ניתוח מפה

dikli28

New member
ניתוח מפה

הי, אשמח לקבל ניתוח מפה שלי.... נולדתי ב- 19.2.1976 בארץ בשעה 2 בבוקר. בנוסף אשמח לדעת לאיזה מזל אני משתייכת. יש עיתונים שאני בדלי ויש כאלה שבדגים. תודה

bat5

New member
לא אסטרולוגיה - אבל קטע פיקנטי

את אחת מבנותי ילדתי בצפת, יום לאחר התאריך שציינת. אני זוכרת שחברתי לחדר בביה"ח סיפרה לי שקראה לבתה דקלה, ואהבתי את השם. משום מה, זכרתי בטעות ששתי הלידות היו באותו יום, ובעבר, כשלא ידעתי כמה חשובה שעת הלידה - הסתקרנתי לדעת אם יש משהו משותף לשתי הבנות, וחלמתי לפגוש את האם או הבת ולברר זאת. לא בטוח שאת היא התינוקת ההיא, וגם אם כן - שעת הלידה שלך שונה משל בתי, ויש הבדל של יום. בכ"ז אני סקרנית מה יראו כאן במפתך ואיזה משוב תתני.

dikli28

New member
תודה רבה, אבל...

תודה רבה על המפה, אבל לצערי אני לא יודעת לקרוא אותה וכיום אני לא גרה בישראל ולכן גם לא יודעת למי לפנות כדי שיעשה זאת. אשמח אם מישהו מהפורום ינתח את המפה אפילו באופן כללי. תודה מראש

dikli28

New member
מעניין

אם אמא שלי גם זוכרת אותך...את צפתית במקור? כי היא כן, למרות שאחרי שהורי התחתנו הם לא גרו בצפת. האם יש פרטים שלך שאמא שלי יכולה יכולה על פיהם לאמר אם היא זו שהייתה איתך בחדר? בכל מקרה הצלחת לסקרן אותי... מקווה שמישהו פה בפורום יעזור לי וינתח את המפה. כמובן שאתן משוב - אין בעיה. דקלה

bat5

New member
הבדל של יום אחד...

ובתי אינה דלי כמו דקלה, אלא דגים. וכמו בדוגמה האהובה על יאיר, לגבי מזלות גבוליים - גרנו אז על הגבול עם לבנון. לדקלה - מעט פרטים על אותו יום בביה"ח - במסר.

bat5

New member
עינת נולדה באותו שנתון של

בתי הצעירה (חודש לפניה), ובאותו תאריך (20.2) של בת אחרת שלי, זו שנולדה יום לפני דקלה, וסמוך להולדתה של דקל שלנו. אגב,דקל, דקלה והבת שלי - שלושתן עוסקות במקצוע טיפולי. ואני מבקשת שתתחילו כבר לנתח את המפה של דקל. אני כבר יצאתי מזה ולא מסוגלת להתייחס.

דקל111

New member
בת איזה סיפור מרתק זה יהיהה אם אכן זו אותה

דקלה, הבת שזכורה לך מחדר הלידה. אנא תעדכני אותנו באם זה כך באמת. מדהים. ודקלההההה[ולא דקל, שכבר הצלחתם לבלבל אפילו אותי
], אני אשמח להביט במפה שלך ולנתחה אבל אני מותשת היום ולכן כשיהיה לי זמן אעשה זאת.

bat5

New member
עדכון:

דקלה לא שאלה עדיין את אמה, וכנראה לא נדע בוודאות מושלמת (אני משוכנעת שכן), אבל בינתיים גילינו דבר מדהים נוסף: בתי עובדת עכשיו באותו מקום בו עבדה דקלה לפני כן. וגם: יש להן חברים משותפים. אנא, נתחו כבר!

רמי ד.

