ואת חשה שהיית רוצה לפרוץ אותם. את אדם מאוד ורבלי אבל לא בהתחלה - צריך להכיר אותך קצת יותר טוב על מנת שתפתחי לפני אנשים. את עלולה להראות מאוד סגורה בהתחלה אבל שכמגיעים אלייך מגלים את השמש שלך בתאומים ואת האופי המאוד דברני והתקשורתי שמתאים לתאומים. יש בך מימד כזה או אחר של ביקורתיות.. אולי בתגובות מול אנשים. יכול להיות שבתגובות מול אנשים את גם מצטיירת כאדם חכם ומבריק אבל שוב זה רק מי שמכיר אותך ומתוודע אלייך. זה בערך התחלה של ניתוח המפה שלך
אשמח לפידבק! וגם ינשופית מוזמנת לנתח באותה המידה

ניתוח מפה..

את מזל תאומים [יסוד אויר. אופי משתנה] שזה אומר שאת אדם מאוד סקרני לגבי העולם סביבו, במיוחד לגבי האנשים סביבו, את תקשורתית ואוהבת לדבר (הרבה, אפילו). את אוהבת לפגוש אנשים חדשים, לטייל במקומות חדשים וגם את תאהבי להתעדכן במה שקורה בארץ ובעולם. סביר להניח שאת מאוד יצירתית, ואוהבת יצירתיות שיכולה להתבטא במגוון תחומים: ציור, כתיבת שירים או סיפורים, נגינה, שירה וכו'.. להרבה ממזלות תאומים יש כישרון כתיבה טוב מאוד וגם כישרון טוב ללמידת שפות חדשות. יש לך קליטה מהירה של דברים, ובדרך כלל, יספיק לך לדעת את השורה התחתונה של כל דבר, ואת לא תאהבי לשמוע מגילות ארוכות ויבשות אלא פשוט לשמוע תקציר מהיר. את מעט חסרת סבלנות ולא תמיד יש לך סבלנות לשבת. את צריכה תמיד להיות בתנועה ולזוז. את אוהבת להיות עסוקה ותמיד תמצאי מה לעשות. את לא יכולה לנוח בשקט לרגע. סביר להניח שאת ציפור לילה, ואת יכולה להשאר ערה עד מאוחר ימים רבים. יש לך פונטציאל לשיווק ומכירות, ואת יכולה להיות טובה מאוד במכירות ויש לך כושר שכנוע טוב מאוד. האופק שלך במזל סרטן [יסוד מים. אופי יוזם] וזה אומר אופי מנוגד לאופי של התאומים. התאומים יסוד אויר, והסרטן יסוד מים והם שונים זה מזה. יסוד אויר מתיחס לשכל, היגיון, מחשבה, לוגיקה, תקשורת ויסוד מים מתקשר לרגשות, תחושות, אינטואיציה. משמעות האופק היא איך אנשים אחרים רואים אותך ואיזה רושם את עושה על אנשים. את מצטיירת לאנשים כבחורה רגישה, עדינה ובעלת דמיון מפותח. את טובת לב ואוהבת לעזור לאחרים. לעתים יש לך מצבי רוח, וכשהם יגיעו, את לא תרצי להיות בחברת אנשים, ותרצי להסתגר בחדר ולא לצאת עד שהמצב רוח יחלוף. את מאוד רגישה לאנשים שסביבך, למרות שאת לעתים נראית לאנשים קשוחה. למעשה, את פגיעה, ולעתים אנשים יכולים להגיד לך משהו שיפגע בך, אפילו אם הם לא התכוונו לפגוע... הירח שלך במזל בתולה [יסוד אדמה. אופי משתנה] וזה אומר שאת תאהבי לנתח אירועים וכל מיני דברים בחייך בעזרת השכל וההיגיון. את לא תהיי מאלה שחושפים את רגשותיהם ולא תדברי בקלות על רגשותייך בפני אחרים. זהו לעת עתה. אם יהיה לי תוספות, אני אוסיף..

