ניתוח מחר

דסי31

New member
ניתוח מחר

אחרי המתנה של שלושה חודשים ודחיה מהתאריך המקורי (שהיה כנראה היום הכי גרוע השנה לבוא לעשות ניתוח...), אני סוף סוף יום לפני. מקווה שרק הכינו אותי לגרוע מכל - לפתיחת בטן, להשקה מחדש של האורטר, לכריתת חצוצרה ולכריתת מעי (נשבעת לכם שהייתי צריכה לחתום על כל זה, תוהה כמה קילו אני ארזה אם באמת יעשו הכל...). מקווה שהרופאים יעשו את עבודתם כהלכה ויבואו רעננים לניתוח אחרי החג. וכמובן אני מקווה שזה באמת יפתור אותי מעונשו של זה, ושבקרוב אתחיל שוב טיפולים. תודה לכולן על התמיכה, ניפגש בצד השני:)

liats80

New member
שיהיה בהצלחה!!

שיעבור בשלום, עם תוצאות טובות, בריאות משוקמת וחיים ללא סבל וכאבים. מקווה כמוך שכל ההכנות האלו היו לשוא.

זואילי

New member
מואי כיף ../images/Emo5.gif

בשעה טובה ומוצלחת, מחר יהיה תאריך שישנה את חייך! אמן ואינשאללה. חוץ מהשקת אורטר - עשו לי כל הנכתב לעיל, ירדתי 10 קילו. קונה?
מצטרפת לתקווה לרעננות המנתחים ובמיוחד - להצלחה גדולה, החלמה מהירה וטובה וצעידה בטוחה להריון המיוחל. אם תרצי תמיכה טלפונית, מסרית או וואטאבר, את מוזמנת לשלוח לי מסר, בכל מקרה נצפה לשובך מתוקנת ועם הרבה אופטימיות לעתיד. שיעבור הכי מהר שאפשר.

במבי999

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

מחזיקה אצבעות לניתוח יסודי ומוצלח והתאוששות קלה ללא כאבים. תעדכני.....

שיהיה בהצלחה

עברתי את כל מה שכתבת ועוד וירדתי המון....אבל אל דאגה את הכל מעלים בחזרה .....ואם לא בעזרת האוכל אז בעזרת אינשור.... מחזיקה אצבעות ומחכה לשמוע עדכונים. חיבוקים

למעלה