New member
קטעים עם דרכי הגורל

אבל בלי כל קשר (ואולי כן), אני אנתח קצת את המפה שלך דקלה. מדובר במפה בה הכוכבים מפוזרים מסביב, ולפיכך על הרבה תחומי עניין. ונתחיל בכך ש5 מהכוכבים שלך, כולל רוב האישיים, במזלות אוויר. 2 כוכבים + מזל האופק באש, 2 כוכבים במים ואחד באדמה. מה שנותן אווירה של תקשורת ומחשבה, חיוביות ומגע טוב עם אנשים. יש בך אש ואנרגיה, ואולי יש צורך לשים לב למימוש, ולמציאת דרך לשים את הרגליים על הקרקע. 5 מהכוכבים במפתך הם באיכות של יוזמה, 3 באיכות של קביעות ו 2 במשתנה, מה שנותן שיש נטייה לפעול לפי דרכך, להיות מסוגלת לחיות במסגרות, ולא ממש לאהוב שינויים שמוצעים על ידי גורמים מהחוץ. מעניין שבתחום "האש" נמצאים בית 1 (אני) בית 4 (המשפחה שלי) ובבית 7 (הזוגיות שלי) שאמנם נמצא בתאומים, נמצא מרס מיד על ההתחלה, ומשפיע כנראה מהאנרגיה שלו על הנושא. בכל מקרה בית 1 בקשת (למרות נפטון שנושב בעורף ואולי יוצר חוסר בהירות, ואולי הוא שמביא את הנטייה לעיסוק בטיפול) וזה אומר שאת כנראה מופיעה בעולם כבחורה אנרגטית אוהבת חופש ואופקים רחבים, שמביאה איתה שמחה ואנרגיה. השליט של בית 1 נמצא בבית 4, וזה כנראה אומר שאת רואה בהקמת משפחה מימוש של עצמך, ומאחר ושניהם במזל אש, כנראה שמדובר לא רק בהזיות או דמיונות, אלא בפעילות הכרוכה בהשקעת אנרגיה ואקשן. שליט בית 4 מרס נמצא כאמור בבית 7 בתחילתו, מה שאומר שמטרת העיסוק בהקמת משפחה היא מציאת אהבה ואינטימיות. המרס שם אולי יוצר איזו אווירה של פאניקה, וחופזת יתר, מה עוד שבית 7 בתאומים, מה שעשוי דווקא להצביע על נטייה לבדוק כמה אפשרויות, ועל נטייה לעצור פעילות לטובת תקשורת והקונפליקט שנוצר עם מרס שרוצה סיפוקים מידיים, ולא אוהב דיונים, יתכן והוא מביא לתחושה שמשהו לא זורם. השליט של בית 7 נמצא בבית 2, מה שאומר שזוגיות טובה נותנת לך תחושה של ביטחון רגשי, ותחושת יש, כך שבמידה וכבר פתרת את בית 7 ואת בזוגיות טובה, כך גם תחושת הביטחון ובדימוי העצמי שלך. חוששתני, שאם לא, אז ההפך. יש לציין שהמפה נותנת פיתרון למצב המתואר, בכך ששליט בית 3 נמצא בבית 11, בית האנשים והידידים, והארגונים. הרבה פעמים כאשר יש קונפליקט לא פתור בנושא יחסים, בפיתרון מופיע כתרומת עצמנו לארגון שעוזר לרבים, ששם היחסים פחות אינטימיים או מאיימים, ולפיכך פחות אישיים, אבל בהחלט נותנים סיפוק רב, והכרת תודה מהסביבה. מאחר ואוראנוס נמצא בבית 11 בעקרב, זה מדגיש שאכן מדובר בטיפול ולא בנושא אחר הקשור לארגונים וקהל. השליט של עקרב נמצא בבית 10, ולפיכך אכן נראה שמדובר בתחושת שליחות וקריירה. בבית 10 בצמידות נמצא הירח, שליט בית 8, מה שמראה שבית 10 משמעותי במפה שלך, ובעצם קיים סוג של בלבול בין חקירה וטיפול בעצמי לבין השליחות של טיפול בזולת והקרבת עצמי. מאחר והירח בבית 10 מייצג את האם, יתכן שגם אצלה קיים הקונפליקט הזה, ואולי מדובר על קונפליקט בין מה שאמא דורשת לבין מה שהלב דורש, לגבי הדרך בחיים. נראה לפי הקרבה ל פלוטו, שמדובר ביחס שלפעמים מגיע למשברים ,אבל בכל מקרה מלא בעוצמה ולהט. השמש שלך היא בבית 3 בדלי, מה שאומר קונפליקט בין האב שהשמש מייצגת אותו פעמים רבות, והוא נמנצא בבית 3, בבית של תקשורת וידידות, לבין האם שנתפסת כשולטת ועוצמתית. בין השמש לירח אין נראים קשרים או זוויות במפה, אבל מאחר ושניהם במזלות אוויר, יתכן ויש הבנה בסיסית ותקשורת. מאחר והאם במזל יוזם, והאב במשתנה, יתכן והוא קל למלא אחר רצונותיה ותוכניותיה. בית 2, בית היש והבטחון, הוא חזק אצלך, והוא המקום בו מתממשים 4 בתים, בית 10 ובית 6 בית 7 וחלק בלוע בבית 9. כלומר תחושת הביטחון והיש, תלויה בעבודה והצלחה בנושאים של הקריירה שלך השליטה שלך בחייך, בעבודה שלך, בזוגיות שלך ובלימודים\הרחבת האופקים שלך. יתכן ודי בחלק מזה, ויתכן שצריך להתקדם בכל החזיתות. עד כאן בינתיים, מאחר ואני נוסע לירושלים אשמח לפידבק רמי

