ניתוח כתב יד

קאריני21

New member
ניתוח כתב יד

מצורף קובץ סרוק עם כתב היד שלי. מישהו? משהו?

shonshon5

New member
וואלה, דווקא עכשיו........... ../images/Emo48.gif

כשאני קצר בזמן, נפל עלי הכתב יד הזה.... אז לבינתיים, ניכר שאת מאד קשובה לעצמך ולסביבה. יש בך הערכה עצמית גבוהה למדי, ויחד עם זה את לא "מתנשאת", אהודה בחברה אך יתכן וזהו יחס חד-סטרי: את לא "מתחברת" בקלות. ז"א, ברבדים העמוקים יותר, לאו דווקא בקטע של הסמול-טוק והבילויים הקלילים. חבל שלא יכול להמשיך עכשיו. מקווה שמחר. בכל זאת, אשמח לפיד-בק צנוע גם על הנ"ל. תודה, אבי

קאריני21

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

אני אכן בחורה שקשובה לסביבה (לעצמי אני לא ממש יודעת), הערכה עצמית גבוהה ... לא. ממש לא. אני אכן לא בחורה "מתנשאת" וכן, אני לא בדיוק מתחברת בקלות (גם ברבדים עמוקים וגם בסמול טוק ...). יפה! אהבתי. תודה רבה. אם יש עוד אשמח לשמוע, קארין.

shonshon5

New member
פרק ב' ובו יסופר על........

היי קארין, אני עדיין מתעקש על זה שאת דווקא כן קשובה לעצמך, למרות שהבעת איזו הסתייגות מקביעה זו. את מעמידה עצמך במרכז ההוויה, ואני לא מציין זאת לחיוב או שלילה - רק כעובדה. במישור היחסים החברתיים, זה בא לביטוי בהיבט ההדדיות שאת - כנראה - מצפה למצוא בכל מערכת זוגית. את נותנת מעצמך אבל מבקשת גם לקבל באותה מידה. שוב, אני מנסה לא להדביק לכך סטיקרים "ערכיים", אלא מציין זאת כמקור לאכזבות אפשריות מחברים קרובים יותר או פחות, שתפיסת עולמם שונה משלך. רגישותך רבה, ואני מקווה שאת מצליחה להתנער ולהתחזק במקרים כאלו. זהו, לעת עתה.. אבי

shonshon5

New member
ווא ווא וויווא.......

לא כל כך הבנתי מה לא קראתי. האמת שאני די בגרעון בכל הקשור לקריאה. סטימצקי מוצף בספרים חדשים בכמות מדהימה, וקשה עד בלתי אפשרי לעמוד בקצב. לאחרונה אני קורא את "נפילת ברלין" וגם חוזר בפעם המי יודע כמה ל"זרטוסטרא", ספר חובה לכל אדם חושב. על "בבלוג שלי" לא שמעתי. מי הסופר? מה הסיפור? אגב, האם כתב ידך השתנה משמעותית בשנה-שנתיים האחרונות? לילה טוב, אבי

קאריני21

New member
לאבי

האמת שהכתב שלי משתנה כל הזמן. תלוי במצב רוח כמובן. אבל בעיקרון, זה הכתב הנורמלי שלי
זה הכתב שלי.

shonshon5

New member
או קיי....... ולעניין האחר..

בקשר לספר (?) "בבלוג שלי". הוא קשור איך שהוא לגרפולוגיה? אבי

shonshon5

New member
לא?

אז מה זה? אולי שם סדרת ההמשך ל"משחק החיים"? זה כזה שושואי? אולי - לכבוד ט"ו באב הממשמש ובא - תגלי לנו? פליז...

קאריני21

New member
בלוג

בלוג זה יומן אונליין .... הינה. עניתי במיוחד לכבוד ט"ו באב שאותו אחגוג לבד

shonshon5

New member
הופה! נפל האסימון!

רשמתי לעצמי "נ" בהבנת הנקרא. ז"א שאת מנהלת מעין יומן אישי ברשת? זה מין טרנד עכשווי כזה? ויש שם מלא סודות כמוסים? וכל דיכפין יכול לקרוא? ואם התשובות לנ"ל הם "כן", אז זה ממש מוזר לי. כאילו - איזה צורך אנושי בדיוק מתמלא בכתיבה כזו? הסתקרנתי. איך מגיעים ליומנים האלו? אבי אה - נראה לי שהשירשור חורג ממטרות הפורום, אז אולי היה ראוי שתעני במסר, אם בכלל ולשיקול דעתך.

בשום פנים ואופן לא. השרשור לא חורג

ממטרות הפורום ואני עומד על כך שכל התכתובת תהיה גלויה ושקופה. בהזדמנות זו אולי נפרט את מטרות הפורום ? לאו דוקא לפי סדר החשיבות: טעימות גרפולוגיות הכרויות בין בודדים ובודדות חירטוטי שעמום סגירת דילים ומועדי מסיבות חשיפת סוטים ומתחזים עידוד מתגייסים טריים ייעוץ חברתי שכחתי משהו ?

קאריני21

New member
אחלה שרשור

הייתי אומרת שהבאנו אחלה שרשור פה. אגב אודי, מה יש לך לומר על כתב ידי?

כשאת בוחרת להיות צופה ניטרלית את

סופר דופר נחמדית חביבית, רגישה ומתייחסת אישית, ומשתפת פעולה. מצד שני, רואים שאת גם מסמנת מטרה ותכלית להשגה, אך כדי לא 'להקים עליך' את מתקדמת במקסימום נועם, סבלנות ודיפלומטיה, גוזזת צפורניים כדי לא לדקור, ואם דקירה ועקיצה באקראי אז להתנצל כדי לא לקלקל את האהדה והידידות, את 'הקליק' שנוצר, שבחלקו משמש ומשרת את התקבלותך לקהילה מתוך פתיחות ורצון טוב. רק התרשמות חטופה על כוס קפה.

קאריני21

New member
אודי

נהניתי לקרוא את התרשמותך החטופה על כוס קפה
אין ספק שיש צדק בדבריך. למרות שישנם אנשים שחושבים שאני חסרת רגישות

למעלה