אחיקם ר

New member
ינשופית, אם יאיר אמר שאני לוקח אותך תחת חסותי

אז רק כמה הערות, שכדאי לך לשים לב אליהם;
אמרת שהיא מזל תאומים, ולכן היא א', ב', ג', ד' וכו'.... אבל אילו עוד סימנים במפה יש שמחזקים את התכונות של מזל תאומים? אילו תכונות של המזל המפה שלה מדחיקה על ידי גורמים אחרים? לא כולנו מתאפיינים בתכונות מובהקות של מזל השמש שלנו - להיפך! - חלקנו אפילו ממשים אותם רק בגיל מאוחר, ואצל חלק אחר מזל השמש נשאר בגדר שאיפה ורצון, אבל הם מממשים רק את מזל הירח (אותו קל לנו לבטא). שימי לב לדברים מודגשים אחרים. פלוטו צמוד ל-IC (תחלת בית 4) - כל כוכב שנצמד לאחת מקרנות המפה הוא בעל חשיבות גדולה! פלוטו כזה מרמז על תכונות פלוטוניות\עקרביות מאוד דומיננטיות, במיוחד בתחומי בית 4, כמובן, אבל בהחלט לא רק! שימי לב לסרטן שבנוסף להיותו האופק, יש בו גם צמידות מאוד חזקה של נוגה ומאדים - צמידות זו מדגישה מאוד את מזל סרטן, כי שם היא מתרחשת (צמידות, אגב, היא ההיבט החזק ביותר). כל אלו מחלישים קצת את תכונות התאומים (ותיכף אני אתייחס גם למרקורי) - מדובר פה באדם הרבה יותר מופנם ושקט מתאומים פטפטן קלאסי! מה שכן מחזק את תכונות המזל, זה הירח שנמצא בבית השלישי, הוא הבית הקלאסי של התאומים. ועכשיו הבטחתי שאני אתייחס למרקורי. אז הנה; כשמסתכלים על כל מזל במפה, חשוב לבדוק היכן שליטו נמצא - כי דרכו יבוא המזל לידי ביטוי. במקרה שלנו, בת המפה היא תאומים, אבל מרקורי שלה נמצא בשור (ואני מכיר אותו מקרוב
) - שוב לא מדובר באדם פטפטן כמו שמצופה ממזל תאומים קלאסי. יש פה אדם שתקן יותר, שלפעמים אוהב להשתמש רק ב"כן", "לא", "שחור" ו"לבן", לפעמים הוא מוסיף "אולי". תאומים כזה בטח לא יהיה קל תנועה וקל רגליים כמו מרקוריוס היווני. הבנת את הכיוון? אני לא אומר שהיא לא תהיה סקרנית או בעלת קליטה טובה לשפות, שאלו תכונות שאינן סותרות את תכונות השור, אבל היא בהחלט תהיה פחות פטפטנית וכלל לא שנונה או שולפת מהבטן כמו תאומים טיפוסי. מה שכן, היא תהיה שנונה, רק איטית יותר בשנינותה ובתגובותיה. היא תהיה תקשורתית, אבל לא תרעיף את מילותיה על כל מי שרק רוצה לשמוע... הקיצר היא תהיה תאומית יותר שוורית מתאומים קלאסי (למרות שאגב, היא נולדה בדיקאנט הראשון). מקווה שעזרתי.

אחיקם ר

New member
אגב,

מרקורי בשור יכול לרמוז על אדם הרבה יותר תקשורתי בכתיבה (בכתיבה אפשר לעבד את מה שכותבים) מאשר בדיבור (שהוא ספונטאני יותר).

תודה אחיקם :)

עזרת לי במיוחד בקשר למה שהסברת על המרקורי בשור - האמת זה נשמע הגיוני שהיא תהיה יותר שקטה כי מרקורי שולט על התקשורת, והדיבור, ובאמת מזל שור הוא שקט ... אז שוב תודה על ההסברים (על הצמידות פחות הבנתי, אני פשוט אקרא יותר בספרים כשאני אהיה בספריה ואז בטח אבין) :)

r c 1

New member
אוייייי

ממי שלי מתוקה , תקופה קשה אך היא תעבור ! תגידי מה קורה בבית הכל בסדר?

זהבית20

New member
ראשית, מודה לכם על הניתוח המעמיק

ושנית, אכן נכון מה שרשמתם למרות שאני מזל תאומים אבל שקטה יותר ולא תאומים טיפוסי ופטפטן. קלעתם בול לגביי ומודה לכולם על שיתוף הפעולה! תודה רבה!

למעלה