עם כתב כזה לא בטוח שאתה תרצה לשמוע הכל זה בעצם כל הבעיה בכתב אני יסיבר אתה בן אדם כוחני בתוכך ואגרסיבי אבל אתה כאילו לא יודע אתזה על עצמך אתה בעל מגע פלרטטני כאילו עם העולםמעגל את עצמך מניפולטיבי בצורה קשה והכל מתוך נטיות סותרות בכתב לחדי עין כאשר המרכיבים מתחברים יחד מתגלה הקושי הגדול כאילו עגלגל = מתנהג בדיפלומטיות בדיבור לדומא עד שלב מסוים כמובן אבל חד= בעצם כפיתי כופה ודורש בכוח כאילו נחמד אבל מתנגד בכאילו משתתף עם האחר אבל עקשן וכפיתי זו בעיה שיש לך מהחינוך ( עירבוב ביןמודגי חיים והשגים) ולא בחרת אם החיים זה זירת מאבק כי ככה אתה רואה אותה או שצריך להתחשב באחרים ויצרת חיבור שעליומשלם את המחיר יש כאן רמה גבוה של אדם וסליחה שאני בוטה שבעצם בתוכו הוא צריך להבין שהוא מתנהג כאדם צבוע אנילא בטוח כמה אתה אומר את זה לעצמך אבל יש רגעיםש ברור לך שאתה כאילו מצדיק את זה כדי להצליח אתה אומר צריך להיות צבועים בשיבל זה הזוגיות שלך לא מתממשת כי אתה למעשה לא תרצה זוגיות בתוך עצמך עולמך הפנימי בהקשר לסוג העדר המרוצות שלך מגישתך הלא אמיתית לעולם אומנם גישה תועלתנית שלכאורה מוכיחה את עצמה - אבל לא לטווח ארוך לדעתי אתה חייב להפריד הין עבודה לרגש אתה מנסה להיותכוחני מוסווה ולכן הפצורך שלך בליטה יח עם סוג של צביעות כלםי חוץ יוצרת משהו לא טוב כי הכל עדין נפתס אצלך שקורה בחוץ אתה חייבלהתחיל פשוט להתייחס לעולם פהנימי שלך לפנות זמן אישה יכולה לעזור זה יקרה רק שתרצה להכיר בכוחו של התהליך בחיים לתת זמן ללמוד מהמגע עם הזולת ולא של ערך תוצאה בלבד זה משפט המפתח אז החיים שלך יפתחו בעיקר גם לזוגיות בהצלחה
שכמעט לא רואים בו כלום. בכל אופן, אם תירצה גם חוות דעת נוספות, תצטרף לסרוק את הכתב כמו שצריך. אף איש מקצוע לא יאבחון כזה כתב על סמך הסריקה הכל כך גרועה הנוכחית.
במה שיש לך להגיד כלפי הכתב אתה שוב חוזר להערות על המגיבים יש לך בעיה אל תגיב הייו בסרט הזה לא? משום מה אתה לא יודע להגיד רק את מה שישלך כלפי התב או הצורך באיכות טובה ביותר אניחושב שכבר הערנו לך את העניין הזה אתה עובר גדול מהותי בעניין זה ודי לחכימא ברמיזא אין צורך בכך תתרכז בבעיות שלך ושל הכותב
אין לי בעיה עם ניתוח לצורכי שעשוע בפורום של כתבים באיכות בלתי אפשרית, אבל הניתוח שלך די בוטה, ורציתי להסב את תשומת ליבו של הנבדק שלא יצפה לניתוח אמין על סמך כתב כל כך בעייתי. את דעתי על הכתב אומר אם יהיה כתב באיכות קצת יותר סבירה.
שאחרים כותבים אתה התייחסת לדברי הי הם היחדים שנכתבו על הכתב מאז הופעתו " ווא מרשים מה הצלחת להוציא" - ציטוט עכשיו אתה ממשיך להגדיר את ההתייחסות שלי לכתב שהועלה " לצורכי שעשוע " אתה שוב עובר גבולות - לא אתה קובע מה בוטה ומה לא זה לא מיועד לך הדבר ביחיד שאתה יכוללעשות זה 1 לקרוא מה אחרים כתבו 2 לכתוב בעצמך התיחסות אין לך שום אפשרות לכתוב דברי ביקרות אישיים או אחרים שיש בהם הוצאת לשון הרע ודיבה תרארה כבר עשית אתזה פעם איןלימושג מה אדם שמגדיר את עצמו כאיש מקצוע עושה כל הזמן בפורום חוץ מלא לעזור הדבר היחיד שאתה עושה זהמנסה להראות שאתה איש מקצוע את זה אתה תעשה איפה שאתה רוצה כולל פרסום כאן זה לא עסק שלי אבל אם תשוב להעיר או להעליב או להגדיר המישרין או בעקיפין משהוש קשור לאנשים פה שזה לא התיחסותשלך במקצועית את ה מסתכן בהוצאת דיבה ולשון הרע אף אחד לא מרשה לעצמו לעשות מה שאתה עושה וזו הערתי האחרונה בעניין אם יש לך בעיה תפתור אותם לא כאן אתה חייבלכבד אתה כותבים אם זה לא מתאיםלך אל תתייחס אני חוזר אתה מתגרה בחוק הוצאת לשון הרע והוצאת דיבה
ואדאג להבא לשמור מרחק. יש טיפוסים שעדיף לא להתעסק איתם. רק הערה קצרה לתשומת ליבך: קצת קשה לתבוע על הוצאת דיבה כלפי ניק אנונימי בפורום שגם הוא די אנונימי.