ניתוח כתב :)

T h e S t a r

New member
ניתוח כתב :)

היי לכולם... אני די חדשה בכל העניין של גרפולוגיה אודה לכם אם תוכלו לנתח לי את הכתב, לפי סימנים, שוליים והחתימה.. ועוד דברים שאתם בטוח יודעים יותר טוב ממני

T h e S t a r

New member
ניתוח ראשוני של הכתב של עצמי ../images/Emo6.gif

לפי הדברים שהספקתי לקרוא על סימנים בכתב, אז ככה: * העיגול העליון של ה-צ' גדול לעומת התחתון (למשל בשורה הראשונה - "וחצי", "רוצה" בשורה 6) * הלולאות של ה-ל משתנות.. לפעמים יש לולאה גדולה ("לחברי" בשורה 1) ולפעמים היא לא קיימת כלל (שורה 3 - "בכל"). אפילו באותה המילה יש 2 למדי"ם שונים לגמרי - למשל במילה "לקבל" בשורה 7 * ה-ה' הפותחת את המכתב גדולה יחסית לשאר האותיות באותה המילה ובכלל יחסית לכל ה- ה' שבמכתב. * לחץ לא שווה של העט על הנייר * אות ש' גדולה ("הנושא", שורה 3) * ה-ס' נסגרת בצורת לב (כמו שראיתי שכתבו פה כבר בעבר, אז אימצתי את הדימוי
) בשורה 7 *החתימה שלי - יש קו שסוגר עליה, כאילו מוחק אותה יש פרשנויות לסימנים האלו?

Ramie

New member
יש כאן יותר מפוטנציה אחת

הרבה ב, מעט ד, מעט ו, וממש מעט ט.

nili6

New member
סימנים.

כמה דברים. פסיק בשורה ראשונה יורד מהשורה שינויי ציר אות נוגעת באות לעומת שסעים שוליים לא ישרים בחלקם משוננים. רחבים. ט- כמעט- עולה בקו ישר ש- הנושא- זוויתית אותיות זוויתיות (כשעל פי התקן הן קערתיות) (ת, ח, ב"התחלתי") לקרוא- ק- הקו משמיאל (במקום אחר (מרתק) מיימין. ע - מתעניינת -פתיחה חוטית, ובכלל שימי לב אליה. לגבי ה- ל' שימי לב לא רק ללולאות אלא להבדלי העיצוב של האות כולה. וגם למיקומה. נתוח, הנושא- נקודה בראש ה-ו' (מה זה כאבי ראש?) לגבי ה-צ' זה קיפוח של האות.

nili6

New member
עוד קצת

כדי להתייחס לחתימה צריך לדעת מה מבוטא שם, האם שמך הפרטי/שם המשפחה/שניהם. בכל מקרה הקו אכן עובר על השם, מיימין (הולך לאחור) אבל בצורה מעוגלת לא זוויתית (באופן כללי לגבי השוליים נראה לי שאפשר לומר שיש מגמת התרחבות).

T h e S t a r

New member
ומה הסימנים אומרים?

קודם כל תודה על ההתיחסות
ובנוגע לחתימה שלי - ציינתי את שמי הפרטי... אודה לך אם תוכלי לפרש את הסימנים שכתבת (וגם אני כתבתי)- מה הם אומרים בנוגע לאישיות? ואגב כולם מוזמנים

nili6

New member
היי

את הסימנים רשמתי גם בשבילך וגם בשביל חברי הפורום המומחים בתקווה שאוליי זה ירתום אותך למשימה. לפעמים זה עובד:) כך שאני מקווה שהם יחכימו אותך:)

למעלה