ניתוח לייזר - שוב ?
שלום, היה לי מספר של כ-8 בעין אחת וכ-6 + צילינדר בעין אחרת (התחלתי ללכת עם משקפיים במספר 2-2.5 בכתה א'). בגיל 24 (לפני כשלוש וחצי שנים), לאחר כשנתיים-שלוש ללא שינוי במספר בשתי העיניים, ביצעתי ניתוח עיניים. לאחר הניתוח הראייה שלי בשתי העיניים הייתה 6/6. לאחר מספר חודשים התחילתי להרגיש באי נוחות בעיניים. לאחר כשנה-שנה וחצי מהניתוח ביצעו לי בדיקה בעיניים, והסתבר שבעיין אחת יש לי כחצי-שלושת רבעי מספר, ובעיין השנייה מספר קטן עם צילנדר. ביצעו לי תיקון, ושוב הראייה הייתה 6/6. כיום, לאחר כשנתיים מהתיקון, שוב ראייתי אינה תקינה. לא ניגשתי לרופא, אך ברור לי ששוב יש לי מספר בשתי העיניים. יש לציין שאני עובד הרבה מול מחשב, וכי במקום עבודתי ישנה תאורה של מנורת הלוגן על צג המחשב, דבר שלא הצלחתי לפתור, בשל מיקום עמדת עבודתי ותאורת הלוגנים בכל הקומה. שאלתי היא האם יש טעם לבצע שוב ניתוח לייזר ? האם ייתכן שהמספר שלי לא התייצב, למרות שהיה יציב כשנתיים-שלוש לפני הניתוח הראשוני ? האם העלייה במספר קשורה לעבודתי המאומצת על מחשב ותארוה לקוייה? האם יש דרך לבדוק את כל הדברים האלה - למה קשורה העלייה במספר והאם היא נעצרה או מתי היא צפוייה להיעצר? מה עליי לעשות ?? אני כבר נואש מהמצב אליו הגעתי. נא עזרתך.