ניתוח לפרסקופייה

שולה75

New member
ניתוח לפרסקופייה

שלום בנות, אני מצטרפת עכשיו לפורום עם הרבה שאלות, אבחנו לי אנדו לפני שנה בערך, אני אחרי 6 טיפולי IVF לא מוצלחים ובעוד שבוע אני עושה ניתוח אצל פרופ' גולדנברג. פגשתי אותו לרבע שעה שבסופה פשוט קבע איתי להפגש ביום הניתוח, ניראה לי מוזר שאין שום תהליך מקדים, חוץ מספירת דם ששלח אותי לעשות, מניסיונכן יש עוד משהו לעשות לפני? להפגש עם המרדים או משהו אחר? אשמח לעזרתכן :)

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שבנות שנותחו בפרטי יוכלו לענות לך על שאלותייך. בטוחה שפרופ' גולדנברג שלח אותך בדיוק למה שצריך. בפרטי נראה שכל עניין הטרום ניתוח שונה לגמרי מבציבורי. אני חושבת שזכותך להיפגש עם המרדים, כי חשוב מאוד לדעת איך ומה, אולי זה יקרה ביום האישפוז שלך? איך ואצל מי אובחנת לפני שנה? בכל אופן, מכיוון שאינני יודעת לענות לשאלותייך, נותר לי לאחל לך המון
ונהדר שמצאת אותנו

lior362

New member
הי

אני נותחתי אצל גולדנברג ונשלחתי יום לפני כן לפגישה עם המרדים . זה חובה כי הוא אמור לקחת לך גם סוג דם ולברר כמה דברים . תבררי אז זה בכל מקרה הוא מנתח מדהים ואין לך מה לדאוג . את בטח מנותחת באסותא פתח תקווה ביום שני או חמישי נכון ? אז תתקשרי למיטל המזכירה שלו מחר בערב ותבררי . מעבר לפגישה עם המרדים את תפגשי שוב עם גולדנברג לפני הניתוח . אשרייך שזכית בכזה מנתח ומענטש אם יש לך שאלות שאמח לענות לך . לימור

שולה75

New member
אתן מדהימות

תודה רבה על התגובות המהירות, אני אתקשר אליה. לגבי ההבחנה "בזבזתי" שנה אצל רופא נשים מהקופה עד שעלה שמשהו לא בסדר (למרות שעשה לי בדיקת זקיקים כל חודש וחשב שהציסטה בשחלה בגודל 4 ס"מ היא זקיק), הוא לא ידע מה זה אנדו אבל בגלל שלאחותי גם כן יש הלכתי למומחה שישר עלה על זה.

שלום לך

את בידיים טובות.....פרו'פ גולדנברג נחשב למצויין בתחום...... באחד מהניתוחים שלי פגשתי במרדים כמה דקות לפני הניתוח.....ולא היה הבדל משמעותי בין פגישה לפני ניתוח לפגישה עם מרדים כמה ימים לפני ניתוח... אבל כמו שהציעה lior362 תתקשרי לברר.... שיהיה בהצלחה

שולה75

New member
שאלה נוספת

הי לימור האם את מכירה חומר בשם אדפט אשר שמים בניתוח בטן למנוע הדבקויות? אם כן האם זה עוזר? כואב? דיברתי על זה עם גולדנברג והוא היה דיי אדיש לנושא...

lior362

New member
כן

שמו לי את הנוזל הזה . אומרים שהוא מעולה ומונע הדבקויות את לא מרגישה כלום כי את תהיי בהרדמה מלאה אני מתארת לעצמי . אל תדאגי. כמובן שאחרי הניתוח יש כאבים אבל אני עברתי פתיחת בטן מלאה כך שבמקרה שלך לא בטוח ב 75 אחוז מהמקרים עושים ללא פתיחת בטן .

מאחלת לך הצלחה ../images/Emo45.gif

שיעבור בשלום ובסבירות.את בידים טובות.מאד. תעמדי על זה שאת רוצה להיפגש עם המרדים,זה מאד מאד חשוב.

למעלה