תגובות.
קראתי בעיון את הניתוח שלך, חלק מהדברים טיפה מעורפלים, אני אתייחס לכל דבר גם מבחינת "זה נכון, אבל אפשר להגיד את זה לכל אחד". 1. שני נועם - נכון, אבל . זה נכון שמבחוץ אני לוגי/ראלי. זה נכון שמבפנים אני לעיתים ריגשי, גם נכון יהיה להגיד שכשהסיבה היא ריגשית, אני מתרץ אותה כלוגית - אפשר לחשוב על כמה סיבות, לדוגמה לא להודות ברגש, או להשמיע לסביבה את מה שהיא רגילה לשמוע. מה שאני לא מסכים איתו זה על ההפרדה בין הפנים לחוץ בנושא הזה (להבדיל מאחרים), אני דווקא מרגיש שאני חושב ראלית/לוגית, ובגלל שאני מחצין את זה, אז אני נתפס ככזה. 2. זוגיות - אני נמצא בקשר, שאפשר שנמצא בעליות ומורדות - כמו כל קשר אחר. אני חושב שבגלל שאני מאוד מחטט/חוקר את עצמי, אני מציף בעיות/דילמות שאחרים בכלל לא היו חושבים עליהם. 3. ישר - נכון. 4.יסודי - אוהב לסגור דברים - נכון שאני מתצייר ככזה, אבל הרבה פעמים אני מרגיש שזה מחפה על חוסר יסודיות, כלומר הטבע שלי הוא "שלילי" אבל מצאתי שיטה "לעקוף" אותו. 5. "מקטין מערך עצמך וכו" - אולי. 6. "פרטים קטנים" - נכון. לפעמים יש לי את ההרגשה שמי שלא יעשה כך - לדוגמה באירגון אירוע - האירגון יכשל. מה שלרוב לא נכון. 7. "תוצאות מיידיות ללא סובלנות" - חצי נכון, זה נכון שאני מתייבש מהר מנושאים חדשים, אבל לא יהיה נכון להגיד שאני חסר סבלנות. 8. אמא - שוב - לא ממש נכון - היתה לי ילדות טובה ומושקעת, היום כבוגר אני יודע שיש דברים שהייתי עושה שונה. - כלומר לא מסכים עם אימי - כלומר לכאורה כועס על הדרך בה היא בחרה. אבל - ממש אי אפשר להגיד שיש ביננו נתק. 9. בעיה ברגליים - כמו כולם, יש לי פלטפוס/עקמת קלה, לא משהו כרוני או כזה שמציינים אותו תחת "בעיות רפואיות".