dikli28

New member
תודה רבה

מבחינתי זה הרבה יותר מידע ממה שציפיתי שיינתן לי. באופן כללי הניתוח מתאים להמון דברים בחיי ובאישיותי. וקצת יותר פירוט... אני יכולה לספר כי יש אצלי שני צדדים, מצד אחד אני מאוד עם רגליים על הקרקע ומצד שני אני מאוד רגשית ונותנת ומטפלת (לעיתים בלי גבולות ועל חשבון עצמי. הדבר גם מתאים לאמא שלי - כמו שכתבת). דרך אגב אמא שלי...אנחנו מאוד מאוד מאוד דומות באופי. זה נכון שזוגיות ומשפחה משרים עלי בטחון בסיסי וקיומי בחיים ובלעדיהם יש לי הרגשה שהקרקע נשמטת מתחת לרגלי. לשמחתי אני בזוגיות טובה עם בן זוג מאוד חזק אשר נותן לי את הבטחון לו אני זקוקה. לגבי הזוגיות של הורי, אני לא אפרט אבל צדקת בהכל. לגבי עבודה ולימודים...אני אדם שאוהב ללמוד ולעבוד. קשה לי מאוד לשבת תקופה ארוכה בבית. זה נכון כי תחושת ה"יש" בחיי תלויה גם בהצלחה שלי בעבודה ובלימודים. כנראה שבגלל זה מהר מאוד למדתי תואר שני ואני לא מבטלת המשך....אבל....משפחה קודם. אני חושבת שאחד המוטיבים המרכזיים בחיי הוא הקונפליקט של הרגשת הבטחון. וזה משהו שאני חושבת עליו בתדירות גבוהה. כמובן עכשיו שהתרחקנו מהמשפחה ואנחנו גרים בחו"ל יש הרבה יותר מחשבות בגלל הגעגועים. זה כל מה שאני יכולה לפרט. קראתי פעמיים את מה שכתבת ובטח אקרא עוד כמה פעמים ועדיין בגלל שאני בורה בתחום האסטרולוגיה יש דברים שאני לא מליחה להבין. שוב...תודה רבה על ההשקעה

רמי, אני גאה בך. יפה.

ולא רק בך כמובן אלא בכל מי שמנתח כאן, אבל בך במיוחד אולי כי גם לימדתי אותך אישית, ואני רואה כמה שיטת עבודה נכונה משפיעה ועובדת, בעיקר כשמפעילים אותה נכון. אחלה.

למעלה