ניתוח כתב יד! שלום חברים אשמח לקבל ניתוח לכתב היד שלי רצוי כמה שיותר קרוב לאמת...
7 770אור New member 20/3/06 #1 ניתוח כתב יד! שלום חברים אשמח לקבל ניתוח לכתב היד שלי רצוי כמה שיותר קרוב לאמת...
S shamon51 New member 21/3/06 #2 You have to see it 2 believe it באמת אם מדברים על שוליים גדולים מכל הצדדים הרי שלפנינו דוגמא מ"ארץ הדוגמאות". משטחים לבנים מכל הצדדים, והכתב ? כמו ילד קטן מול כל העולם הגדול
You have to see it 2 believe it באמת אם מדברים על שוליים גדולים מכל הצדדים הרי שלפנינו דוגמא מ"ארץ הדוגמאות". משטחים לבנים מכל הצדדים, והכתב ? כמו ילד קטן מול כל העולם הגדול
7 770אור New member 21/3/06 #3 הרקע מסביב אינו של הדף אלא בגלל הסריקה של הדף אולי הייתי צריכה לסנן את גבולות הדף בכל אופן תודה ומחכה לתגובות נוספות
הרקע מסביב אינו של הדף אלא בגלל הסריקה של הדף אולי הייתי צריכה לסנן את גבולות הדף בכל אופן תודה ומחכה לתגובות נוספות
S shamon51 New member 22/3/06 #4 יעזור מאוד אם תסמני את הגבולות ותסרקי שוב חוץ מזה נראה שהעט שכתבת בו הפסיק לתת דיו בנקודות מסוימות כמו בפתיחה "שלום ..." תודה, שמעון
יעזור מאוד אם תסמני את הגבולות ותסרקי שוב חוץ מזה נראה שהעט שכתבת בו הפסיק לתת דיו בנקודות מסוימות כמו בפתיחה "שלום ..." תודה, שמעון